Model Lab


sovis, tågis, FREDAG!

har sovmorgon idag, eller ja kanske inte riktigt kan säga sovmorgon mer sovförmiddag eftersom vi börjar kl 12 idag. inte för att jag har några som helst problem med det! så elan kommer om en timme ungefär och så far vi mot skolan (måste hinna med lunchen, tomtegröt!) sen så har vi dubbellabb och sen slutar vi.
efter skolan har jag fått malin att komma till hallsberg och hålla mig sällskap med lite fika eller dylikt fram tills tåget går. i eftermiddag vid 5 åker jag ner mot skåne där jag ska spendera helgen hemma hos hanna! det ska bli väldigt kul, jag har ännu inte sett hur hennes lägenhet ser ut! så hon har fixat lite överraskningar har jag märkt, så det kommer nog bli en spännande helg..

just nu håller jag på och packar allt som ska med, och för att det ska bli roligare på resan ner har jag laddat över alla jullåtar till mobilen så skivan sitter kvar i datorn. jajamen här poppas det jullåtar! oh det är så mysigt att bara tänka på att det bara är 27 dagar kvar till julafton (det fick jag förövrig in i mitt nationella engelska prov igår, vill man så gå det mesta!) fast jag har inte köpt en enda julklapp än, men det kommer snart!


ha en bra helg (sup inte ihjäl er på krogen ikväll bara för att jag inte är med!) och så får vi se hur aktiv jag är här, tänk på att jag ska nästan åka utomlands och uppkopplingen inte är den bästa där nere. haha.
hare bra så hörs vi!

drop-dead gorgeous



godnatt!

tisdag, right?

sovmorgon imorgon, men är likförbaskat trött idag så ska krypa ner i sängen för är redan på väg att somna. tänkte läsa engelska som vi har nationella i på torsdag sen blåser jag ut ljusen och somnar in för den strålande onsdagen!

idag har hanna och jag grejat med projektarbetet och vi kommer hela tiden ett steg närmare! känns väldigt skönt kan jag säga, och nästa vecka smäller det!
efter skolan åkte vi till marieberg och lämnade tillbaka ett par skor och cruisade och allmänt bara töntade oss (sådär som när det behövs två riktiga mongon, ni vet?)
har mot förmodan pluggat på fysiken när jag kom hem och är i princip klar med läxan till imorgon - eloge till mig!


som sagt nu sängen, god natt mina vänner!

söndags kväll

jobbade hela dagen igår då det var danstävling så det behövdes extra folk i cafeterian. fick även rycka in idag och har haft en av dom stressigaste dagarna på mycket mycket länge. det var handbollsderby och jag kan säga att det var folk överallt, det var verkligen tjockt med folk. efter vad som kändes som en evighet slutade jag iallafall och fick med mig mamma och pappa hemåt (dom har varit i stockholm över helgen för att några av mammas kompisar skulle fira att hon fyllt 50) kom hem och rasade ner i soffan och räknade snabbt ut att jag bara suttit ner 15 minuter under arbetsdagen, inte konstigt att man är lite trött!

igår efter jobbet åkte jag hem till emmy där det bjöds på mat och tv mys som även hanna och elina kom till. vi åkte in till örebro och hämtade niklas och sedan bar det av hemåt. kom hem och duschade och väntade på syster som varit och lyssnat/kollat på takida och vi snackade en stund innan båda bestämde att sängen var det bästa alternativet.


imorgon är det skola som vanligt och efter det träning med robban. så nu är det bästa alternativet sängen igen!
godnatt allesammans


(bajs..)



fredagsmys

nu är det dags för skolan. dagarna går fort nu, det är skola jobb träning och däremellan ska man hinna med att plugga och träffa alla sina underbara. men det är inte så att jag klagar, allt rullar ju på nästan så bra att man inte behöver tänka vilket är kanon ibland!
efter skolan idag blir det att träna en stund med robert sen åka hem och mysa med min karolina!

för övrigt rullar allt som sagt på, därav att jag inte hinner sätta mig här nånting! och igår tog jag, även fast jag kanske är lite tvekande till det, H1N1-vaccinsprutan. idag kan jag säga att det känns i armen som en ännu värre träningsvärk än den jag hade sen tidigare!

 
nu åker vi till skolan och har lika roligt som vanligt!

tisdag

nu är det dags att sticka mot skolan, där vi har två lektioner och ska sen mot örebro där det är universitet/högskole mässa. efter det ska jag skynda mot hallsberg och börjar jobba 15.30 och ända fram till 21.

helgen har varit trevlig, var hemma hos elina i lördags kväll och kom inte hem förrens mitt på dan i söndags. gjorde inte så mycket efter det, var och kollade på galen-innebandy en stund och sen hem igen. och igår kan ni ju förstå att det var skola igen. träning och oriflame-event hann jag med efter det också förresten!



nu är det hög tid att rusa till skolan!


snö

igår efter skolan började jag jobba direkt och jobbade fram till 9. efter det åkte vi hemåt och det snöade lite sådär härligt! kollade lite på idol och ville se vem som åkte ut så jag bäddade ner mig i soffan i väntan på resultatet. jag såg dock aldrig något resultat, jag var helt utmattad och somnade som en stock i soffan! mamma kom iallafall ner och väckte mig runt midnatt och då, när jag skulle släcka lampan  i fönstret såg jag det; marken var helt täckt av ett vitt säkert 3 cm tjockt snölager!!
hur glad känner man sig inte då när man vaknar tidigt, och inte kan somna om, kollar ut genom fönstret och all snö är bort.... usch det är såna saker som bara inte får hända!

nu ska jag gå ner, eftersom jag har blivit alldeles pigg, och sätta på nån bra film. alternativt kolla på tv-shop eller nåt annan intressant som går så här dags en lördagsmorgon!



hej så länge!

42 dagar kvar..


 förlåt men nu är det dags!

swinglish

sitter och bokstavligen (literally) nöter in orden till imorgon. vissa sätter sig och jag kan dom, men andra varvet jag kör kommer jag inte ihåg en enda av dom jag precis bankat in i skallen! få se hur sjutton glosförhöret kommer gå på dom imorgon som sagt..

idag har det varit skolan hela dagen, och jag invigde en av mina nya jackor dagen till ära! (en stor röd dunjacka, väldigt skön kan jag säga!) vi hade som vanligt två timmar hål mellan näst sista och sista lektionen, så hanna och jag passade på att greja lite med vårat projektarbete - känns väldigt bra att vi kommer igång och får en hel del gjort när vi grejar med det!
efter skolan gick jag hem till farmor & farfar och gosade lite med min stackars farmor som låg i sängen och hade ont i en höft, som hon snart ska operera. vi hade det mysigt och roligt och pratade om allt mellan himmel och jord, i really like my grandma!
nu sitter jag bredvid min andra granny; mormor har kommit upp en stund för kvällen och hela familjen sitter och kollar på film och har det mysigt även här.


nu ska jag återgå till pluggandet och jag har förhoppningar om att komma i säng tidigt idag, direkt efter skolan imorgon jobbar jag enda fram till 9 så kan vara skönt att inte vara helt slut!

sådärja!

var inte oroliga, jag har inte hållt på med städning och pluggning fram tills nu! när jag var färdig med städandet kollade mamma och jag på film, "x-men origin, Wolverine". väldigt spännande och jag gillar ju dom andra x-men filmerna så denna är jag säker på också kommer bli en favorit!

nu ska jag sova och imorgon bär det av till skolan, men såhär blev rummet!:


ni vet ju, tackochlov, inte om hur det såg ut förut men jag kan säga att det var ett ton med papper på byrån, sju ton med kläder framför byrån och i sängen och en hel massa damm!

nu är det dags att somna, gott natt alla mina kära!

måndag

helt sjukt trött efter igår, jag kom verkligen inte upp imorse. så jag kom överens med mamma och att jag skulle göra läxor och städa lite på mitt rum och jag fick sen somna om igen. vaknade inte förens 10.41, riktigt skönt!
sen jag vaknade har jag hunnit med att skickade in svenska recensionen som skulle in idag, skrivit in alla 141 engelskaglosor vi har till fredag i ett glosprogram, börjat lite smått med en sammanfattning av biologin som är till provet på onsdag och ska snart gå ut med mollie på en prommenad! 

igår var jag alltså på ullared och åkte vid 3 på natten, så så mycket sömn hade det inte blivit även om jag sov i bussen blir man inte utsövd utan nästan bara mer trött.. tänkte slänga in en bild på det jag fyndade lite senare, det har jag kommit överens med mig själv om att jag får göra efter jag städat färdigt rummet!

lördag

nu håller jag på och raderar alla sms jag skickat med den här mobilen, har inte raderat ett enda så nu ska alla 7938 bort.. så fruktansvärt jobbigt att läsa vissa, men nu är det dags att dom försvinner..
tänkte göra bokressentionen nu, men känner mig inte ett dugg på ett humör för det. istället går jag ner, bäddar ner mig i soffan och ser på singing in the rain- för att få mig på bättre humör.

jobbade onsdags och torsdags, och har ganska många tider inbokade nu i november, alldeles kanon bra!

2 nov 2009

sitter i sängen, inburad med täcket runt om mig och med tända ljus!

religionsprovet gick nog bra, kändes inte helt hopplöst iallafall! kollade på 3:ornas lunchkonsert som var riktigt riktigt bra, roligt att höra låtar man kan och som man verkligen rycks med i. kilade till bibloteket efter det och hanna & jag fixade med svenskan innan bussarna skulle gå hemåt, mycket effektivt!
kom hem och har suttit här och gosat för mig själv större delen av tiden. nu hade jag tänkt läsa lite i engelska boken, 84 sidor tills på torsdag och jag har inte ens öppnat boken en enda gång. så dags att dra till med ett ryck!

måndag

det blev ingen maskerad för våran del, så jag kan tyvärr inte bistå med några underbara bilder. istället hade vi det lite mysigt hemma hos hanna, med skräckfilm och drickat.
igår var vi på marieberg och kollade lite, hittade farsdags present och några örhängen! åkte hem och var på middag hemma hos mormor, alltid lika gott och man går alltid därifrån lite för mätt! kollade lite på film och det blev en relativt tidig kväll, skulle ju trots allt upp idag till skolan igen efter lovet.. lång dag i skolan, blev hämtad av pappa i pålsboda (men innan så hann jag hjälpa niklas lite med inflyttandet i hans nya lägenhet!) och när jag kom hem satte jag mig och uppdaterade mig på facebook en stund samtidigt som jag läser religionen som vi har prov på imorgon. ska dok gå ner och fixa nånting att äta, vid 6 åker jag iväg på spinning! efter det blir det hem på engång och fortsätta med pluggandet, suck..


är så himla nöjd över min tatuering, det är bara att tänka på orden och det mesta löser sig..

RSS 2.0