thursday

mycket ha hänt den sist, men jag kommer knappt ens ihåg vad jag gjorde igår. idag har jag däremot slingat och klippt hårt, varit i skolan fixat skor till balen och lagt upp balklänningen. så om 10 dagar får jag hämta den! och nästa vecka är det dags att hämta studentmössan. nu jädrar mina vänner drar det verkligen ihop sig.
dessvärre måste jag bestäma mig vad jag vill göra i höst, börja plugga? jobba? nåväl det är ett tag kvar tills jag behöver bestämma mig slutgiltigt så jag fortsätter fundera!


nu ska jag betala räkningar och göra lite sånadär trevliga läxor, så ciao!

justja, lyssna på det här!

glömde ju det viktigaste av allt för dagen:
när jag stod och stoppade i mynt i p-automaten kom det en blodig alkoholpåverkad man (en riktig alkis, inget konsigt i dessa trakter iochförsig) och gick förbi mig. han stannade och stack fram huvudet framför mig och sa "gud va gott du luktar! jag måste bara få säga det. det är inget man kan säga om mig, men gud så gott du luktar!" ja tack tack sa jag och kände mig glad. när jag kom tillbaka till bilen sa hanna att jag skulle ju svarat med att det beror på att jag har tillgång till dusch. hmm inte så mycket att hänga i julgranen men det gjorde min dag iallafall!
en svettig uteliggar alkis tycker jag luktar gott, det är inte varje dag man får höra!

alice in wonderland

nu har jag typ blivit helt återställd efter helgen. typ. i onsdags var det bioteknik prov och idag var det nationella som gällde. svenska skriv delen, och det kändes ganska okej när man gick därifrån. hanna och jag drog oss in till stan för att kika efter studentklänning, men utan någon lycka.. åkte hem till henne en stund och sedan tillbaka för att träffa karro som jag skulle ut på "dejt" med dagen till ära.
vi käkade på jensens, där ingen av oss ätit tidigare och sedan gick vi till bion. alice i underlandet. sjukt bra film, tim burton och jhonny depp - kan det bli så mycket bättre? vi skrattade oss därifrån hem till hennes farmor, sedan eskorterade karro mig till bussen och nu sitter jag hemma i soffan och dunkar "bag in da box". japp, hanna och jag har bestämt oss för att så högkvalitativ musik ska återupplivas. ny skiva till alla tillfällen är fixad, nu är det bara det underbara vädret vi väntar på!

ihelgen är det pålsbomarken som gäller, jag jobbar där 10-14 imorgon och sen är det typiskt pålsbomarkenfest (antar jag) och förhoppningsvis grillning som gäller. så straxt ska jag krypa ner och dregla på min lilla kudde, ha en bra morgondag så hörs vi!


väl värt att se filmen, i 3D blir den nog extra spännande!

studentkryssning

i helgen var det studentkryssning som gällde. så efter denna helg är man rättså sliten, jag tänkte tigga lite bilder från andrea och elan som stod för kamera användandet. dock så såg jag inte normal ut på en enda bild (vilket jag sällan gör när den där "alkohol" har kommit in i bilden) men herregud det bjuder man väl på!
nu ska jag sova en stund eftersom jag fortfarande inte är helt på banan (bakfull kanske man kan säga), plugga och sen kommer min favorit karolina hit efter hon har jobbat färdigt. jag är sugen på grillat, och eftersom solen skiner där ute (dock snöar det hemma hos hanna!?) så tror jag bestämt att vi fixar det sen.


bild snodd av elina från fejjan, hon hade tydligen lagt upp den i lördags? där ser man sa både hon och jag när vi uppptäckte det imorse.

projektrapport & sista ansökningsdagen

håller på med projektarbetet. samtidigt söker jag lite fler program till hösten, men vad vill jag göra?

sådärja, 19 bast istället för 18

uppriktigt sagt har jag inte kännt mig så fruktansvärt annorluda, dock otroligt trött imorse när jag skulle gå upp men tror inte att det har med åldern att göra - eller? idag har jag varit i skolan och nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med lite läxor att göra.

igår åkte jag till farmor och farfar direkt efter skolan. eftersom farmor är nyopererad och inte orkade komma på kvällen och farfar skulle på fotboll så åkte jag dit för att vara social och få paket och så. åkte hem och gjorde färdigt mina cup cakes, dammsög och dukade. sen kom alla gäster och vi kalasade ordentligt!
nehepp solen var det, innan den försvinner!


mina super söta cup cakes!

uno dia

jag och hanna sitter klara för att bege oss iväg till ida som var gullig och ville bjuda mig på en-dag-innan-du-fyller fika :) japp, imorgon är det dags för mig att fylla ett år äldre, ett år klokare..?

sedan sist har jag hunnit med att jobba i miljontals timmar (känns det som. 13 timmars jobbdag var i värsta laget) träffat hanna, kört runt i min lilla svarta pärla (som nu är brun nertill dock, suck) shoppat 2 nya klockor till mig själv, skrivit högskoleprovet och flummat med elina på rasterna emellan samt spelat jädra massa spel. lovet har gått fort och imorgon är det skola igen.
och på tal om skola så har jag äntligen sökt till hösten. hanna har guidat mig fram mellan alla olika skolor och tänkbara program, och jag får se vart jag kommer in. som det ser ut nu satsar jag på sjuksköterska med inriktning mot akut-/intensivsjukvård. alternativt dietist. alternativt sjukgymnast. men är det verkligen vad jag vill? ingen aning, men det är bara att chansa och se vad jag känner.

promenad, promenix

idag var det en långsam morgon, läste och städade innan karro äntligen vaknade! så på med promenadskorna och ut på en sväng. hem igen och gjorde våfflor och då kom även frida och förgyllde vår dag. och denna förgyllda har inte varit så ansträngande efter våffelfrullan (som vi anslutade runt kl 16.00). vi har haft allmänt trevligt och skrattat utav bara tusan och fixade mat till hela gänget. nu har brudarna nyss åkt hem och jag ligger i soffan och funderar på hur jag ska orka mig upp imorgon för jobbet. men det är en ny dag och det kommer gå som en dans hela dagen!


och min pruttkudde hanna har landat hemma i sverige igen efter en vecka i egypten, och jag längtar efter att åka och träffa henne!

påskafton

dags för årets påsk, och jag är redan förskräckligt trött på godis. igår var vi hemma hos min farbror med familj och där var det gott om mat! kusin anna och jag åkte till ida och träffade henne, oskar, frida och oskar. vi spelade kort och hade det allmänt väldigt trevligt. idag däremot ska alla komma hit för att äta.

igår åkte jag även en sväng med min svarta fara, åh va bra det kändes att åka en sväng med den! så nu jädrar
kommer det bli fart på vägarna när jag kommer i min lilla bil.

RSS 2.0