onsdag om igen!

imorgon är sista dagen innan påsklovet, och det här lovet kan jag säga kommer så lägligt! är föskräckligt trött på skolan och måste bestämma mig för vad jag ska göra i höst, och det är någonting som tar lång tid kan jag säga er. satte mig igår för att få någon rätsida på saken, men nu är jag bara ännu mer osäker!

vad jag är säker på är att jag idag äntligen hade min engelska redovisning! och inte för att vara sån men det kändes verkligen fantastiskt när jag gjorde den, var sjukt nöjd med den! vad jag även vet är att imorgon har jag svenska prov, modernismen. jag har skrivit en kortis om varje författare och nu ska jag försöka få det att fastna. samtidigt som jag gör färdigt bildanalysen som lämpligt nog också ska in imorgon (som sagt, bra att vara ute i god tid..) så nu ska jag skriva ner vad jag tycker, varför jag tycker så och vad det egentliga syftet med bilden är? känns som en flummig uppgift men det är bara att ta tag i den, när den är färdig och inlämnad är det påsklov!


fick lite inspiration när jag letade efter hälsoartiklar till engelskan imorse, så vad tycker jag om denna..?

Chanel no 5

första dagen på en vecka som jag känner lukten av nånting! detta är dock det enda positiva tecknet på att jag är på väg att bli frisk.. febern är kvar, dock i en något mindre variant men istället har hostan blivit ordentligare och min hals är kräftröd och gör ont så fort jag bestämmer mig för att prata.

men att vara sjuk är så förskräckligt tråååååkigt att nu vill jag inte ligga still ett enda ögonblick till! jag blir dock helt slut av att gå upp och ned för trappen men det är bara att pinna på! varit duktig och betalat två räkningar, den ena är på mina fantastiska skor (hey vänta! jag har inte visat en bild på dessa godingar än va? hmm´det måste fixas, dom är fantastiska!) som jag ska ha till studenten. åhh det är inte långt kvar nu, ca 2,5 månad och sen bär det av i det verkliga livet. och då ska man göra.. vad?

sjuk

jaha då har jag gått och blivit sjuk igen. äckligt hög feber, äckligt ont i alla körtlar, äckligt trött på att inte kunna prata och hela tiden hosta så det känns som att lungorna ska släppa. ligger under dunntäcket och skackar tänder samtidigt som det bara rinner svett om mig..
nu ska jag gå ner och dricka dagens första mugg te, sedan ska jag försöka somna om en stund.

mongona från bengtsbo city på tripp i stockholm

här kommer ett bildregn från helgen. och ja det är kul med spegelbilder, och nej vi kan inte se fullt normala ut.
    
   


back to school

stockholm var toppen, musikalen var mer än toppen! och det mest fantastiska, när det gäller oss, var att vi hittade från tåget till hotellet och tillbaka igen! detta är något både jag och karro är mäkta stolta över eftersom vi delar på utmärkelsen "jordens sämsta lokalsinne".

i söndags kom febern tillbaka och igår låg jag som klubbad, idag har jag trotsat och följde med syster hanna till stan. men jag är inte på topp, handlade inte ens någonting. verkligen inget, det måste vara nåt fel på mig.
imorgon är det skola igen som gäller, då jag ska ha min engelska redovisning och som jag just kom på så ska jag diskutera en artikel också - bäst att läsa en nu och memorera!

nighty nighty

nu är jag färdig med labbrapporten, skickat in den, och sitter och är nöjd med mig själv för en stund. är egentligen alldeles för trött för att vara uppe men ska hoppa genom duschen och sen gå upp och packa och bestämma mig för jag ska ha med mig till huvudstaden. ni hör ju, här är tjejen som är i tid!
som sagt skola imorgon innan vi sticker, kommer knappt ens ihåg hur det är att gå i skolan har varit lite utav den varan den här veckan.

nåväl nu är det sängen som gäller, vi hörs mina vänner och stoppa om er ordentligt när ni sover. det blir ju liksom extra mysigt då.

hemma och lallar runt

idag skulle jag varit i romme och varit livrädd och åkt utförsskidor, men eftersom jag haft feber hela veckan blev det inget för min del. nåväl har hunnit grejat lite med labrapporten som ska vara klar och inlämnad imorgon. usch vad jag inte tycker om fysik, men endast 91 dagar kvar till studenten sen jädrar!

speaking of studenten, igår fixades studentmössa och balklänning! jisses amelia nu känns det verkligen helt fantastiskt, även fast jag har en otroligt stor klump i magen eftersom jag inte vet vad jag ska göra i höst. jobba? plugga? resa? varje gång jag tänker på det kommer jag fram till någonting men blir genast osäker igen. usch det är så jädra svårt att bestämma sig, vad ska jag göra?

melodifestivalen - efterfest

var bäst av alla tjejer på bowlingen, jädrigt kul att träffa ida och alla andra galningar igen!
igår hämtade jag upp elina i kumlaby och vi stack vidare till marieberg där det sista inför kvällen fixades. hoppade på bussen in till stan där vi åt mat på Hellas. supergott, grekisk mat! när vi ätit färdigt gick vi och shotade på liquid (fanns inga bord, därav att vi bara shotade) gick sen till rock bar och fortsatte. elina åkte hem, eftersom hon skulle jobba idag, men hanna och jag gick och stalde oss i kön till satin. där inne kan jag säga att det var drag, märktes verkligen att det var melodifestivalen i stan! satin var inte officiella efterfest stället, men det var många därifrån som kom och gjorde som vi andra - skakade rumpa!

nu håller jag på med en bokrecension som ska in imorgon. usch har inte direkt någon ork för detta idag, konstigt nog..

this is it


vill igen passa på att säga att mina vänner är underbara. ni får mig att vakna och se på allt med en positiv syn, typ allt, och jag är glad att jag har er så nära. ni är ALLA fantastiska.

update

trevligt kalas i tisdag, dock ingen bild på den magnifika tårtan (glömde bort, givetvis). i onsdags gjorde jag färdigt min power-point till engelskan som jag inte redovisade på torsdagen eftersom jag sparat i fel format.. igår efter skolan var jag med karro och vi bokade det sista inför våran stockholmsresa nästa fredag, känns toppen!
idag har det varit skolan hela långa dagen och nu sitter jag redo i soffan för att bege mig iväg igen. dags för bowling! ska äntligen träffa ida igen, en lumpenbrud som jag saknar väldigt mycket!


nu ska jag gå och snyta mig för tusonde gången idag och sen sticker vi!

time for a nice cup of tea!

tårtan jag gjort färdigt idag blev väldigt tjusig, ska ta en bild och kanske slänga in den här (det här med att lova att en bild kommer och glömma bort den är ju lite utav min grej, right?) nu är kaffekoppar, ett fat med kakor och assieter (stavning?) framdukat och gästerna är på ingång.

engelskan börjar ta sig och formen kommer fram riktigt bra! typ. bara fixa färdigt det och bestämma exakt vad jag ska prata om, och jag vill givetvis att det blir en kick-ass redovisning så nu jädrar!


in english, please

såhär ligger det till. jag älskar vinter och snö, att det kommer mer snö nu är inte så hemskt. inte direkt kul när man får i hela ansiktet heller men inte så farligt tycker jag.
dock fick jag mig en rejäl jag-vill-ha-vår/sommar-nu känsla för en stund sen. min äldsta syster hanna ska åka på konferens i åre fram till på fredag och ska åka nu ikväll. (inte så vårigt) eftersom jag är en så snäll lillasyster hjälpte jag henne med packningen (inte så vårigt det här heller). dock skulle dom ha karibien-tema en av kvällarna och jag fick leta fram mina sommarkläder så hon fick prova och vi kom fram till några outfits. när jag satt där bland alla färgglada pastelliga klänningar och kjolar kände jag att nu räcker det.
våren, värmen och sommaren: kom hit för fan!

nu har jag gjort en tårtbotten, som snart ska bli en hel tårta till min far som fyller imorgon. jag har även provat på att göra en ny kaka, som jag hittat hos klara. den verkar mycket spännande, choklad och kokos är ju alltid en toppengrej! även toppentjejen klara fyller år imorgon så ett grattis där med är ju i sin ordning! :)


RSS 2.0