2010-10-25

nu sitter jag i åsbro och väntar på att magnus ska komma hem.
här kommer en bild på halsbandet som jag fick för två veckor sen, i love it!


måndag

ja den här helgen har försvunnit den med. som sagt massa mys i fredags med karro, vilket var väldigt efterlängtat. i lördags tog jag hand om magnus, han var inte bara trött han hade feber också stackarn, och fick på kvällen åka in till jourvårdcentralen i örebro dock inte för magnus skull utan för min dumma mage. 2 ½ timme senare åkte vi därifrån och jag har nu börjat med två olika antibiotika, nu måste det fasiken bli bra!

imorse klev jag upp och fixade lunch till magnus, sedan var det sängen igen och nu funderar jag på vad jag ska göra. kanske fixa nåt att äta, kanske ta en promenad med mollie, kanske dammsuga. ja den som lever får se!


ha det bra mina vänner så hörs vi snart igen!

fredagsmys på hög nivå

veckan har gått fort som tusan! nu är det helg, och första på 6 veckor som jag är ledig - jippie! mys här hemma i bengtsbo; karro och jag fixar maten, magnus ligger och sover en stund i soffan, mamma sitter och halvsover hon med och så finns det inte så många fler här hemma! (förutom mollie som också sover, förstås)

vaknade imorse och försökte få upp magnus, när han väl kommer upp gick det snabbt för mig med; han väckte mig med orden "det har snöat karin..." ohh så glad jag blev, det såg så himla mysigt ut! så nu lyssnar karro och jag på julmusik, faktiskt bara 63 dagar kvar nu gubbar!


nej nu ska vi fortsätta med maten, ha en trevlig fredagskväll mina vänner!


slödag

fortfarande helt slut, mamma ringde och väckte mig för en timme sen och jag förstod inte vart jag var när jag fick springa upp och svara-att hon inte lär sig liksom.
just nu letar jag recept till vad det ska bli för smarrigt till kvällen, sedan åker jag och ugo ner till pållan och hämtar paketet (JIPPPIE!) och handlar lite snabbt.

att vädret är jätte grått och mätaren står på jätte-slöar-ligga-i-soffan-under-en-filt-dag gör det inte lättare att försöka rycka upp sig och hitta på något att göra. det här med att komma på maten går segt, allt verkar tråkigt eller alldeles för krångligt att göra. fast jag får ta tag i kragen och fixa det här för gud så glada alla (mamma) blir när jag fixar här hemma!

söndagggg

antibiotika kuren är snart över, endast två små tabletter kvar nu!
nykter helg som sagt, träffade mina brudar i fredags, upp och jobba igår för att sedan komma hem till åsbro och byta kläder och tagga till för inflyttningsfest (jodå jag var givetvis nykter då också) hem igen och försöka sova någon timme och upp lika pigg idag och jobba på som sjutton. kom nyss hem till bengan och väntar nu på att magnus ska komma hit, då ska det bli pannkakor hela laget runt! imorgon är jag ledig och har ingenting på schemat förutom att hämta ett paket på posten fyllt med kläder från hm.

nu ska jag lägga mig och sova en liten liten stund bara, för gud så slut jag är just nu!

förresten..

förresten så är det bara 72 dagar kvar till julafton nu, jädrar va tiden går fort!

idag är jag mest arg

jävla vårdcentral. jävla mage. jävla urinvägsinfektion. jävla jobb. jävla grå dag. jävla ont i magen. jävla skit över huvudtaget.

igår var jag och mange på hellas och åt för att sedan röra oss mot filmstaden där vi skulle kolla på bio. efter 15 minuter på filmen fick vi gå därifrån för jag började gråta. den värsta magvärken jag haft i hela mitt liv, urinvägsinfektion som inte är att leka med. åkte hem till bengtsbo och nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa upp mig (ringde för 2 timmar sen...) så jag kan få den där jävla antibiotikan eftersom pencilin inte hjälpte ett dugg på mig. ja så nu är jag jävligt arg. och magnus som var så himla gullig igår och hade köpt ett halsband till mig och sedan körde i 110 hem hit när jag bara satt och grät, åh vilken tur att jag har den karln!
i helgen skulle det bli utgång med mina fantastiska brudar emmy och hanna, nu ser det väl ut som den blir nykter för min del..

nu ska jag ringa och bombhota vårdcentralen och hoppas på att det händer något, vi hörs mina vänner.

78 dagar

jajamen nu är det hög tid att räkna ner till julafton, endast 78 dagar kvar mina vänner! hihihi

sitter hemma i bengtsbo under en filt med tända ljus och lyssnar på Chicago och bara myser för mig själv. jobbade igår, jobbar idag, jobbar imorgon. och jobbar lördag också för den delen.
igår efter jobbet slingade syster hanna håret på mig, märks väl inte någon överdrivet drastisk förändring men skönt att göra det iallafall! sov sedan själv för första gången på ruskigt länge, och jag kan säga att sängen var riktigt stor och hur mycket jag än vände mig om så fanns det ingen där. tur att mollie hoppade upp i sängen och gosade med mig en god stund imorse innan jag åkte mot vårdcentralen. och nu är det bara en liten stund kvar tills jag åker mot alléballe och tränar och tjänar lite pengar.



hörs snart igen mina fantastiska vänner!



kanelbullensdag

kanelbullensdag firade jag och syster hanna med bullbak hemma och sedan middag och mys hemma hos farmor & farfar!
efter en sväng på marieberg med magnus sitter jag nu i soffan i åsbro och kollar på "halv åtta hos mig" medan han är iväg på träning.

hasta tarde!


sticker till jobbet nu och sen ikväll är det fredagsmys med min man som gäller! resten av helgen är det jobb som gäller, jippie!



aotch

mensvärk kan gå och dö. kunde inte jobba igår, hoppas på att det går bättre idag!

RSS 2.0