dagen före helgen

jobbat idag, började som vanligt kl 6. imorgon har jag sovmorgon (äntligen!) och börjar faktiskt inte förren 15 och jobbar till 20. idag när jag kom hem tog jag mig en "kort" powernap och sedan begav jag mig ut i regnet för en liten löptur, faktiskt riktigt skönt kan jag säga! nu sitter jag nyduschad i soffan under en filt och tänkte kolla lite satc innan jag kilar till sängen.

godnatt mina vänner och ha en kanon fredag!

sen sist!

friday night:




var till askersund på lördagskvällen, jobbade söndag & måndag, var med karro på kvällen för hon FYLLDE 20! ledig igår och var till marieberg med malin och shoppade loss ordentligt och åkte till åsbro och grillade hemma hos frida på kvällen. idag har jag jobbat och nu väntar jag på att någon ska komma hem. det har hänt mig sen sist, typ.

torsdag liksom

idag började jag kl 6, kom hem på eftermiddagen och fick fika hemma hos karro och töntade mig med henne.
nu ska jag hoppa genom duschen, dö i sängen och kila upp 05.10 imorgon också.
på kvällen är det fest i 140an som gäller och jädrar vilket drag vi ska se till så det blir! som sagt nu behöver jag verkligen sova så jag orkar med HELA kvällen imorgon!


träffade hanna en stund igår, det var efterlängtat! men saknar fortfarande massa andra brudar som jag tycker det är hög tid att träffa snart igen..

hard working woman

det blev grillfest i lördags som blev mycket lyckat, mitt lag vann t.o.m kubbmatchen! många trevliga människor och zandra som höll i själva festen är en super gullig person.

idag har jag jobbat, började kl 6.00 (vilket är en fruktansvärt omänsklig tid att börja på) nu ska jag fixa mat och sedan kommer min kära kusin anna och hämtar upp mig och vi sticker på bio - vi måste fira att flickan tog körkort idag!

äntligen!

äntligen mina vänner har jag en ledig helg, första på jag vet inte hur länge! givetvis ska vädret vara helt åt helvete och jag har inte någon aning om vad jag ska itta på under kvällen.
nu sitter jag hemma hos karro och hjälper henne med lite fix innan hon ska dra iväg på grillfest, eventuellt är jag personen i fråga som skjutsar henne skulle vara kul att komma ut och träffa lite folk (då jag känner mig om en skogsmulle) men då måste jag kila hem och duscha och göra mig iordning (en äcklig skogsmulle!)

ja nu ska jag se vad som händer, ha en fantastisk lördag mina underbaringar.



dagens glädje:

* skorna jag beställde i torsdags kom idag och dom sitter p-e-r-f-e-k-t. enorm glädje.

* hanna kom in på sin utbildning i uppsala, fyfasen va hon är bra!

* jag är ledig imorgon och ska på utflykt med mamma. spännande, vi har inte ens bestämt resmålet än.

här har det inte varit livat!

ja vad ska jag säga, det har hänt mycket grejer men ändå inte liksom.
jädra massa jobb, spontan utgång i onsdags med mina härliga brudar (dock saknades elan), spontan fest i lördags och upp till jobbet vid 7 söndag, inneboende på johansrovägen 9 under några dagar med min skatt- eller ja, jag menar min kompis hanna. ;)

kom nyss hem från jobbet och nu sitter jag i soffan och kikar lite halvt på fotbollen. imorgon är det jobb, på fredag räkbåt och i helgen jobb igen.. 3 helgen på rad nu och det känns - men det kommer förhoppningsvis att kännas igen när lönen kommer!


RSS 2.0