freeeeeedagg

fredag igen, helt galet va veckorna går fort eller är det bara jag som tycker det? nåväl veckan har varit bra och nu är den efterlängtade fredagen här i allra högsta grad! ikväll blir det krogen med massa massa godingar, och som vanligt har jag absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig... det ständiga problemet i en tjejs liv (åtminstånde den här tjejens liv).

i skolan idag var våran älskade syo håkan och pratade i aulan. dags att snart söka vidare, alltså dags att slutligen bestämma sig för vad det är man vill göra några år framöver. det ska jag ta mig tid till nån dag att bestämma, men inte nu. nu är det dags att studsa genom duschen, försöka få fram nåt att ha på sig och sen fara vidare!



ikväll ses vi i dimman mina vänner!


förövrigt..

.. så hade jag bara en lektion idag, 9.15-10.30. efter det åkte jag hem, vallade skidorna, åkte till svennevad och åkte ett par varv. fantastiskt, så underbart väder som det var idag gjorde att det inte gick att stoppa mig och jag klarademig från att ramla där jag alltid ramlar (där det dessutom finns en risk för att hamna i en bäck..) när jag kom hem sen var jag helt slut och däckade i soffan. är det möjligtvis ännu mer feber som smygger sig på? nej jag ignorerar det.

godnatt!

Gratttis min HÅKAN-BRÅKAN!



grattis på 19års dagen min underbara. du är den bästaste <3

just nu

jahaja nu har det blivit onsdag igen.
i fredags var det krogen som gällde på kvällen, fick med mig en hanna och en emmy hem. lördagen spenderades mestadels i soffan framför tv med diverse filmer. i söndags var jag aktiv och åkte till gymmet och tränade och efter det bar det av till kusin som fyllde år. sen så har skolan rullat på, med korta dagar med hål här och där! idag börjar vi vid 11.25 men tänkte nog faktiskt vara duktig och åka dit tidigare och göra lite skolarbeten.

igår fick jag med mig en karolina hem och vi lagade mat till när mamsen kom hem från jobbet. en trerättersmiddag är det inte alltid man slänger ihop! räk-toast, sparrissoppa med fuccacia bröd, och choklad mouse till efterrätt! det det var som halv åtta hos mig, mamma fick sätta betyg och det blev höga siffror kan jag säga ;)

ooooonsdag

okej bild kommer, jag är seg som vanligt..

men både igår och idag har jag varit produktiv med skolarbete. igår labrapport efter att vi slutat skolan (fortfarande kvar i skolan, vi slutade vid 10) och idag har jag skrivit ett slut till en engelska bok, som jag är riktigt nöjd med! hoppas bara eva blir lika nöjd..
nu är det dags för duschen och sen blir det sängen, lång dag imorgon också. men mina damer och herrar det är inte långt kvar till helgen :) och efter första veckan i skolan kommer den mycket efterlängtat.

brunett!

slänger in en bild imorrn, nu ska jag dö i sängen en stund innan det är dags för en kort dag i skolan!

bio med min emmypemmy!


grrrr baby!


2010-01-08

idag fyller min kära mormor 80 år och det har firats hela dagen, nu har jag bara tagit en liten paus från alla släktingar (tänk er, det finns fler folk som är typ lika galna som mig!) men ska snart kila ner igen.

i tisdags firade vi elina med stort pompa och ståt! vi hade med oss mat och gjorde iordning som det sen bjöds på. även en del spel och roliga grejer hann vi med innan vi åkte mot örebro där det var dags för strömpis, dock var det inte riktigt vad vi hade hoppats på så straxt efter 1 skulle vi kila och äta nånstans (och framförallt värma oss eftersom det var minus 28 grader). burgerking är stängt, mcdonalds är stängt, max är stängt, statoil är stängt och tillsist kom vi till shellmacken som tack och lov var öppen. jag kan säga att jag har nog aldrig varit så glad att nånting har varit öppet! in och värmer oss (som sagt det var minus 28 och promenaden var ganska så lång..) hem till elina och bäddar iordning där jag ska sova, elina går in och lägger sig hos tom medans jag sittar uppe med mamma solveig och gudmor åsa och dricker te och pratar till klockan blir halv 4. vaknar upp och äter en kanonfrukost och fixar lite läxor (den enda för det här lovet...).

nehepp nu är det nog dags att dra sig igen, tycket mig höra att det kommer mer folk!

nytt år, nya erfarenheter!

sådärja, gott nytt år får jag väll börja med att slänga in!
aktiviten här har inte varit så hög men jag har jobbat nästan alla mellandagar, sen kom nyår - som spenderades i hallsberg bland en massa goa vänner! - och dagarna nu efter har varit seg dagar. hjälpt syster hanna med lite läxor, varit på dans eller nej jag menar krogen, och tyvärr kört i diket... men var lugna, både bilen och jag mår toppen (förutom mitt ben som jag klämde i bildörren och som nu krampar och är prickigt med blåmärken.)

idag vaknade jag upp hos hanna efter en trevlig kväll på björnstugan, åkte in till stan och hämtade upp karro. och med henne har jag påbörjat ett av våra disney-maraton! nu har vi en liten paus, ska straxt krypa in i bastun för att sedan kolla disney resten av natten!

RSS 2.0