torsdag igen

jobbade kväll igår, idag sticker jag om en liten stund och kör lång pass. och från och med imorgon är jag fast anställd i tre månader på badet vilket resulterar i ett schema att gå efter samt ett trevligare lönekuvert!

har nyss skickat mejl till en fastighets förvaltning, verkar bra pratade med dem i telefon också och hon lät positiv! alltid trevligt att prata med positiva människor, specielt när man vill att de ska vara positiva!


nu ska jag och min sjukling åka och fixa mat till bröderna, hörs sen - ciao!

hualigen

jobbat hela helgen, helt slut i kroppen nu kan jag ju säga.! vaknade imorse vid 7 när magnus gick upp för att jobba, somnade om och vaknade inte igen förrens 20 över 11 då det var dags att börja med maten. men tro inte att det var lätt att gå upp helst hade jag velat vända mig om, borra ner huudet i kudden och somnat in igen-helt död i kroppen..
nu ska jag greja lite till här och sen ikväll är det lightparty hemma hos frida som gäller! perfekt att passa på nu när hösten börjar kännas ordentligt, då är det alltid mysigare att tända en massa ljus, krypa upp under täcket och bara mysa med den man älskar att ha nära sig.

på tal om det så saknar jag verkligen mina brudar..

samlare

samlar vuxenpoäng genom att kolla på lägenhet samtidigt som jag bäddar sängen och plockar upp kläder från golvet för att vikas ihop och stoppas ned i byrån. känner för en bra dag!

onsdags skvaller

helgen har gått fort och det är redan onsdag, vilket skvallrar om att det snat är helg igen! dock ska större delen av denna helg spenderas åt att jobba vilket känns lite halv lockande nu kan jag ju erkänna.. dock så brukar helgerna vara bra på att överraska med massa andra grejer som händer så jag är inte allt för orolig!
sedan sist har jag köpt ny mobil (äntligen, thank god liksom) varit på mberg, varit hemma i bengan och lagat mat samt haft sällskapsspelskväll (magnus som föreslog) stackarn han visste inte vad han gav sig in på med min galna familj.. jobbat söndag, tränat måndag, skjutsat frida tisdag, samt lagat lite mer mat.

på tal om mat så ska jag kila ner till kylskåpet nu och kolla vad jag ka bjuda magnus på idag när han kommer hem för lunch, kan nog slänga ihop nåt spännande ska ni se! jag sticker även iväg till jobbet om en stund, endast några timmar som uppvärming inför helgen. ikväll ska vi hem till bengtsbo igen för att bli bjudna på mat och tårta (herregud gör vi inget annat än att äta.?) eftersom min äldsta syster har fått ett nytt jobb - jippie!



så mina vänner vi hörs snart igen!

en helt vanlig torsdag

lite sliten, på en torsdag. inte första gången det händer och jag tvivlar starkt på att det är sista gången sker!
gårdagskvällen spenderades med min fantastiska elina inne i örebro på wobbler, där vi åt fantastisk mat, drack fantastiskt vin och fantastiskt underbart smarrig drink! efter 2 ½ timme kilade vi vidare därifrån till pitchers där vi möte upp tom och hans kompisar och straxt efter det kom mange och hämtade mig.

idag har jag som sagt kännt mig lite sliten och seg, jag skyller även mitt humör på vädret som inte kan göra en enda människa glad! nu ska jag diska lite och vänta till min man kommer hem igen så får vi se vad eftermiddagen bjuder på!

ha det kanon mina vänner vi hörs straxt igen!



resently

hela helgen har gått åt till innebandy cup, jag har hjälpt till i både kiosken och sekretariatet. mange är ledig från jobbet idag så vi har slappat för att han "behöver faktiskt vila!" (han gillar inte när jag petar på honom när han försöker sova, konstigt nog..) nu sover han i soffan och jag funderar på att väcka honom så vi faktiskt kan göra något vettigt idag!

vi var hemma i pållan igår på kvällen efter finaler och sådant för att fira farmor som fyllde år. så riktigt mycket mat, tårta och fika var det som stod på schemat! plockade upp en trött liftare på vägen mot bengtsbo (karro) så vi fick en trevlig liten snack stund innan vi vände mot åsbro igen.


nu ska jag fortsätta med mitt irriterande petande och väcka den här lilla sömntutan!


workworkwork

dags att sticka till jobbet och jag kunde inte vara mer otaggad.. men det är bara 4 timmar så det fixar vi lätt som en plätt, hej på er så länge!

by the way;

här kommer en bild på hur jag såg ut på 50-tals festen, och några av de andra galningarna som också var med!:


eyyy, jag lever!

och jag lever det fina livet! sitter i åsbro och har grejat lite på magnus rum så nu är det så tjusigt, ska bara hitta ett stryckjärn och fixa dom nya gardinerna.
igår var vi hemma hos malin och david och fick kvällsmat, innan det var vi en sväng till marieberg och träffade hanna innan hon susade vidare till uppsala igen.

ja ni gubbar jag vet inte vad jag ska säga, det händer jädrigt mycket saker men nu känns mitt huvud tomt på allt roligt jag kan berätta för er. det enda jag kan säga helt säkert är att jag är lycklig. lycklig på riktigt.
nu ska jag fortsätta med att inte göra något vettigt en stund till!

ha det bra mina galningar, och jag hör snart av mig igen!


ny klocka, nice eller hur?!

RSS 2.0