semester baby, semester

hörreni gubbar här har det inte varit mycket aktivitet nu igen! jag har spenderat den mesta tiden i åsbro, hanna har hunnit flytta från mig och jag gjorde mitt sista schemalagda arbetspass idag! så nu har jag semester på obestämd tid najs som fan, det firar vi med att supa till ordentligt imorgon! 50-tals temafest så slänger ut en bild någon dag så ni får se min outfit, nu när jag har semester kanske jag hinner sitta här och pilla lite ;)


ha det kanon och glöm inte bort att det är fullt ös medvetslös som gäller!

tooooorsdag!

hemma hos min fru igen! jobbat 8.30-15 idag och sen kom hanna och hämtade upp mig för lite äventyr i marieberg, så vi får se vart vi hamnar resten av dagen!
i tisdags var jag och magnus till örebro för mat och bio, mycket trevligt! vi såg inception vilket var en bra film men lite krånglig vissa bitar. igår spenderade vi större delen av dagen hemma hos syster annika med barnen och idag blev jag skjutsad till jobbet och som sagt även hämtad så det här med lyxhustru känns inte helt långt borta! ;)

imorgon ska vi åka till helle på kvällen, eftersom bruden fyller 20 på tisdag ska vi fira henne ordentligt! jobbar lördag, söndag. kanske bowling på lördagkväll och sen är det inte mycket kvar av min arbetssommar! vilket inte känns helt fel..!


nu ska jag fortsätta vara social med min hanna-prutt, vi hörs gubbar!

hemma hos min fru!

sitter hemma i soffan på johansrovägen 9. nyduschad och kollar på kvaletativ tv medans hanna är iväg och tjänar stålar! men jag har faktiskt varit lite duktig och hoppas på att överraska hanna, här har jag plockat ur och i diskmaskinen, torkat bord, plockat undan grejer och dammsugit. mm jag säger då det, jag skulle nog klara av att bli hemmafru (bara om det går massvis med bra program på tv, annars blir det nog lite segt)

imorgon ska jag jobba kväll, eftersom jag är en så himla snäll tjej byte jag tid med madde så hon fick morgonen istället för mig. alltså har jag bara en enda kl 6.00 tid kvar att jobba och det känns fantastiskt! fast jag måste ändå säga att det är ganska skönt att ha dagen framför sig när man slutat, men det går ju att leva på kvällen också!
nu ska jag fortsätta göra ingenting fram tills hanna kommer hem, sen får vi se vad för galenskaper vi hittar på!


adjö mina vänner, och framför allt emmy: ha kanon kul i Rom nu och var crazy som vanligt!

nu kör vi gubbar!


äntligen helg, det firar vi!

onsdag, eller?

ojojoj, här sitter jag inte allt för ofta! jobbar jobbar och jobbar lite till. när jag inte jobbar försöker jag träffa mina fantastiska kompisar så hinner inte med datorn alls. inga större fel kanske, ganska skönt att ha semester från nåt!
imorgon ska jag jobba (javisst, chockerande right?!) och efter det är det en date med elina som gäller! det var alldeles förlänge sen som vi träffades så nu ska vi slå till och ha mysigt på god smak som "förr i tiden". efter det hoppas och tror jag på nattsällskap igen och på fredag är det jobb kl 6 igen som gäller.. men håll ut karin det är bara 4 tidiga morgnar kvar på schemat sedan är det lite senare tider som gäller innan jag får hur lååång "semester" jag vill! då ska jag semestra i uppsala eftersom min hanna ska flytta dit snart, jag ska bo som en parasit hos alla mina vänner och bara mysa! iallafall ett tag tills jag måste börja jobba igen.

nu ska jag kila till köket och fixa mat till min skrikande mamma och syster och sedan blir det duschen, och ikväll ska jag nog lägga mig tidigt eftersom det bara blev ca 1½ timmes sömn inatt..

RSS 2.0