pluggar time

måste plugga. jag har varken nån ork eller lust med det, men som sagt prov och diskussion imorgon som man måste förbereda sig för.. känner för att bara ligga i sängen och stirra in i väggen och fundera, allt bara snurrar runt i mitt huvud - det kommer aldrig släppa, fan!



här har ni en fin spegelvänd bild på tatueringen. jag ska be någon hjälpa med att ta en ordentlig bild, men här har ni en liten snabbkik! :)
(som ni ser så har jag en påminnelse om högskoleprovet, måste kanske "plugga" inför det med?)

tatuerad och klar!

sådärja, nu sitter första tatueringen på plats! text rakt ner över en bit av ryggraden, och jag trodde att det skulle gör hundra gånger ondare! inte för att jag säger att det är skönt, men som sagt jag hade väntat mig en värre smärta. en bild slänger jag inte upp idag, tatueringen är alldeles insmord och kladdig (samt att mamma som skulle hjälpa mig med att ta bilden inte är den mest tekniska person eller bästa fotograf jag känner) men den kommer!
oh det känns riktigt bra och jag är supernöjd med resultatet :)

nu är det sängen som gäller, uppstigning vid 6 imorrn... dock så är det kort skoldag, men en hel del plugg då det är biologiprov och engelska diskusion på onsdag. och så ska jag på kalas med min mormor; kusin fyller 9 och pappa är borta på möte och mamma ska klippa sig så jag får ställa upp som chafför och sällskapsdam. inga fel med tanke på att det handlar om att man får fika!

nehepp sova var det!

måndags morgon

har inte sovit så mycket under natten, har mest legat och vridigt och vändt på mig. men för övrligt så tror jag faktiskt på dagen! mitt hår var ganska snällt imorse och det ser relativt bra ut (att göra iordning håret på morgonen är oftast inget jag orkar prioritera även fast jag tycker det är kul att se bra ut i håret)
nu bär det snart av mot skolan, har lååång dag idag. kommer lagom hem för att äta och byta om och sen sticker ida och jag iväg på spinning och efter det händer en lite överraskning! detta berättar jag mer om när jag kommer hem sent ikväll!

ha en bra dag, jag tor bestämt min kommer bli det :)

sunday, bloody sunday

ja fredags kvällen var verkligen toppen! det var en riktigt riktigt kväll rakt igenom, och den blev lång också! kom hem till emmy vid 4, och jag vet inte riktigt allt vad vi hade gjort innan det men som sagt roligt hade vi.
igår stannade jag och hanna till hemma hos hennes pappa och jag fick sen skjuts hem av henne innan hon skulle åka till jobbet. själv så gjorde jag inte direkt så mycket vettigt överhuvudtaget igår tror jag. det blev hemma mys med familjen och sängen relativt tidigt (jag somnade t.o.m på golvet framför tvn, så trött kan man ju säga att jag var)

idag blir det fullt hus, malin, david och svante kommer snart hit på lunch. hanna och en av hennes kompisar är här. själv så känner jag för att hålla mig undan. måste väl göra lite sånadär trevliga läxor, eftersom jag inte kommit så långt på den fronten än..


klaras nästa!

nu sitter vi hemma hos emmy och ska alldeles straxt åka in till örebro och givetvis till klaras där ni vet att det är öppning idag! och johanna är full som bara den, och vi andra är inte långt efter. och det känns riktigt bra ska jag säga er. vi glömmer bort alla bekymmer för kvällen och har en riktigt bra kväll! hanna, emmy, johanna och jag - kan det låte mycket bättre? nej jag kan verkligen inte tycka det :)

ha en super kväll mina vänner, det vet ni att vi ska ha!

fredagens

känner mig lite smått bakis idag också.(!?) kan bero på att jag har blivit väckt alldeles för tidigt och sen i strejk legat kvar i sängen med datorn i högsta hugg. det känns faktiskt redan bättre nu när jag satt mig upp.. (jag kan intala mig själv det iallafall) 
och med tanke på kvällen så måsta jag ju vara på topp - öppning av klaras som står på schemat! så förfest med pinglorna nånstans, har inte riktigt kommit fram till vart vi ska vara än men det återstår att se. sen blir det iallafall in till örebro och klaras och dansa helt galet resten av kvällen och natten!

nu är det kanske dags att kliva ur sängen, när jag faktiskt legat vaken över en timme. funderar på att åka mot hallsberg och träna en sväng, måste ju hitta formen tills ikväll- haha! måste nog även läsa lite engelska och göra glosorna, provet i onsdags gick kanske inte så bra så jag måste visa eva att jag faktiskt inte är helt värdelös på det hela! kanske om jag känner mig på det humöret att jag gör lite matte eller biologi också - men vi ska inte hoppas på för mycket!

stressigt!

nu ska jag åka vidare till frida på ljusparty. igår var vi ute på strömpis, och idag har hanna emmy och jag varit på marieberg! ni får höra det mesta (verkligen inte allt!) senare.

hej så länge!

dags för skolan

igår var det skola i två timmar ändå så började jag kl 8 och slutade kl 15.. hade hål på 4 timmar mitt på dagen och sen ansvlutade med föreläsning i aulan. efter det traskade jag vidare till jobbet och var där framtill 21 när mamsen kom och hämtade mig. vi åt te och macka och syster hanna kom hem från skåne för att vara hemma några dagar-vilket vi gillar!
idag i skolan är det bara två lektioner så jag slutar vid halv 1, efter det får vi se vad som händer! som sagt ledig imorgon och på fredag, mumma!



dagens!

nepp, nu ska jag ner och äta frulle.

sleep time

känner av spinningen i benen, gissar på att det kommer kännas imorgon med. det var riktigt skönt att köra ett ordentligt pass och vi skrev upp oss på nästa vecka på en gång!

nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa lite engelska. för att jag inte ska känna mig så ensam såhär i höstmörkret har jag tänt flera ljus här på rummet så det är himlans mysigt att komma in här nu! ett riktigt bra tips från en trött karin en måndags kväll som denna, några tända ljus lättar alltid upp stämningen och man känner sig genast lite mindre ensam och, ja helt ensam.


good night and sleep tight babes!

full fart - spar tid!

dagen började med att jag och hanna hade våran redovisning på svenskan, kanske inte den mest organiserade redovisningen vi gjort-men elin (våran lärare) verkade iallafall lite nöjd med oss! efter det har dagen rullat på och jag har nyss kommit hem. eller ja, jag har varit hemma en stund. fick skjuts hem av ida och vi tog oss macka och mjölk som uppvärmning inför kvällen, vi ska nämligen iväg på spinning om en timme. känns lite nervöst, inte för att själva spinningen, det har jag ju gjort förr, men vilka som mer kommer vara med på passet.. nåväl det skiter jag i jag har ju med mig min superida!

denna vecka är en kort skolvecka, bara tills på onsdag. och imorgon jobbar jag direkt efter skolan till kl 21 så den är ju lite mörkmålad (alltså att jag inte kan planera in nåt annat) så det känns som att det bara är en dag kvar till "helgen"! helt underbart måste jag säga. och när man ändå tänker på det är det bara några få veckor kvar till novemberlovet, dock är det en hel del prov innan man får känna på frihetens sötma för den veckan.

nehepp nu tänkte jag hinna med lite plugg innan vi åker vidare, hörs senare!


till helgen, då jädrar!!


tänkte även slänga in lite reklam åt frida;

 
vill ni köpa jätte fina och väldoftande ljus, antingen till er själva eller som present kanske, då är det bara att höra av er till mig så får ni kolla i katalogen och sen så fixar frida beställningen! ljusen är verkligen jätte bra och luktar verkligen kanongott och det finns hur många dofter som helst!
kanske som julklapp till någon? eller bara för att ha lite mysigt på sitt eget rum? det finns jätte många lyktor och sådant också, som sagt det är bara att ni hojtar till!

helgen so far

i fredags efter skolan stannade jag till i pålsboda hemma hos frida där hon och karro var. vi pratade och hade trevligt, sen åkte vi och hämtade sova-över-grejer till mig och så handlade vi och samlade vuxenpoäng eftersom fridas föräldrar inte var hemma! senare framåt kvällen kom även hanna larsson och sandra och vi hade en riktigt rolig kväll med kex, vindruvor och annat gott! och fram kom även spelen. vi fastnade för spelet "så det kan låta". herregud säger jag bara, jag har aldrig spelat det förut men jisses va roligt det var! så vi kom i säng runt 1 och jag fick dela säng med min lagkamrat sandra.
på morgonen blev vi mycket glatt väckta av wilma, voffen, och lite senare hade hon även väckt alla andra i huset och vi satte oss för att äta frukost och det kom några brudar till. frida ska börja sälja partylite så det kom en och förklarade hur man gör för att bli säljare. efter det åkte jag hem och och gjorde inte så mycket förrens det blev kväll då jag agerade chafför in till örebro med hanna, frida, edvard och johan. vi åkte till strike och bowlade - och hör och häpna! jag vann!! jag var riktigt stark och slog stirke på strike- dom andra trodde jag var dopad, och det gjorde nästan även jag vissa stunder! sen skjutsade jag hem alla, kom hem och tumlade ner i sängen på en gång.
nu vill mamma att jag ska baka en äpplepaj så det ska jag börja med nu. hade tänkt röja lite på mitt rum och plugga en skvätt också. så det gäller väl att jag sätter igång, då brukar det rulla på.

torsdag

dags att åka till skolan och det är skitkallt ute! måste leta rätt på min fleecetröja tror jag bestämt..

skola igår och sen en hel eftermiddag med hanna och två andra gangsters. idag blir det skola hela dagen och sen förhoppningsvis en hel eftermiddag med karro!

nu? dgas att rusa ner till mamma och sen bussen, mamma gastar och bussen väntar nog inte..

måndag igen

det blev nästan en bra blandning igår; det blev en springtur och så läste jag lite i matteboken innan jag somnade. dock vaknade jag inte upp med den perfekta kroppen imorse så jag får kanske satsa på ett längre ide..

idag har det varit skola från 7.50 till 15.00 och jag kom hem vid 17 ungefär. nu sitter jag och samlar kraft och har lite planer för kvällen, får se om jag orkar med några av dom eller om jag kommer somna som en stock innan jag ens börjat haha! att man kan vara så trött, måndagar är verkligen dagar som man blir helt slut av.
inga läxor tills imorgon, men resten av veckan har fått sig en ordentlig dos så något sådant måste det väl bli innan jag lägger mig för kvällen.


blablabla ursäkta innehållet, hjärnan är som mos!


som vilken annan söndag som helst

som ni kanske förstår av rubriken är jag inte på något annat humör än ett riktigt söndagshumör. trött efter helgen (även fast jag inte direkt har gjort nånting?) och trött på att det redan är dags för måndag imorgon igen. dock ska jag kanske ta tag i min söndag och göra nånting vettigt? plugga lite av varje vore ju inte helt fel, inte heller att bege sig ut på en motionstur. kanske helt enkelt får ta och göra den perfekta blandningen av dessa ting!



igår när jag var och shoppade med emmy hittade jag så mycket fint som jag vill ha, så mycket gosit såhär lagom till hösten och vintern! men jag behöver den där perfekta kroppen (eller iallafall en snyggare kropp), så att det sitter sådär förbaskat snyggt på en gång när man provar det och man känner sig snygg och inte som en stoppad korv med några utstickande lemmar. det är mina förhoppningar inför framtiden. så jag har mina funderingar på om man går i ide för ett tag, vaknar man upp sådär snygg då? jag ska nog banemej prova det.

saturday yaay

nu ligger jag i sängen och försöker piggna till och ska göra mig iordning inför dagen. om typ en timme ska jag vara hos emmy och hämta upp henne och sen ska vi vidare till marieberg är planen.
sen framåt eftermiddan/kvällen ska hela familjen olofsson åka till farmor och farfar då det är kalas för farmor som gäller, så jag ska nog defenitivt inte äta mycket under dagen! för det brukar vara en sed att man ska äta så mycket så man nästan mår illa och sen vila magen en stund och sen äta ännu mer. annars "tyckte man inte om maten", och det vill man inte höra..

igår kom syster hanna hem från skåne och ska stanna över helgen. så jag fixade maten och vi & pappa hade lite mys på kvällen med massa olika filmer.
dock skulle jag varit ute på krogen, "alla var ju ute!" visst jag är inte riktigt frisk än, och hanna kom hem och jag har inte träffat henne på länge-men det hade nog varit jädrigt roligt! men som sagt det får jag ta igen en annan gång.

nu är det hög tid att göra sig iordning, hinner nog med lite melodikrysset också!

fredagens



dags att rusa till bussen!

mitt i veckan

all engelska tills imorgon är färdig, nästan iallafall-bara skriva ut artikeln kvar! fysikuppgifterna som jag lovade mig själv att göra för att komma ifatt dom andra fattade jag inte ett dugg av så jag ska ta anteckningarna och göra dom imorgon istället (förhoppningsvis håller jag det..)

nu blir det sängen, uppstigning kl 6. jag planerar på så mycket sömn som möjligt nu framöver så jag blir frisk och kan slänga mig iväg på träning igen. känns inte bra att inte vara där nere och svettas, men är man sjuk så måste kroppen vila! jag blir ju helt andfådd och känner mig febrig av att gå upp för trapporna, så det är kanske bästa att hålla sig lugn ett tag. men imorgon är det en ny dag-en bättre dag förhoppningsvis.

jahapp sängen var det nu ja!

back to school

sådär nu har jag anmält mig till högskoleprovet, vilket jag hade planerat att göra för längesen-men nu är det iallafall gjort!
idag hade vi bara två lektioner och imorgon börjar vi med sovmorgon och slutar lite tidigare gör vi också. inga större fel med det jag gissar på att efter förra veckan kommer det vara en del att ta igen, speciellt på fysiken som vi har som sista lektion imorgon.

och jag tycker att min goda vän hanna kan ta och bli frisk, och jag håller alla mina tummar för att det inte är svininfluensan som har kommit och gripit henne med storm!! hon hade tagit prover idag och får resultaten imorgon förhoppningsvis.. hualigen, lite läskigt sådär. jag peckar viserligen mitt allra längsta finger mot svininfluensan och säger att den är som vilken influensa som helst bara det att media har förstorat upp den så himla mycket, men när det händer så nära hoppas man ändå att det inte är farligt!


i keep on dreaming of you..

bulgarien -09

pust, nu är vi hemma igen. eller ja vi kom hem vid 5 igår morse och igår låg jag bara och försökte bli bättre. givetvis har man gått och blivit sjuk när man är där borta.. så dom sista dagarna var det inte party som planerat, utan dom spenderades liggandes i en av jordens oskönaste extra säng (egentligen en fotölj som dom vecklat ut på något sätt). i väntan på bilderna, emmy och hanna stod för kamerorna och jag för dom fula (fulla) bilderna, så kommer bara en liten sammanfattning. glömmer jag nånting slänger jag in det senare, men tror förhoppningsvis jag kommer ihåg det mesta!

* sovit i princip hela vägen på planet ner
* blivit kallad älskling av inkastare till restauranger
* varit på pub crawl (mer förklaring kommer!)
* solat vid havet & poolen
* badat i svarta havet!
* druckit drinkar på happy hour nästan vare dag
* varit på beach party
* druckit hur många sex on the beach man ville-gratis under en timme!
* gratis tequila shots-hela kvällen!
* handlat på supermarket mitt över gatan, cider öl sprit-you name it!
* hatar allt vad som har med låtarna "love takes over" och "bombom paw"!
* dansat med tyskar
* dansat med norskar
* blivit full
* ätit imodium..
* sovit bort ett dygn
* väntat på flyget (!)
* sovit i princip hela vägen på planet hem

och jag kan lova er att det har hänt sjukt mycket andra saker också, men det blir så mycket att ta allt nu! istället väntar jag på bilderna och då ska ni få se allt galet som hänt.

nu ska jag försöka bli frisk och kolla på säsongspremiären av top model och dricka mjölk-en underbar dryck!


RSS 2.0