skärtorsdagen

ja tiden går fort och som ni märkt har jag inte prioriterat att sitta här! jag har kalasat, fyllt år, varit på systemet (eftersom det nu var systemet ålder jag fyllde), skrattat så jag gråtit, somnat i armarna på min magnus, blivit sviken av några vänner så det gör fruktansvärt ont i hjärtat, pluggat hur mycket som helst och som grädden på moset spenderat en hel del tid i skolan!
nu har även våren kommit på riktigt. sitter i sängen just nu och solen skiner in genom fönstret och jag gissar på att det blir en fantastisk dag. även igår tittade ju solen fram och jag passade på att fräscha upp mitt hår, underbara anna ur klassen gjorde underverk med mitt hår och jag är super nöjd! (slänger upp en bild sen när jag sitter vid andra datorn!) när jag sedan väntade på tåget kom en tant fram och sa att jag var väldigt fin, sånt är skönt när det händer! när jag sen kom hem var det dags för årets första grillning (känns som jag grillat tidigare men är inte säker..?) nåväl super gott var det och vi hade lite mysigt med drinkar och snacks.

nu har jag tvättmaskinen i full fart, tvätthögen var nästan lika hög som mig (!) och skolböckerna ligger i en enda röra bredvid mig, bara att sätta igång!

5 små dagar kvar

torsdag, soligt ute och jag ska straxt slänga ihop några pajer och cupcakes till mitt kalas på lördag. jisses mina vänner bara 5 dagar kvar!

nu ska jag sticka och handla lite grejer som inte fanns i kylen så jag kan fortsätta grejandet.

vi hörs mina vänner!

friday

sitter hemma och funderar på vad jag ska greja med en stund, börjar skolan kl 13 idag och då är det första laben som gäller! i måndags började vi kursen, fysiologi med anatomi, så nu håller vi på med cellen och bakterien för fullt. känns faktiskt lite halv skönt att jag har läst allt det här redan en gång, så jag hänger med på det som sägs - konstigt nog känns det 100 gånger roligare den här gången (inte ett dugg förvånad).
efter skolan kommer karro hit för utnyttjande av presenten hon fick av mig; picknick med mig! picknicken har jag byt ut lite fint mot 3 rätters och bastu, men det går nog lätt att övertala! menyn får ni veta senare, ifall hon kikar in här vill jag inte avslöja för mycket!

imorgon ska magnus och jag kolla på en lägenhet i örebro (så håll era tummar!!) och på kvällen fira magnus mamma carina som fyller 50 på måndag. på söndag bär det av till sälen, presenten till carina från magnus, och så stannar vi några dagar. missar några föreläsningar men hoppas på snälla kompisar som skriver ordentligt som man kan skriva av;)


nu har jag kommit på lite saker att greja med, vi hörs mina vänner!
(endast 11 dagar kvar tills jag, lilla karin, fyller 20!)

RSS 2.0