what´s new:

vi har fått lägenhet, flyttar in nästa vecka. jippie!

fredag

fortfarande sjuk, och har hosta som bara den! nu ska pappsen och jag käka lunch, sen ska jag hänga tvätten och bädda i rent i sängen. känner mig rastlös men orkar inte ens gå uppför trappan utan att bli helt slut, att vara sjuk är verkligen inte min grej..
om jag orkar och får med mig syster hanna så blir det en snabbis till marieberg sen för att köpa kaffekoppar så mormor håller sig lugn (får pengar av henne till det, men har inte hittat några som jag fastnat för än men nu tjatar hon som tusan!) och eventuellt även åka på innebandy och heja på som bara den!

35 dagar kvar till julafton, och lägenhetsletandet har tagit en ny riktning och det ser lite ljusare ut!

by the way!

5 veckor, jisses va tiden går fort! (35 dagar för den som inte orkar räkna själv!)

sick.com

helt däckad. hatar verkligen att vara sjuk, H.A.T.A.R! sov hela måndagen, kände mig bättre i tisdags, igår var jag däckad igen och samma sak idag. så nu sitter jag och dricker dagens andra kopp tea och funderar på vad jag ska slänga på för film och slökolla på. eventuellt blir det lite SATC eller så har jag hittat ett spel på mobilen som jag börjar bli lite beroende av (jag fick hjälp av magnus systerson på 5 år igår när jag körde fast i en bana..) det lockar lite att pilla med det också!

så nu jädrar karro blir vi friska så vi kan ha julemyset!

grattis hjärtat!


du är den bästa, tack för det. <3

fredag igen!

ja denna vecka har gått snabbt, redan fredag igen och jag är lycklig för det!
maskeraden i helgen blev mcket lyckad, slänger in några bilder längre ner. lite väl lyckad kan man kanske säga eftersom vi fick åka hem rättså tidigt och jag var sängliggandes stärre delen av söndagen, men det var det värt!
jobbat hela veckan och ska snart åka iväg för dagens pass, efter det är det utgång för att fira min magnus som fyller 20 idag!


njut av detta;





friday night

nu sitter jag här som lycklig delägare av en tv. eller ja för tillfället är jag väl inte så lycklig eftersom magnus gosar mer med tv än med mig, men jag tror jag överlever! jobbat hela veckan och nu ledig hela helgen, riktigt skönt kan jag säga att det känns. åkte till marieberg efter jobbet idag, och ja köpte en tv, och lite fix inför imorgon då vi ska på maskerad igen - denna gång i askersund hemma hos magnus kusin. nu ska jag sova som tusan för jisses så trött jag känner mig, så något tv-tittande för min del blir det nog inte!


vi hörs mina vänner, ha en kanon kväll.

day of

jobbat hela helgen, halloweenfest i lördags och jag var dressad som djävulen tur att annica är så jädra bra på att fixa saker! slänger in en bild när jag fått ordning på sladdar och sånt. imorse, okej vid nio, blev jag väckt av magnus som kom in och ropade. han hade köpt med frukost så det blev ett riktigt mysigt uppvaknande.

just nu halvligger jag i soffan och kollar på nickelodeon, skönt att vara ledig!



RSS 2.0