29/4-09 19:31

spanskan gick som en dans! jag och elina hade ett riktigt flyt och det kändes riktigt bra när vi var färdiga.
efteråt gick vi och elan upp till centralen och åt lite. satt så länge att jag missade bussen men följde med när dom gick till körskolan och pluggade vid datorerna (dock så har ju jag redan körkort, så det var ju inget för mig. iihhh!). åkte hem och har inte gjort så mycket nu när jag kommit hem, kollat igenom och planerat hur jag ska göra med fysiklabrapporten.
och nu ska jag duscha av mig och sen åker jag till sebbe och kollar på hockey, jag är med mer som moraliskt stöd, killarna har ett något hetsigare humör när det gäller sportkollande-jag kollar mest för att höra alla roliga kommentarer!

imorgon är det skolan och sen valborg som gäller för hela slanten! ska in till stan efter skolan och shoppa lite med karro, och sen ska jag till hallsberg igen. väl där har jag faktiskt inte riktigt nån anning om vad vi ska göra men det lär jag väl märka, fixat inför är det iallafall.
härligt med lång ledigt, en extra dag hoppas jag gör sitt!

nu ska jag dra vidare mot nedervåningen, ha en kanon kväll mina vänner :)


hola på dig!

igår kom jag som sagt hem tidigt och det var mer än behövligt! slog igång dator och gjorde ett och en snutt spanska uppdrag! herregud, det känns så jädra skönt att det inte är mycket kvar på det här och jag sitter just nu vid bibblans dator med elina på min högra sida så ska vi lösa resten, antagligen med lite hjälp från lärar karin som kommer om en stund.

annars igår så pluggade jag på mikrobiologin och det var det första jag klarade av imorse, skriva det provet. jag kan ju verkligen inte påstå att det gick bra, men så jädra skönt att ha det gjort!! och nu är det som sagt sista lektionen och jag är glad för vi behöver inte göra färdigt labrapporten förrens till på fredag så nu är kvällen räddad från att bli ännu en plugg kväll. igår tog karro med mig på en kvällspromenad, mycket behövligt. vi gick i två timmar och det var sjukt skönt att komma ifrån läxorna för en stund och bara gå och gå och snacka om allt och ingenting!


nu kom karin, dags att anstränga sig igen.

hallsberg, pålsbomarken och hallsberg igen!

i fredags var det skolan som gällde, hade med teoriboken till klara! haha ;)  efter skolan följde jag med hanna hem och vi var där en stund och taggade inför att grilla på kvällen. vi styrde vidare mot hallsberg och hem till sebbe och som sagt så grillade vi där. åkte till centralen och tog oss några shots (jag tog dock bara cider, men grabbarna drack på!) och sen åkte vi vidare till sköllersta. var ju inte det roligaste jag gjort på länge och efter många om och men (och ett X antal samtal senare) var vi iallafall på väg tillbaka hem till hallsberg vid två på natten och där spenderades den kramandes med sebbe.
på lördagen fick jag skjuts hem så jag var hemma straxt efter 2. bara att hoppa genom duschen och försöka fräscha upp sig, för klockan 3 började jag jobba med att sälja fika i matsalen i pålsboda. var där till 6 och styrde sedan vidare till nicko för grillning-helt underbart med detta sommarväder! åt där och sen åkte vi till pålsboda igen, det var ju trots allt pålsbomarken! vi drog till foke på kvällen där, och för dom som inte vet så är det pålsbodas motorcykelklubbs lokal där det alltid är fest under pålsbomarken. vi var dock inte kvar så länge, var inte sånt drag som jag hade trott.. nicko och emil åkte hem till hallsberg, och jag ringde mamma så jag och sebbe sov här i bengtsbo city.
och igår gjorde vi inte mycket vettigt. vi låg i sängen hela dagen-bokstavligt talat! vi var bara uppe för frukost/lunch vid 3 nån gång. åkte till hallsberg vid 6-7 på kvällen och gjorde inte så mycket, hängde lite med grabbarna och åkte hem igen vid halv 10. kom hem och stupade i säng, var rättså trött efter en lång och helt fantastisk helg!

och idag så har det ju förstås varit skola igen. men imorgon slutar jag vid 10.10 och det är mer än välkommet! efter det blir det dock sjukt mycket plugg, och då menar jag verkligen sjuka mängder.. skoltrött som bara den för tillfället!!


nepp nu blir det duschen och sen läsa några sista sidor innan ögonen strejkar mer än vad dom redan gör!

kyss en groda i pålsboda! ..nejnej i hallsberg ju!

ännu en härlig dag är till fullo. igår var det skolan som gällde hela dagen, träffade sebbe och nicko en snabbis innan dom åkte till örebro. jag fixade med lite grejer och sen kom mamma och hämtade mig i hallsberg. vi kom hem och fixade mat och sen vände vi tillbaka till hallsberg igen-mamma och pappa för att åka och simma och jag tog vägen till sebbe istället!
ni har väl hört talas om leken "gul-bil"? (när man ser en gul bil ska man säga "gul bil!" och slå nån) nicko och sebbe sa att för orange bil fick man slå 5 gånger, vilket jag aldrig hört förut. men när jag gick ensam såg jag inte mindre än två oranga och mer än tio gula bilar! sa det till sebbe och vi kom fram till att en brottningsmatch skulle avgöra vem som var starkast (eftersom han inte trodde det skulle göra ont när jag slog honom för alla bilarna). jag var lite i underläge, men vi avbröt matchen så han kan iallafall inte kalla sig vinnare heller!
vaknade upp ganska så trött imorse, gick upp och fixade mig och fick väcka sebbe ca 7 gånger innan jag fick upp honom. han skjutsade mig till skolan (han hade sovmorgon, haha) och där har jag spenderat min dag.


(under dagens mattelektion!)
kom hem för ca en timme sen och har inte gjort så mycket än. läst lite på engelskan tills imorrn och nu väntar jag på att först mamma ska komma hem med bilen och sen på att karro kommer hem för då ska vi åka till malin och david och hälsa på. eller ja vi ska överraska dem, nu när jag har körkort har jag sagt att jag ska komma nån dag men dom vet inte när! spännande spännande! och påtal om körkortet har jag hämtat ut det igår. på id-kortet ser jag kriminell ut. på körkortet ser jag bitchig/förvånad ut! jaja ska ju bara ha det i 10 år (....)

och klara, jag har satt på påminnelse på mobilen och satt upp 3 lappar här hemma om att jag ska ta med boken till dig imorrn-så jag borde inte glömma den!!!


fortfarande lika underbart, bara en aning tröttare!

härligt. nyduschad och fräsch. ska bara borsta tänderna och sen kryper jag ner under täcket och fryser en stund. lång dag imorrn, men det är redan onsdag alltså är det snart helg! åhh va veckorna går fort nu, och det gillar vi!

dags att gå in i djup dvala, ända tills klockan ringer förhoppningsvis!

hela världen är så underbar!

sitter här och känner mig lite små kall. har planerat allting för att ta mig en lång och varm dusch alldeles straxt, ska bara börja med maten först. får se vad mästerkocken karin slänger ihop en tisdagskväll som denna!
byrån och bokhylla blev kanon bra-fick godkänt av sebbe! så nu funderar jag på att byta program till bygg, endast för att bygga ikeamöbler, både han och mamma tyckte det lät som en vettig idé! skola hela måndagen, åkte in till stan efteråt. knallade till teliabutiken och fixade med nytt abonemang och telefon! gick ut därifrån och åkte vidare till hallsberg.
nu kommer en liten parantes. på en vecka har två alkisar (i tisdags i hallsberg, igår i örebro) sagt att jag ska hålla mig undan från pojkar för man vet aldrig vad dom vill! ser jag ut som nån tjej som inte vet vad killar vill eller? haha, nåväl lite lustigt att dom sagt nästan exakt samma sak, och det skett inom loppet av en vecka!
väl i hallsberg kom sebbe och nicko och hämtade upp mig. vi åkte hem till sebbe och kollade på fotboll, sen skjutsade vi hem nicko och sen åkte vi tillbaka och jag sov kvar där :) alltid lika roligt att få både somna och vakna genom att busa med någon som är så himla trött! skola idag till halv ett, hanna och jag fixade med projektarbetet lite grann och jag tog 13.05 bussen hem. gick ner till folkasbo och pratade lite med dom och traskade sedan ner till farmor och farfar, och fick faktiskt köra hem i deras bil ("eftersom du har körkort nu kanske du vill köra istället?") det gick som en dans!


som sagt nu väntar köket och duschen som ska få sig en omgång också!

och som ännu en parantes måste jag tillägga att jag ska hämta ut mitt körkort imorrn! fick lappen om det igår i brevlådan, så då är det inte längre nån körlapp som gäller! haha ;)


i väntans tider; söndags fixande!

blev fiskande igår. eller ja sitta och vänta på fiskarna, dom ville inte nappa. inte alls. så vi åkte tillbaka till hallsberg och satt hos nicko en stund i väntan på att nåt skulle hända istället. hanna och jag gick till centralen och delade på en pizza. det kom en kille och satte sig vid oss och om jag säger som så så hade han nog inte alla hästar i stallet. "så ni äter en pizza var!" herregud, det var den ena dumma repliken efter den andra! haha, men det var kul en lördags kväll i hallsberg! ;) sen gick vi tillbaka till nicko och där hämtade vi bara upp honom och så körde jag hem honom och hanna.
lagom när jag krypigt ner i sängen ringde sebbe. hörde dock inte vad han sa, han var på någon krog där uppe i sälen. så han ringde igen när han var hemma i stugan, vid halv 5 tiden. mycket trevligt, pratade i en halvtimme och nu längtar jag till ikväll när han kommer hit!

men först måste jag få ordning på mitt rum! de stora kartonger från ikea jag fick förra veckan ligger fortfarande mitt på golvet och det är hög tid att packa upp dem. har börjat plocka ur min gamla bokhylla, så det är inte så jätte mycket kvar att göra innan jag kan bli martin timell och skruva ihop det där så snyggt att det håller for ever! ska även plocka upp min nya malm-byrå. det kommer bli alla tiders ska ni få se, slänger in lite bilder när (om, haha!) jag blir färdig!

körkort, bilåkande, badande, glassande och givetvis krogen!

var ett tag sen jag hann med att sätta mig ner och skriva av mig, men nu jädrar!
i onsdags tog jag alltså körkort. det firades med att hanna och jag åkte runt och dunkade plåt hela kvällen, genom både kumla och hallsberg. hann med att träffa ssebbe en snabbis och visa upp hur glad jag var, om han nu inte redan hört det när jag ringt! i torsdags var det skola och efteråt följde jag med till hanna och vi skulle ta bilen på en tur, denna gång med hanna som chafför, men när vi kom hem till henne fanns inte bilen där. ringde min mamma och hon plockade upp oss, vi åkte hem och dumpade henne. åkte till hallsberg och tog oss en glass och hämtade upp nicko och åkte sen och tog oss ett dopp i hästhagsbrottet! ja ni läste rätt, jag har redan badat för iår! antagligen en massa minusgrader, kanske inte riktigt men det var väldigt friskt!

igår körde jag bil till skolan (jaa jag är helt beroende!) så på lunchen fick jag ta en sväng till donkan ute vid brändåsen. efter skolan skjutsade jag hem hanna och åkte vidare till stan med johan och oskar i bilen. fixade lite och åkte sen hem. kastade mig genom duschen, på med kläder och bättra på smink och hår. fick skjuts av pappa till hallsberg där vi förfestade hemma hos nicko och tog sen tåget till örebro där vi gick till klaras! KROGENDEBUT! kul kan jag säga att det var! jisses vad jag dansade, dansade och dansade! blev bjuden på både det ena och det andra, bara att tacka och ta emot! efteråt drog jag, ida, nicko och niklas till max för lite käk. var kvar där så länge att vi gick när klockan var straxt innan 4. försökte hitta en efterfest men det var inte aktuellt nånstans, så vi fixade skjuts till hallsberg där ida och jag fick sova hos nicko. pappa kom och hämtade oss idag vid halv 12, när vi satt ute och tog oss en dagen-efter-glass vilket var väldigt mumsigt! 

funderar på vad jag ska hitta på nu (ta en dusch men mer då?). ikväll blir det nog att åka till hallsberg/åsbro och fiska. eller kanske inte fiska, men umgås med dom som fiskar!  eller så hittar vi på något annat, jag vet inte vad men det är lugnt JAG HAR JU KÖRKORT! (om ni missat det?)

underbara 15:e april!



igår klarade jag uppskrivningen.
idag klarade jag uppkörningen.
alltså har jag körkort nu!!
och jag är så glad som man någonsin kan vara!


kom hem nurrå, jag saknar dig!


bubbeltrubbel

nu är jag nervös, riktigt riktigt ordentligt nervös. magen känns som en knut, munnen är torr, händerna darrar värre än vanligt och jag kan inte koncentrera mig på nånting.
-----
att 4 ord kan lugna ner så mycket, är glad för att jag har nån som kan säga just dom ord man vill höra för att känna sig lugnare.
okej, jag är fortfarande sjukt nervös det är ju visserligen ett tag kvar men jag är ändå helt uppspelt. håll tummarna ett tag framöver!!

18 år! och det känns i huvudet idag..

jag måste börja med att tacka alla inblandade för en helt fantastisk dag igår!

i lördags åkte jag till hallsberg, till dennis en snabbis men vi styrde vidare mot andreas partaj nästan på en gång. hade det kanon kul där, tack så jätte mycket andrea! :) vi åkte hem till sebbe runt 12, alltså på min födelsedag! fick flera sms och samtal inom loppet av bara några minuter och jag var glad som bara den. satt uppe med de gäster som var kvar hemma hos sebbe och gick sen ner och la oss. efter en stund ringde nicko och grabbarna och hade ingen skjuts hem, haha! så sebbe fick rycka in, jag låg kvar i sängen och kollade på hockey (hittade faktiskt inget bättre..).
när vi vaknade var det dags för en väldigt mysig och god påskfrukost. fick skjuts hemåt vid halv två så då var det att göra iordning tårtan och ta sig en dusch och fräscha upp sig!
så kom all släkt på fika och jag fick massvis med underbara presenter! framåt kvällen kände vi (ida, helle, frida, karro) att det vara dags för utgång av något slag! så vi åkte och bowlade, det var bara vi där så eftersom det var min födelsedag övertalade vi dom att slå igång discobowlingen. och jag fick köpa min första lagliga cider-kanon kul, 5/5! skulle iväg på fest efter det men vi struntade i det och åkte till nicko istället och, som det så fint heter, chillade lite. fick säga till sebbe att det var min födelsedag några gånger igen (stackarn har nog hört det 1000 gånger från mig igår) åkte hem tidigt, kom i säng runt halv 1.

idag har jag inte gjort nånting, bara legat i sängen och läst teorin om man ska vara exakt. funderar på att klä på mig och kanske sätta ihop bokhyllan och byrån jag fick igår. men det verkar lite jobbigt. klä mig känns bra, men ska nog fortsätta med teorin istället. känns som ett lugnare och behagligare alternativ för mitt något tunga huvud.

jag älskar att fylla år och jag mina vänner är så underbara att dom förgyller min dag bara genom att finns till!
jag avslutar med att tacka för en fantastisk födelsedag igen!

byebye seventeens!

nu ska jag göra mig iordning och sen sticker jag! så nästa gång jag skriver är det som 18-åring! och det kan inte känns mycket bättre säger jag er!!


glad påsk!

påskafton idag! mysigt att få börja dagen med lite påskgodis, även fast jag egentligen inte var så sugen på det, men är det påsk och man får äta godis innan frukost så måste man ju göra det! vaknade, och ja det måste vara nåt fel på mig, vid klockan 7.30. HALV ÅTTA!! jag förstår inte vad det är som händer med mig som gör att jag vaknar så tidigt när jag egentligen kan få sova hur länge som helst.

kan bero på all frisk luft som jag fick igår. var ute och gick i två timmar. kom hem och tog en snabb dusch och skjutsade (övningskörde, men snart så blir det skjutsade själv förhoppningsvis!) hanna in till örebro för hon skulle ut på galej. och nu är det syster hanna jag snackar om, hon är hemma nu när andra hanna är i egypten.. styrde hemåt, fast inte riktigt. jag åkte ut till hällebosjön och mötte upp ida, helle och freddan. hade det lite mysigt med brasa, vi grillade korv och mashmallows (dock var det lite hårda maschi) och när solen gått ner framåt kvällen åkte vi en stund till helle och kollade på tv, men vi var rättså slut allihopa så ida skjutsade hem mig och jag gled in i dvala nästintill på en gång.

jag vaknade som sagt tidigt, men ändå så sitter jag fortfarande i sovtröjan. måste nog svida om, hanna klev precis innanför dörren-alltså har elin kommit hem till fricks och när hon kom skulle vi nog gå påskakärring. eller ja vi ska inte tigga godis, det ska kevin göra. vi är bara med som duktiga mostrar (halvmoster för min del, okejdå!)
till kvällen bär det av mot hallsberg, vet dock inte vart jag ska riktigt men jag hoppas på att nån hjälper mig hitta, kanske tillochmed blir hämtad? får se ifall jag sover över hos sebbe eller om vi åker hem hit och sover. jag fyller ju trots allt 18 imorrn!! om det nu är nån som har missat det.. åhh så himla glad är jag, solen skinner, vi ska snart äta och jag fyller snart! kan livet vara mycket bättre?


glad påsk allihopa!!


summa sumarum - NORRLAND!

nu är jag hemma igen. det har varit fyra riktigt roliga dagar, men jag tycker alltid att det är lika skönt när man väl är hemma igen. jag har haft med mig kameran, tillochmed extra batterier, men den har bara legat i väskan och där har den inte gjort så stor nytta. så på tåget hem igår när vi var sådär lagom trötta och flummiga kom den fram.  
    
tågresan hem var ju förstås ett kapitel för sig. det börjar med att vi är försena redan från sundsvall och vi inser snart att vi kommer missa våran anslutning i gävle. men dom ropade ut i högtalarna relativt tidigt när vårat nästa tåg skulle gå så då fick vi ungefär 1 ½ timme att slå ihjäl i gävle. så vi traskade iväg och tog oss en pizza. kom tillbaka och såg vårat tåg ståendes där, och karro kände sig lättad när hon såg att det skulle vara ett TiB- tåg vi skulle åka med hem (Tåg i Bergslagen, sånt tåg som hon är van att åka till örebro med) så vi hoppade på och under resans gång bredde vi ut oss mer och mer. men det var som sagt inte så många som åkte med tåget.
väl i hallsberg mötes vi av en massa raggarbilar som åkte runt, det var ju skärtorsdagsdans i ishallen! härligt att komma hem och mötas av avgaser och skrikande 45-plusare! jag fick köra hem och det gick bra. av med sminket och ner i sängen, somnade nästan på en gång och vaknade vid 8.30. men hallå, jag har ju sovmorgon jag kan sova hur länge som helst!! jaja, jag låg kvar i sängen och sen så har jag bara hjälpt hanna med kemin och läst teorin. nu ska jag gå ut och gå en ordentlig sväng som ni ser blev det en del godis på tåget och jag känner mig som en övergödd kossa. att då solen skinner gör det ju faktiskt bara ännu enklare att bege sig ut en sväng! åhh jag är så glad över mina underbara vårkänslor! (om sebbe bara kunde vara frisk..)  


tack för en kanon vecka ida, nu vet jag hur det ser ut där uppe hos dig! och jag vet att du är så himla glad att se oss, du är verkligen kanon!!

norrland!

nu sitter jag uppe i norrland. igår var det i stort sett bara en massa tågåkande, vilket isig faktiskt gick bra. karro och jag tappade inte bort oss nånting! lämnade hallsberg och solen sken redan då på morgonen. när vi kom fram hit till torpshammar var det gråmulet och regnet droppade. och det är snöhögar mest överallt!
idag var det att kliva upp vid halv åtta och så åkte vi till skolan och fick vara med på en historia lektion. "pålsboda" som idas lärare kallade mig och karro, fick svara på en del frågor om 1900-talet och vi skötte oss väl tycker jag! efter det åkte vi in till sundsvall. ida och dom skulle åka till sjukhuset på studiebesök så karro och jag traskade runt på stan och kollade utbudet.
åkte tillbaka, åt mat och hann med att greja inför det dom ska göra imorrn. nu är ida och jenny på träning så karro och jag fick underhålla oss själva. karro håller på och skär upp en fruktsallad som vi tänkte överraska tjejerna med när dom kommer tillbaka, så nu ska jag hoppa genom duschen och sen hjälpa henne.

är rättså kallt väder här, så det ska bli skönt när man kommer ner igen till vårvädret som man har gått och blivit van med! grymt kul att vara här, samtidigt som man längtar hem som bara den igen! haha, vilket dilema!


hasta luego!

hejdå närke, nu sticker vi!

time for bed

skönt att stänga av alarmet som stod på 6. härligare att sätta på ett som ringer kl 8 istället.. första sovmorgonen sen förra söndan!
nu är allt packat och jag ska krypa ner i sängen. hoppas bara att allt är packat!

fin de semana

sitter här och smaskar på lite godis som inte fick plats i karros påskägg. vi har nämligen som tradition att byts påskägg med varandra. och jag vet att det är en stund kvar till påsk (bara lite mindre än en vecka) men eftersom vi ska åka tåg ett x-antal timmar imorrn tänkte vi att det var bäst att passa på och byta under tågresan. blir nog dock inte så att vi gömmer dom med tanke på att det kanske är nån annan som hittar äggen.. 
helgen har gått bra. har varit en rättså jobbig arbetshelg, det har inte varit så många besökere (knappt 1/3 av vad det brukar vara!!)  så man har mest gått och släppat fötterna efter sig. men det har varit roliga personer att jobba med så det har gått relativt smärtfritt. har blivit grymt mycket sova i helgen också, även fast jag jobbat. la mig straxt efter 9 i fredags och somnade nästintill på en gång. blev väckt av sebbe som ringde vid 11 och ville höra hur läget var och sen igen vid 3 när han var på väg hem efter krogen. inget mig emot, alltid lika trevligt! och igår tog jag mig årets första magnum ute i solen när jag väntade på skjuts hem! mycket trevligt! slog på stort och satsade på säsongens första grillning också, efter mycket tjat från mig. måste säga att grillade majskolvar är ju helt gudomligt!

nu ska jag sätta igång med packandet. vet knappt vad jag ska ha med mig eller vart dom kläder som jag planerat att ta med mig finns. får springa runt här hemma en stund som vanligt när det ska packas.. har bara lagt fram en korsordstidning och teoriböckerna, och påskägget förstås! vet inte ens vad det vankas för väder men aftonbladet lovade superväder under veckan så hoppas det gäller över hela landet, enda där uppe i norr också! haha!


måste hoppa genom duschen också, annars lär jag nog bli ensam i kupén imorrn! jobba hela dagen i ett varmt och fuktigt badhus och man känner sig inte som världens fräschaste efteråt!

PÅSKLOV!

igår var vi som sagt i stockholm med nv. blev en mycket rolig dag! började på naturhistoriska där det var mycket roligt att springa runt och kolla på. sen åkte vi upp till "stan" och gick runt där i några timmar. hittade en fred perry tröja, av den typen som jag så länge gått och sucktat efter, så när jag fick syn på den slog jag till på en gång! sen var det att hitta tillbaka till bussen och så åkte vi ut till svt och fick gå runt och kolla i studiorna och kontrollrum. väldigt roligt att se hur det ser ut i verkligheten! sen åkte vi hemåt igen, efter ett stopp på donkan i västerås. så kom inte hem förrens vid halv elva så det var bara att kliva ur kläderna, dra täcket över huvet och somna!

dag har jag bara haft matte och biologi. sen så har jag varit på "riskettan" på körskolan i lite mer än 3 timmar. hade trevligt sällskap så det gick bra. efteråt kom sebbe och mötte upp mig och nicko så vi gick och tog oss en fikade. fick skjuts hem, "ända ut på vischan!", av grabbsen. har dammsugit nedervåningen och plockat lite på mitt rum. nu sitter jag och funderar på att gå ut och springa en sväng i det super härliga vårvädret! blir väl tyvärr hemma kväll idag, dels så ska alla jag känner ut på krogen (9 dagar för liten!!!) och sen så ska jag jobba imorrn. börjar klockan 7 så ska väl försöka lägga mig i tid idag så jag orkar med om det händer nåt imorrn kväll!

känns väldigt skönt att vara ledig, nu har jag även gjort min sista skoldag som 17 åring! på måndag bär det av upp till ida, hem igen på torsdag. så då har jag snackat med grabbarna så dom ska fixa nåt roligt!

slänger upp bilder från sthlm så fort jag får dom!
(bilder från klassfesten kommer nog samtidigt!)

ha en bra fredagskväll mina damer och herrar!

1 april

en sån härlig dag det har varit, kanon väder och allt! vaknade upp hemma hos sebbe (som klarade körkortet idag, grattis!!) och åkte sen till skolan vilket inte kanske är det mysigaste.. hade en lektion sen var det dags för lilla uppkörningen. några "små saker" att tänka på, annars så gick det galant. tillbaks till skolan för matte och sen biologiprov. åkte med tidiga bussen hem och kände mig helt slut, blev inte så många timmars sömn inatt heller. så la mig och tog en powernap, i 3 timmar! snacka om att jag behövde det! så nu känner jag mig pigg och fräsch som en lärka!

imorrn ska vi åka till stockholm med båda nv-klasserna. ska nog bli trevligt!
och idag har det varit första april, någon som har blivit lurad? så vitt jag vet har jag inte blivit det och det känns ju tryggt! och chansen att jag blir lurad nu är inte så stor eftersom jag nog bara kommer vara hemma ikväll. just nu sitter jag med en gosig halsduk och läser lite broshyrer. ska snart ta en dusch och få ut ruffset ur håret som jag vaknade med! som jag kanske nämnt förrut så lever mitt hår sitt eget lilla liv ibland.
nehep, kanske dags att få nåt gjort. måste greja lite med engelskan till på fredag också!

RSS 2.0