tisdag!

dagen har varit angenäm. slutade tack och lov vid 12.45 så då gick jag upp till körskolan och satt där en lång stund, en stund själv och fick sen sällskap. åkte med 16.25 bussen och har pluggat lite på biologin (tack elan!!) och håller nu på med maten. eller ja, jag värmer maten. sen så åker vi vidare till hallsberg för ett ordentligt träningspass, känner för att bränna fett!! efter det blir det väl antagligen att plugga lite till, eller så följer jag sebbe hem. låter som ett mer lockande alternativ!

urk..

jag hade rätt. fruktansvärt jobbigt att gå upp, tänk om man bara kunde få ligga kvar under täcket och gosa.. men det är bara att bita ihop! kanske är en kort dag idag, kankse en lång, men det hoppas vi inte på!

måndag, och allt rullar på som vanligt!

var så skönt att gå upp i dag, så himla underbart! INTE! fruktansvärt skulle jag nog kunna förkorta det med! väl i skolan hade vi några trevliga lektioner och vi hann även med en fika på god smak. så mysigt att ta en god fika med brudarna, och det piggar alltid upp en trött måndag! vi hade inte sista lektionen så jag kilade upp till körskolan och satte mig där till klockan halv 4. åkte hem och satte mig med biologi pluggandet. men min hjärna har inte riktigt samma vilja som mig utan har byggt upp ett teflonskydd så att ingenting ska fastna! så det känns som om jag kommer få banka in det i skallen, provet är på onsdag så det gäller att hoppas att iallafall nånting sätter sig där det ska! men om jag ska vara ärlig har jag inte riktigt motivationen att plugga just nu, men det är bara att kämpa på!

jag har fått 3 brev idag. två var från vägverket (vi är nog banemej bäsitisar nu, jag har ju fått massvis med brev därifrån!) angående dom nya tiderna (!!!). det sista brevet var från pliktverket, om mönstringen. var så länge sen jag skickade in ansökan om att få göra det så att jag hade helt glömt bort det! så i maj åker jag till GÖTEBORG och gör testerna och får se hur det går efter det. fram till dess är det sten hård träning som gäller! passar perfekt till badsäsongen och allt vad som kommer nu till sommaren!

nu ska jag fortsätta med inbankningen och sen lägga mig och sova. känns som att det kan behövas, och tisdagar brukar ju i vanliga fall vara sega som sjutton! men det är bara att bita ihop och vara glad, och att vara glad är ingenting jag har svårt för just nu! :):)


två, är alltid två

jaa igår åkte jag till hanna, men hann bara till pålsboda innan hon ringde och sa att hon var hos sin pappa så vi svängde ner dit och jag hoppade direkt in i ett parti av "geni" och åkte på stor stryk - men jag skyller på att hanna och conny kört spelet förut och hade på så sätt fördel! sen åkte vi vidare hem till hanna i marieberg och gjorde iordning oss, brände en skiva och var lite sociala innan resten av familjen åke till ikea. så hanna och jag styrde bilen (okej mestadels hanna) till hallsberg där vi gick upp till nicko och sen gick vi på en musik tävling. det var många bra band som var med och vi hejade för fulla muggar.efter det styrde vi bilen mot sebbe där det var taggning och hejande på sverige i fotbollsmatchen mot portugal. vi beställde pizza och jag kände vuxen-statusen bara vällde över mig, jag satt och kollade på fotboll, drack en skvätt och käkade pizza! det är ju vuxet eller hur!? (okej vi kollade inte hela tiden.. okej knappt så mycket alls. jag styrde kortspel inne i köket istället!!)
sen huxflux åkte alla hem och sebbe och jag vart ensamma. vi städade undan och gick sen ner och kollade på film och hade det trevligt.. men det här med att somna blev det inte av förrens väldigt sent, och vi vaknade en timma senare av att mamma ringde. "vad gör du?" "jag ska precis gå upp." (eftersom jag såg på mobilen när jag svarade att klockan var 6) "okej, men började du inte vid 7?" "joo, just därför går jag upp nu vid 6..!" "men karin, det är ju sommartid nu.." jaha, härligt. jag hade alltså precis börjat. så ur sängen på med kläder och så stack vi iväg. så att jobba hel dag var inte bland det skönaste/roligaste jag kunde ha gjort, men det resulterar i en massa CASH! 
så efter jag kom hem har jag bara ätit och sen suttit här och tagit det lugnt. karro kom över en stund och flummade lite och nu känner jag av att det här med lite sömn under helgen börjar ta ut sin rätt. kanske dags att kliva genom duschen och sen krypa ner i sängen och dregla som den galning jag är. den galning som bara har 14 dagar, två veckor- TVÅ VECKOR- kvar tills 18 års dagen infaller sig! det mina vänner är värt att fira!


(yesterday!)

lörtag!

det gick bra på bowlingen, jag var konsitigt nog bäst på min bana! så det var en chock vill jag lova, jag var dock inte bäst av alla men jag är nöjd med resultatet ändå:)
sen kom hanna och grabbarna förbi och hämtade upp mig och vi åkte hem till nicko och spelade tv-spel och kollade på tv. sen skjutsade hanna hem allesammans, så kom innanför dörren vid kanske halv 1-1 nånting. skönt att komma i säng tidigt, somnade nästan på en gång när jag la ner huvudet på kudden.

nu på morgonen gick jag upp vid 10 och gjorde melodikrysset med mamma (måste man ju göra, eller hur hanna?;)) och sen så har jag dammsugit mitt rum, har länge legat i sängen och kollat på golvet och tänkt att det var dags och idag hade jag ju tid. nu håller jag på och klär mig och sen ska jag åka till hanna. tänkte låta henne sova en stund till bara, kanske är  bäst för mitt eget bästa! får se ifall jag får min vilja igenom och vi traskar till marieberg (eftersom det tar ca 10 minuter att gå dit) och jag får spendera lite pengar! efter att inte haft några pengar och sen få en mycket fin lön igår känner jag att det nästintill kliar i fingrarna! ohh, det hoppas jag på!

nu ska jag göra färdigt här och sen åka till hanna och ikväll sticker vi till hallsberg igen. får se hur kvällen blir, men det verkar som fotbolls/festar-kväll iallafall! känns inte så skönt att jag ska gå upp och börja jobba klockan 7 imorrn, men då om jag sover i hallsberg behöver jag ju inte gå upp lika tidigt som vanligt. och vi ska ju bara städa det första vi gör på morgonen så då behöver man inte vara så pigg!


bowling!

nu sticker jag till hallsberg och bowlar! efter det blir det chillar kväll med bland annat hanna hos nicko. kalas!


alla tiders!

körningen gick som en dans. både jag och mickan fick beröm och lärde oss snabbt hur vi skulle tänka och göra. och efter det, vilket var klart vid 12 ungefär, mötte jag upp grabbarna och hanna i matsalen och där satt vi tills vi skulle gå på en föreläsning om "ätbara vacciner". det var ju så lagom kul att lyssna på när man var så glad att man kunde spricka, eftersom det faktskt hade gått rättså bra ändå. och sen när det ringer mitt under föreläsningen och jag är mycket smidig och går ut och får en mycket glad nyhet, så känns det ju inte ett dugg lättare att sitta och låtsas vara intresserad av vad hon säger. visst det var nog interessant, men under omständigheterna (dom mycket glada omständigheterna) var det inte så lätt att lyssna!

så nu när dom tidigarelagt (eftersom ingen förstod vad jag menade när jag sa framflyttade så har jag fått leta rätt på ett annat ord) både uppkörning och uppskrivning, känns det som jag svävar på moln! det är inte långt kvar mina vänner, inte långt alls! åhh vilken frihet det kommer bli, bara kunna ta bilen och åka en sväng när man inte har något att göra eller om man bara vill ta sig nånstans.
men jag är riktigt riktigt nervös! hoppas jag kommer på nått som kan lugna mina stackars nerver..

och ja!

imorrnbitti kör jag stadskörningen. är nervös för det, har ju bara kört i stan tre gånger! men jag har hört att det bara är att "köra runt runt" så det kanske tillochmed jag ska klara av.


(bara 18 dagar kvar!!)

mumsfilibaba!

våffeldagen idag och det måste ju givetvis firas med en våffla, eller två.
efter skolan var det dags för att jobba en stund, bara 2,5 timmar. skönt när det bara är kort dag. det var jag, robert och rikard som skulle hålla ställningarna när dom andra var på möte. sen var det att svida om till träningskläder och sen ner till gymmet med robban. körde marklyft för första gången i mitt liv och det känns bra! robban tyckte att jag var en naturbegåvning på det där så vi körde på som bara den. träningsvärk sen igår hade jag i armarna och han i magen så för att ge igen ordentligt på honom körde jag några riktigt hårda magövningar. han ska inte kunna röra sig imorrn, mohaha! inte för att jag tror att jag kommer ta mig fram helt smärt fritt heller men..
sen när vi var färdig skyndade jag mig upp till duschen och gjorde mig iordning eftersom jag trodde att pappa redan satt och väntade. men tji fick jag. där satt jag från kvart över 6 till 7. så min mage hade kurrat en bra stund innan vi äntligen kom hem. och då blev det lax. MUMMA! och till efterrätt, med tanke på dagen, blev det våfflor. så nu sitter jag här och rapar och känner mig nöjd. nöjd med dagen och nöjd med livet i stort. jag har varit ruskigt glad idag och jag hoppas att det är en gladhet som kommer hålla i sig ett tag, ett bra tag!

tuesday!

provet gick som det gick, och det gick nog inte åt ett bra håll skulle jag tro.. jaja det är iallafall gjort, och det känns ju alltid lika skönt att kunna bocka av ett prov från listan! så nu är det dags att tagga om inför biologi provet som är om en vecka, och framför allt så taggar jag till påsklovet! jobbar första helgen, åker upp till ida och sen är det påsk och givetvis FÖDELSEDAG! håll i er, det är bara 19 dagar kvar tills jag fyller 18, 19 dagar tills jag får gå på krogen, 19 dagar tills jag får ta körkort, 19 dagar tills livet börjar på riktigt! det är nånting som jag är jädrigt taggad på! åhh 19 dagar, och nu börjar fjärlilarna i magen komma för att jag är så glad!

på tal om magen så kommer jag nog ha träningsvärk där imorrn. bland annat där, kommer nog känna en hel del i armarna också. fyfasiken, körde triceps med robban. det känns när jag lyfter armarna!
sen hem och göra våfflor med karro och nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. inget att plugga på, inget som jag tagit hem iallafall. och jag kan säga att det känns kanon!
och en stor puss att det känns bra, våren är på väg och vårkänslorna har redan hunnit hit!


hit me

dags att krypa ner i den nybäddade sängen, nyduschad. skönare känsla finns nog inte.
laddar inför provet, läser lite och hoppas på det bästa. mer än så orkar jag inte just nu.

godnatt!

manic monday

börjar pigg och glad som vanligt. om man talar tvärtom språket det vill säga. fräste en hel del på mamma när hon ropade att jag skulle gå upp. det där med att somna igår tog sin lilla tid och det kände jag av när jag skulle gå upp.
men upp kom jag och väl i skolan var det problemlösning och fysik som gällde på förmiddan. slutade den vid halv elva då vi hade lunch och hål. gick upp till fiket och satt där och fick reda på att matten var frivillig, men eftersom jag oskar och oscar hade redovisning på engelskan efter satt vi kvar på fiket och gjorde oss redo för den och gick igenom fysiken lite. sen traskade vi ner till skolan igen och går till engelskan och möter då våran lärare. det visar sig att resten av dom som skulle redovisa hade kommit och sagt att dom inte var färdiga och får då göra det på fredag istället! jahapp. där sitter jag och ska redovisa en halv bok när jag inte ens läst en femte del! nåväl grabbarna och jag gjorde det och fick sluta efter det.
bör tillägga att det var väldigt skönt att snacka med dom, herregud vilka roliga samtal man kan ha med två killar! och min fina blåa läpp har fått sina kommentarer också kan jag säga, den var väldigt uppskattad!

och efter att jag kommit hem, vilket tog lång tid eftersom bussen krånglade och det gick inte att stänga dörren (?), har jag direkt klivit upp på mitt rum och pluggat på den där nedrans fysiken. provet imorrn kan nog komma att gå åt helsike! men det är så himlans svårt, och att vi har haft en så himla dålig vikarie gör ju inte saken bättre! men det är bara att göra sitt bästa och se hur långt det räcker.. nu ska jag fortsätta pressa in i mer i huvudet, nåt borde ju fastna!

nåväl, önska mig lycka till!

nightie

det här med att plugga fysik har kanske inte blivit så himla mycket av. jag har dock läst igenom anteckningarna och frågepapprena, men så mycket mer än det har det inte blivit. engelska boken har jag inte ens hunnit med att tänka på än.

och sova vore hög prioritet på just nu också, men jag är ju inte tillräckligt trött! jag är trött men det är som om mina ögonlock inte kan falla ner och täcka ögat utan dom måste studsa upp igen, bara för att liksom. jag vet inte om det är för att min kropp vill tvinga mig att plugga lite till. nåväl ska väl snart stänga ner här och lägga mig och kolla i taket, och som så många andra gånger räkna takplattorna (16 st, men man måste räkna med en list för att det ska bli "jämt"). 
japp så får det bli, godnatt allesammans!

plugg, igen..

vaknade vid halv ett, gick ner till ett och det var då dags för lunch. jag tror jag hade en del sömn att ta igen, och det var riktigt skönt kan jag säga! det är dock inte så roligt när man ser att det snöar utanför fönstret, skulle inte våren ha kommit nu? var det inte sol och man kunde gå med uppknäppt skinnjacka till skolan? var det inte dags att ta fram vårskorna? kanske var så att jag plockade fram det för snabbt och att vädret peckar finger åt mig och spelar mig ett spratt, just my luck!

nu är det dags för underbart fysikplugg. kemiprovet i fredags kan nog faktiskt ha gått bra (hoppas på det iallafall!). dock känns det inte på samma sätt inför fysiken, men det är bara att plugga på och hoppas på det bästa!

kvällen

tur att man har såna kanon vänner. satt här hemma i min ensamhet och hade tråkigt, tur då att jag fick komma på filmkväll hemma hos frida med hanna,edvard och daniel. så efter en dusch och klädbyte var det bara att hoppa in i bilen som precis kom!

igår fixade elina mitt hår och det var superduper fint! hittade en bild på mobilen som jag slänger in i väntan på restena av kvällens bilder!
  
(andra bilden är inte nån bra hår bild, men den är glad och det var så kvällen var-glad och kanonbra!)

klassfest!

gårdagen var tid för klassfest. taggat hela veckan och nästintill alla i klassen kom så det var skit kul! kom några andra grabbar också framåt kvällen och det var så himla roligt! det blev singstar, twister och givetvis en hel del olika kortspel! så det här med att komma i säng blev inte i tidigaste laget, vilket egentligen skulle ske hemma men det blev att sova kvar här hos elina. jag tror att klockan var bortåt helv 5 innan det började bli lite tyst, dock så finns det ju alltid några som inte somnar utan ligger vakna och pratar eller gör annat och jag är ju en av dem. 
sammanlagt var vi 10 stycken som sov över, i vardagsrummet där jag sov var vi 5 stycken-innan en flyttade till köket för att vi inte kunde vara tysta. men det bjuder vi på! när jag väl somnade sov jag iallafall kanon bra och det var så varmt och mysigt så. 
imorse var det dock en hel del bakismonster kan jag säga (och jag var inte en av dessa!).

nu har alla droppat av härifrån och elina har städat och varit en så duktig husmor att vi nu ska unna oss lite film och mys!
bilder från kvällen kommer så fort jag har fått alla! 

good night sweetheart

kemiprov imorrn. känns inte bra.
klassfest imorrn. kan inte kännas bättre!!!!

peppat, eller iallafall halvpeppad!

pepp är det minsta jag känner inför denna kväll. har kemiprov, spanska inlämning och engelska. och det är bara kemin jag har börjat med än så länge. så just nu sitter jag och försöker memorera citrinsyracyklen och antal FAD och NADH som andvänds och antal ATP som bildas.. samtidigt kollar jag efter kläder som jag kan ha imorrn på klassfesten!
ska bli så sjukt roligt ska jag säga mina vänner! det är jag peppad på, även om jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig! temat för kvällen är färg, man ska alltså vara klädd i en färg. men det får väl bli kroppsmålning tillslut, får fråga pappa om vi har någon burk med falurödfärg stående här nånstans. eller kanske inte. får ta tag i det här sen, det också.

nejfasen nu får det bli att dyka ner i kemiboken igen, önska mig lycka till!


körkortet!


körkorts hanna!

grattis till körkortet min lilla gurka!!

farmor och farfar

skolan gick bra, fick se mikrobiologi proven. blev iallafall VG så det känns väl okej!
efter skolan var det körskolan som gällde, dock gick det inte lika bra som det brukar göra och lotta var inte så glad, hoppas att det var något temporärt som gjorde henne så arg. annars så kan jag ju vinka hejdå till den där lappen.

och nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och klappar min alldeles för fulla mage. det är det värsta med att komma hit, det finns inget lagom. man måste äta av allt! men det är sånt man får ta när man inte kommer så ofta längre, brukar nämligen gå hit när jag inte kommer hem efter skolan. så snart borde mamsen komma och hämta mig, och då är det hem och plugga kemi och kanske sticka till hallsberg och ta sig en simtur, även en sol kanske? vore inte helt fel!

nej nu ska jag gå och vara ett trevligt barnbarn igen!

skola igen

efter att ha varit ledig två dagar är det dags att gå upp och kila till skolan igen.
i måndags, håll i er, pluggade jag större delen av dagen! hann med fysik, kemi och lite engelska bok. känns bra så här med facit i hand, med tanke på att det faktiskt har varit studiedagar. på måndagskvällen kom johan och räddade mig från alla läxor, så igår blev det inte så mycket gjort. kom inte ur sängen förren långt in på dagen och då var det bara att slappa en stund och sen åkte vi till hallsberg och jag jobbade resten av kvällen och kom inte hem förren straxt innan 10. så av med sminket och stupa i sängen!

och nu är det dags att rusa ner och äta, packa väskan (ingen som vet om det är idrott, men lika bra att ta med kläder) och sen sticka till skolan.
och ikväll är det jag som skulle behöva en massage, känns att jag jobbade igår och möjligen gjort nått annat också. hmm, får försöka tvinga nån.

ciao bellos!

söndag, eller hur?

idag har varit en typisk söndag. eller inte riktigt men just nu känns det som det. började med att mamsen och jag åker till hallsberg och hon simmar och solar medan jag körde en ordentlig omgång nere på gymmet! sen åkte vi hem och fixade lite lunch, och röjde i köket. det fanns en hel del disk från igår, men när det var taget hand om (vilket inte tog nån tid alls) så fanns det inte så mycket mer att göra. jag läste lite i engelska boken, men det var alldeles för stillsamt för att jag skulle klara av någon större stund.

jag har varit uppåt idag, och ändå så har jag nog inte direkt uträttat nåt! haha, det är lustigt hur dagarna är ibland! hanna vill att jag ska åka till hallsberg, hem till emmy, men jag vet inte. antagligen så blir det inte så. men vi är ju lediga imorrn och på tisdag (okej, studiedag men ni vet; same shit - different name) så man behöver ju inte tänka på att lägga sig i tid!

celebrating and dirtybox

idag vaknade jag kl 7.18 och var vaken. verkligen pinklar vaken. måste nog ha vart för den där sömnen det blev i soffan igårkväll.. jag vände iallafall på mig och kunde tack och lov somna om och vaknade två timmar senare och kände mig pigg och fräsch! (efter att ha hoppat genom duschen)

städa av här hemma, det är en av dom bra sakerna med att det kommer folk. man måste göra lite ordning. så kom elina och vi började med "dirtyboxen" och då kom hanna. vi fixade iordning paketen att lägga i lådan och gjorde färdigt tårtan (vilken brudarna var dåliga att äta av, hehe). så åkte mamma och hämtade elan och vi började med fikat på en gång!
   
(dirtyboxen står bredvid elan)

sen så blev det lite spel, tp (tårtspelet, kommer inte ihåg hur det stavas annars!). och man fick känna sig riktigt smart vid vissa tillfällen! eller inte, haha! men det var jädrigt roligt. hanna åkte hem för att vara lite med sin pappa medan elan och elina stannade på mat och melodifestivalen. 
tycker att vinnarlåten var bra, men var den bäst? vem vet. det är den här som representerar sverige i moskva iallafall.
och nu har jag städat av lite från bordet och ligger nu i min säng och ska nog släcka och sova. även fast det mest har blivit sittandes och snackat så blir man trött. men såna här dagar vill vi ha mer av. mycket mer av!


nepp, godnatt mina vänner!


dags för skola!


thursday

bara för att göra ett förtydligande, uppkörningen har kommit närmare inte längre bort. har varit endel som undrat varför den kommit längre bort, men så är inte fallet! nu är det kortare tid kvar alltså! :D

idag så har jag varit i skolan och varit en ypperlig elev (nja, men jag har som vanligt varit trevlig iallafall!)och sen till stan en snabbis, och sen hem. bussrresan hem var inte så kul, var alldeles för högt ljud av vissa där bak! men det var bara att plugga in hörlurarna och köra på högsta nivå och gå in i dvala.
och nu har jag pratat med karro en timme, och det har varit väldigt kul. märks att det var ett tag sen vi bara flummade! tur att vi bokar in det för morgondagen, en hel kväll med karro och karin är något jag verkligen saknat!


kaaatching!

började dagen med en sovmorgon. så himla skönt har jag nog aldrig sovit tror jag. var antagligen det som behövdes efter i måndags natt. väl i skolan var det tre inte allt för betungande lektioner. sen traskade jag vidare till gymmet och möte upp robban där. inflamationen i benen har släppt men eftersom det var han som hjälpte till att ge mig den så var jag ju tvungen att pina honom idag. mohahaha, jag ska nog bli torterare i mitt framtida liv.
slängde även in en solning, så skönt att jag nästan somnade. dock så har jag bränt mig lite på nästippen, men det var det ju värt endå!

och just nu sitter jag och bra ler alldeles för stort. jag har nämligen fått ett brev idag. ett brev från vägverket, min uppkörning är framflyttad med en vecka!! jisses vad glad jag blir av sånt här!


mission nr 2


 
så här ser det ut i pålsboda kl 12 en måndagsnatt när tre tjejer står och väntar på en kille med bil. givetvis finns det gott om ballonger (väldigt trångt där bak i bilen såg det ut som!) och ett mycket fint plakat, eller menar jag kanske plagiat?

nu är det dags för tisdagsmys!

today;



kom hem sent igår kväll. varit och pimpat elans trädgård eftersom hon fyller 18 idag!!! eller ja det var inte bara hennes trädgård vi fick pimpa, eftersom hon sov hos yngve så var vi ju tvungna att fixa där med. inte för att vi har något emot det, nejnej vi är ju hejare på det här med pyntande nattetid.
dock känner man av det idag. 3,5 timmars sömn är lite lite. desto jobbigare blir det när man känner att man kunnat strunta i lektionerna eftersom det vi gick igenom verkligen inte satte sig alls. men jag kände mig stark som iallafall kom upp ur sängen (mer död än levande) och kom iväg till skolan. det hade dock varit trevligare att krypa ner och sova med nån annan än att pina sig upp vid klockan 6.. 
efter skolan stack jag in en snabbis till stan och fixade med lite grejer. åkte med mamma hem, eller rättare sagt körde hem med mamma bredvid. åhh vad det känns bra att det inte är långt kvar!

nu ska vi fixa lite kvällsmat, så bilderna från inatt kommer upp senare!

degar dag

som så många andra söndagar finns den här för att man ska kunna sega sig igenom den. idag har jag verkligen inte gjort nånting. inte ett smack! gick upp, duschade, tog på mig kläder och morgonrock och har legat i sängen och kollat på sex and the city the movie. och nu är klockan 4. man skulle kunna säga att jag uträttat mindre än vanligt en dag som denna, och ändå så brukar jag inte göra så mycket på söndagar så här års.

igår kväll var jag bara hemma och somnade när jag försökte kolla på filmen. väldigt skönt. och för mina stackars ben som inte känner sig glada än har sängen varit det prefekta stället idag.
men vad är det man ser när man kollar ut då? jo en massa snö! och ni vet, jag älskar snö och vinter, men just nu känns sommaren mer lockande måste jag nog faktiskt säga! tänk att bara kunna gå ut och sätta sig under parasolet med en bra bok och ett glas isvatten. is är visserligen det sista jag vill tänka på nu, ligger och är lite små kall, men under den starka solen finns det inget bättre!


dags att dega vidare!


friday night

gårdagen spenderades först hos ida med tacos, paj och singstar! jisses va kul det var, vi fick t.o.m med killarna på att sjunga! efter det gjorde vi oss iordning och stack sedan vidare till elina. även om det inte var så mycket folk där kan jag säga att det var ett jädrans drag! så himla roligt var det, endel lite konstiga diskussioner och åsikter men det var bara kul för mig att gå runt där och skratta lite åt det. sen var det hemgång, kände mig konstigt nog inte trött även fast det var fredag och jag brukar vara död efter klockan 10. så men vid 5 gick vi upp och började göra oss iordning för att krypa ner i sängen, helle tog översängen och ida satt och snackade en stund innan hon gick in till sitt rum.
sen så när vi kom ner till frukosten (snarare brunch kanske) hade ida fixat väldigt mysigt och gott! och nu är det hög tid att göra sig iordning för att åka till malin för födelsedags fika!

gladast i världen!

undren kan ske mina vänner! idag fick vi se matteprovet, och jag fick 17 poäng! 10 var godkänt! men det som chockar mig mest är att 18 var VG! hallå, där sitter jag med ett poäng ifrån VG!!!

så jag har inte varit så mycket annat än himlans glad idag ska jag säga. inte ens det faktum att jag knappt har kunnat tagit mig till alla lektioner (okej, rört mig överhuvudtaget), eftersom man har behövt gått i trappor vilket är fruktansvärt för mina ben. inte ens då har jag deppat! helt klart en kanondag alltså!
och desto bättre är ju att ikväll ska jag hem till ida och mysa med henne, helle och karro. det blir taco, marängswish (hur sjutton stavar man det?!) och singstar! helt klart en toppen kväll också alltså!

som sagt så är jag helt sjukt glad idag!

pain..

today:



japp idag är mina ben helt döda. jag går som en gammal tant med höftledsfraktur, och att sätta sig är inte roligaste. nu är det dags att sticka till skolan!

justja!


hanna var inte med idag för hon körde stadskörningen istället, gud vad jag också vill ha så nära tills jag tar mitt körkort!

la universidad, no la ciudad!

sådär. nu ligger jag här med två flätor i håret och tänker på hur fruktansvärt skönt det är att ligga alldeles stilla i fosterställning i sängen. jag är helt slut i hela kroppen, och mina ben gör sig bemärkta kan jag säga!

var ingen vanlig skoldag idag utan det var information om olika kurser på universitetet och dit skulle man då ta sig. tack och lov för att det var sovmorgon, det här med att komma i säng (i tid) med johan är inte det lättaste kan jag säga.
dagen börjar alltså med att det är sovmorgon och tidsoptimist som jag är fick johan (efter att ha åkt något lite snabbare än tillåtet) släppa av mig vid macken, sista busshållsplatsen i pålsboda, efter att vi sett bussen åka in i andra änden av den gatan.
när vi sen kommer ca 200 meter ifrån universitetet kollar jag en gång till på den där listan med kurser, och vad ser jag då? jo den jag ville gå och kolla på finns inte med på detta pass, på alla dom andra men inte detta. så lite besviken över hur jag läser fortsätter vi till centrum och har en kanon shopping dag (utan någon shopping från min sida dock)!

sen bar det av mot hallsberg där jag spenderade min eftermmiddag/kväll på gymmet. därav att mina ben är helt slut. tränade med robert, och eftersom han inte kom sist fick jag straffa honom med extra mycket mage eftersom det har vissat sig att jag är starkare än honom där! hoppas att han är lika slut i kroppen som jag bara! sen kom ida och vi körde boxersize och sen åkte vi hem hit och käkade. så hittills har det varit en bra vecka, mysig och väldigt bra (om man bortser från matteprovet..)

godnatt, hoppas jag kommer upp ur sängen imorrn bara!

riktig gastkramar dag!

matteprovet avklarat! kan inte säga att det gick bra, kan bara säga att jag hatar mig själv när jag får hjärnsläpp! nu är det bara att hoppas att det räcker till betyget också! klumpen i magen var så stor precis innan vi gick in och satte oss att jag inte visste om jag skulle klara mig utan att spy, men efter de tre första uppgifterna (då jag kände att jag faktiskt kunde nånting) släppte det något.
sen gick jag till gymmet och körde hårt där 1½ timme, finns inget som är så skönt som när man gör slut på sista lilla uns av livlighet i kroppen när hjärnan redan har mosat ihop totalt! 
  
(ni är så sjuk bra, och jag är så galet glad att jag har er!)
sen kom ida och hämtade mig i pålsboda och hon har alldeles nyss åkt hem. det blev mat i mängder och en massa snack, när man inte bor så nära varandra (alltså när ida bor där uppe i norr på sin skola) blir det en del att ta igen när man väl träffas! så det var riktigt skönt, jag kände att jag var tvungen att träffa nån att få avreagera mig på efter den lilla mentala floppen efter provet..

nu känner jag i hela kroppen att träningen gav nånting, smärtan kommer sådär härligt krypande i ryggen. ska nog faktiskt krypa ner i sängen och läsa i engelska boken, har ju det tills på fredag. bara att börja om igen men som sagt det är inte långt kvar till helgen, eller hur frida!? ;D


upprustning!

bloggen håller på att få en ny vårutstyrsel, och den är inte klar på långa vägar!
men nu känner jag att det kan vara dags att krypa ner i sängen och sova. eller åtminstonde slappna av och inte tänka mer, på någonting.  godnatt och nv2a, lycka till på matteprovet imorrn - det klarar vi nog!

allmänt jävla negativ bara..

nu börjar jag bli nervös. matteprov imorgon. just nu känns det som om jag kan mindre än vad jag gjorde när jag började plugga idag. att våran mattelärare har sagt "det här kommer vara det svåraste prov ni någonsin gjort, det kommer bli jävligt svårt!" känns inte så himla positivt heller..

ida kom och hälsade på iskolan idag också, eller ja hon hälsade på under lunchen:P och så slutade vi tidigt idag, ingen matte eller engelska så kom hem med 1-bussen. alltid lika skönt. så kilade jag till kondis och köpte bananbakelser till mig och pappa, han fyller ju trots allt idag! efter jag överraskat honom med det var det bara att gå en trappa upp och sätta igång med pluggandet. har suttit mer eller mindre hela eftermiddan. men som sagt så botar det inte min nervositet! men det är bara att bita ihop, går det så går det! om inte så finns det ju omprov (även om det är det sista jag vill tänka på just nu).

Satisfaction

nu är jag nere igen. matten har gått åt helvete, man ska inte ha pluggning och träffa släkten inplanerat på samma dag.. det är så mysigt när alla kommer och man sitter och äter i flera timmar (bokstavligt talat, jag är proppmätt) och bara pratat med alla som man varken träffat eller pratat med på ett tag, då känner man inte för att säga "ursäkta mig, jag måste gå och plugga."
nej jag får ta igen det inatt och imorgon helt enkelt.

pratade precis med ida, och hon skickade några bilder. sommarbilder. bruna kroppar, blont hår, ledighet (!) och en massa härlig lycka! men det är inte långt kvar, 42 dagar till den 12 april (18 år) och sen är det inte långt kvar i skolan och då har ju sommarn redan smygit sig fram!


en stor puss på det!


män som hatar kvinnor och tårta

filmen var kanon! det var över förväntan, den var lång men det var inget man tänkte på! och för en gångsskull var det inte jag som var räddast i sällskapet, igår var det nämligen jag som nästan fick nån i knät (mamma). hihi, filmen bjöd på en hel del spänning och drastiska händelser. och avspeglingen av böckerna var kanon bra, jag rekomenderar den starkt!

imorse ingde klockan på 9, så då satte jag mig och började med matten. talet jag inte klarade igår löste jag nu på morgonen, vad lätt det egentligen var.. så det kändes faktiskt skönt att klara av den!
och nu ska jag kila ner och göra iordning tårtan, och efter det tänkte jag hålla mig till min plan (mattepluggandet mellan minglet). får se hur det går med det..

RSS 2.0