justja, kolla in tröjan!

dammat hela rummet och ätit mat. nu åker jag till hallsberg och tränar och jobbar sen hela kvällen.
 


och den här tröjan fick jag igår när jag gav blod.
vill även du ha en? bli blodgivare du med!

blodgivning och som alltid; jobb

igår hjälpte hanna och jag till lite här hemma, bäst så för husfridens skull. så när vi var färdiga med våra uppdrag här hemma stack vi vidare till marieberg och traskade runt en stund. dock hade vi ingen större ork för det så det blev hem till casa de hanna för filmtittning och slöande.
idag var det uppstigning vid 11 och dags för frukost och sen åkte vi in mot stan, där det var dags för mig att ge blod för första gången! det gick snabbt att ge blod men jag fick lite blodtrycksfall så jag fick ligga i mycket skön säng några minuter tills jag kände mig pigg och kunde gå igen, haha. åt en ordentlig lunch uppe på stan och sen var det dags för jobbet. där det inte hände nånting spännande alls och ingenting verkade funka, allt var slut eller trasigt..
att man då får höra från hanna som ringer så fort hon satt sig i bilen efter jobbet och säger att hon har serverat peter magnusson alldeles nyss gör ju att man känner att nånting roligt kan alltså hända här i trakten, dock inte på alléhallen.. nåväl att hanna har fått det stora nöjet med en sån grej gör även mig lite sprallig!

jobb två dagar till sen är det kalas som gäller, mamma fyller 50 på fredag och det ska ju firas ordentligt! att jag sen är ledig resten av helgen är ju bara helt kanon!


i väntan på hanna..

jobbat även idag men imorgon är jag ledig! det firas med att jag väntar på att hanna ska komma hit nu när hon slutat jobba!
nu skäller alarmet där nere, alltså är hanna här!

karros födelsedag/grillkväll!

nu sticker jag över till karro på partaj!


middag med brudarna!

mu sitter vi hemma hos hanna och har gjort oss iordning och ska snart sätta oss på bussen in till örebro där det blir kina muren och antagligen sen förflytta oss till någon uteservering! hoppas på en kanon kväll och när jag är med dessa pumor så är det inga som helst problem!



...

det har inte gått en enda natt utan att jag har drömt om dig. inte en enda.

...

det har inte gått en enda dag utan att jag har tänkt på dig. inte en enda.


ikea, nora och örebro

dagen började segt och jag kom inte riktigt igång förrens jag satte mig i bilen och styrde mot hanna. väl där hade jag med en lista att välja aktiviteter ifrån och vi började med ikea (eftersom det var det som låg närmast). vi provade soffor, sängar, stolar, lampor, porslin och allt möjligt man kan tänka sig hitta på ikea! efter det åkte vi vidare till nora, där vi kikade i butikerna, åt mat och givetvis glass! det är väl därför man åker till nora liksom! lagom när vi åkte därifrån började det regna men när vi kom till örebro var det inte så farlig så vi drev runt en stund och satte oss sen inne i krämaren och kollade på folk-en sysselsättning jag skulle kunna hålla på med hur länge som helst!

min lilla snuttegumma! haha, ojoj nu fick ja till det va hanna? ;)

sen var det hemfärd och när jag kom hem svidade jag om och begav mmig ut på en springtur och körde några övningar här hemma.
imorgon vankas det jobb och efter det blir det planeringsmiddag med hanna emmy och förhoppningsvis elan! :) ska bli väldigt mysigt, dock så jobbar jag lördag så det blir nog inte en allt för hård kväll! inte för mig iallafall..

nu sticker vi ut på äventyr!


watch me again

i måndags efter jobbet åkte jag till hanna och vi styrde vidare in till stan. gick runt där några timmar och åkte sen hem och försökte somna-vilket när man ska sova med hanna inte är det lättaste! sen ringde klockan vid kvart i 6 så då var det dags att försöka pallra sig ur sängen och vakna till och sen åkte vi till bilprovningen för att besikta lilla ibizan! det gick som en dans, kom hem och dog en kort stund framför en film och sen fick jag åka iväg igen och jobba! åkte sen och hämtade upp hanna och vi åkte till marieberg, och jag är botad! shoppade loss ordentligt på nya accesoarer, bla en ny kanon snygg klocka som jag är mycket nöjd med!


kanon härlig ring jag hittade dessutom! dock är mobilen inte den bästa kameran, men ni får hålla till godo med detta!

åkte sen hem till hannas far i pålleboda där det bjöds på middag och vin, för att sedan avrunda kvällen med spel av alla dess slag! så somna tidigt gjorde vi inte då heller.. idag vaknade vi inte allt för tidigt och efter middagen var det dags för mig att åka till jobbet och jag hann tillochmed sola en stund innan.
och imorgon är jag ledig så då ska jag lura med hanna på ett äventyr, vad det blir avslöjar jag inte än! vi får ta det som en uppvärmning inför allt galet som ska komma att hända inom en snar framtid!

ny jobabr vecka igen!

nu är det dags att ta på sig kläder och fixa nånting att äta. sen blir det gymmet och jobb resten av eftermiddagen! bara att hålla ut, är ledig igen på torsdag!

helgens bravader

håller på och fixar med lite färger och former här på bloggen. känner att det är dags för ett litet ombyte på den här fronten, ska även göra om på rummet-nya färger och former där med! så ni får ha tålamod tills det är slut på renoveringen!

i fredags åkte vi och hämtade upp hanna och sen elina och åkte sen till emmy! väl hemma hos emmy började peppet ordentligt och när vi var lagom glada åkte vi till örebro och kvällen spenderades på frimis-väldigt kul! jag har faktiskt aldrig varit där förut så det var kul med något nytt! blev verkligen en hel kväll och våran skjuts kom vid 2 och hämtade oss och jag stannade hos emmy och vi letade efterfest men det blev det inte så mycket med, så det blev sängen istället.
lördagen var en något segare dag. vi vaknade tidigt och sen tog vi det lugnt och kollade på tv. nytorget fick bjuda på frukost/lunch och vi stannade sen på netto och köpte godis och cyklade sen hem och bokstavligt talat dog i sängen. kollade runt lite på datorn men mestadels bara hade lungt och skönt. när jag kom hem kände jag mig fortfarande lite sliten så det blev film och mys med familjen.
idag har vi skjutsat pappa till tåget och sen åkte resten av familjen till marieberg och ikea, och -håll i er!- jag köpte ingenting! verkligen ingenting! visserligen är det bra för min stackars plånbok men för mitt stackars psyke hade det kanske kännt lite bättre..

just nu är det satc med hanna som gäller!

dags för krogen i örebro igen!

nu fixar vi till det här inför krogen! ska alldeles straxt åka och hämta upp hanna och sen åka till emmy och göra oss iordning där! sen in till stan och vart det blir, har vi inte riktigt någon aning om än-men det visar sig!
jag är riktigt taggad men nu kommer detta problem igen-vad sjutton ska man ha på sig?! tror nog det blir lysekilskjolen men upptill har jag inte bestämt mig än.. hmm, får se vad jag kan trolla fram!

dags att fara vidare mina vänner, ha en super kväll!

sol, jobb och harry!

nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag får åka till jobbet. hade planer på att åka lite tidigare så jag skulle kunna lägga mig ute och sola och eventuellt bada lite innan, men nu har det kommit några moln som inte alls ser ut att tycka att det är en bra idé. kanske blir att steka en stund i solariumet istället.
och efter jobbet ikväll blir det som sagt bio! direkt när jag slutar hämtar jag upp emmy och sen hämtar vi upp hanna och sen sticker vi in till den stora staden! emmy fixade biljetter till harry potter så det är det vi ska sitta och vara halvrädda för under kvällen (iallafall jag kommer nog vara rädd:P) ska bli riktigt kul fast jag kommer inte ihåg om jag sett den tidigare (?) men det går nog bra ändå!

så jag väntar inte bara på att klockan ska gå jag måste kolla vad jag ska ha på mig för kläder ikväll! jag förstår inte att det alltid är ett sånt dilema, så nedrans svårt att bestämma sig. ikväll ska man ju bara sitta där i mörkret men man måste ju ändå "se bra ut", man vet ju aldrig vad som händer!

lysekilsbilder med hanna!

det här med att hitta bilderna lämpliga att läggas upp blev färre än vad jag trodde. de flesta har tagits i ett stadium när mobilen inte riktigt kunde hållas rakt och där dom blev aningens suddiga.. haha, hur nu det kan komma sig!
men här kommer iallafall några härliga bilder som ni gärna får njuta lika mycket som jag av!

<3    




nu ska jag göra mig iordning för sängen och imorgon väntar jobb och sen bio på kvällen!

..

det är fortfarande bara så jävla tungt.

går ut hårt efter semestern!

usch fyfan. så känns det att börja jobba kl 6 en måndag direkt efter att man haft en veckas semester. och att man har gått och dragit på sig en förkylning och kände hur febern höjdes under dagen är inte heller allt för kul. så när klockan började sig 3 ringde jag malin och fixade så jag hade en kompanjon att kolla på film och käka lite godis med.
dock så drog jag i mig en ipreen och halvsov genom halva filmen, men det känns lite bättre nu efteråt iallafall! får inte bli sjuk nu, ska jobba imorgon, ska på bio på onsdag och är ledig till helgen! plus att jag ska ge blod om två veckor och man får inte ha varit kraftigt förkyld de senaste två veckorna när man ger.. så det här är nog ingen kraftig förkylning försöker jag övertala min kropp samtidigt som jag proppar mig full med c-vitamin och fyller på järnförådet.

bilderna från semestern kommer under morgondagen. börjar inte förrens 3, så då borde jag hunnit leta fram sladden till mobilen som jag inte hittat än.
nu är det dags att nanna kudden, mycket sömn är det som behövs-gick upp vid 5 imorse och det är banemej inte mänskligt!


snabbisomlysekil

nu har vi kommit hem och varit hemma några timmar. jag är helt slut, det har verkligen varit en toppen vecka-helt, och då menar jag HELT galet!
just nu sitter jag och myser med familjen och kollar på film. kände inte riktigt att jag orkade med något annat, har inte direkt blivit så mycket sömn inatt (okej, ingen alls). och det har nog inte blivit så många timmar under veckan sammanlagt skulle jag tro.  
tänkte slänga in lite bilder från våran vecka, men dom kommer upp imorgon när jag orkar tänka klart. måste ta och gallra lite bland bilderna först-endel är inte riktigt avsedda för stora vida internet! inte ens för visande nån mer gång!

"what happens in lysekil stays in lysekil"

nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sen gå upp och sova i min egen underbara säng. så himla underbart att åka bort och vara borta men att komma hem är minst lika underbart det!

HEY WE`RE GOING TO IBIZA!

eller iallafall lysekil och det räcker för tillfället långt!


packning inför västkusten!

äntligen är det färdig jobbat för denna gång! en veckas semester och hanna och jag sticker imorgon. det kanske är bäst att jag går upp och packar färdigt, eller iallafall börjar packa så det inte blir så mycket att göra färdigt imorgon. för mina damer och herrar imorgon åker jag på semester! (och ja jag vet att ni har fått höra det ett par gånger, men det är för att jag vill att ni ska förstå att jag tycker det ska bli så himla skönt!)

håller på och kollar inför min tatuering nu också. är så himla taggad på det att jag nästan spricker, jag kan dock inte besluta mig för vad jag vill göra först. men jag har iallafall 3 veckor på mig att bestämma mig helt på hur jag vill ha det! (ska ju ge blod den 28:e och får inte tattuera/pierca mig på 6 månader innan)


lördags segheten börjar ta ut sin rätt (redan imorse egentligen)

utgången igår spenderades inte i kumla över huvudtaget. direkt efter jobbet styrde jag min turbo mot marieberg och byte om och fräschade upp mig hemma hos hanna (blev ett svart linne, korta jeansjackan och ett par jeans som jag lånade av hanna). vi taggade till ordentligt och när vi väl kom fram till örebro var vi två mycket glada brudar!
traskade till liquid och möte upp sebbe, nicko, emil, albin och en till kille som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.. vi gick in och sen.. ja ni vet hur det är att vara på krogen; en hel del prat, massvis med drickande och skrattande!
efteråt kilade vi upp till macedonkan för grabbarna skulle äta, vi gick ut för att ta luft och kommer sen in och märker att dom gått. skyndar till busshållsplatsen (där 701 i vanliga fall går..) och läser att den inte kommer komma. tar av mig skorna och hanna och jag springer ner till konserthuset för att hoppa på bussen där, men där står det flera andra som ska till kumla och säger att bussen inte kommer att gå förbi. jahapp, tur att syster var inne i stan och skulle få skjuts hem av david så vi kom hem vi med!
lägger oss i soffan/fotölj och dör på en gång. vaknar av teletabis vid kl 6 och jag byter då från att ligga ihopkrupen i fotöljen till utsträckt i sängen. klockan ringer vid 9 och det är bara att pallra sig upp, men hjälp så mitt huvud mår. ringer mamma och hon får skjutsa mig till jobbet. jobbar (förövrigt så en av killarna jag jobbar med den här helgen är även ordingsvakt, och det var han som var vakt igår. så han förstod att jag var lite seg.. örhm..) och fixar sen skjuts av sebbe till hanna och har lite mysigt med henne på marieberg köpcentrum och sen hemma i soffan. åker hemåt ganska tidigt, kvinnan taggar ju om och är ute ikväll med! jag däremot känner mig fortfarande seg och måste tänka på jobbardag imorgon igen.
MEN SEN ÄR DET SEMESTER!

hanna och jag sticker på måndag, så när jag kommer hem imorgon ska jag väl se till att packa ordentligt! har ingen anning om hur länge vi är borta, det är sånt man märker. men vi hoppas på bra väder så vi kan bada i massor! och om det inte blir bra väder, badar vi iallafall!


godnatt mina vänner och ha en fortsatt toppen helg!

redan fredag och dags att börja tagga!

dagarna rullar på och nu är det bara 3 arbetsdagar kvar till jag har min vecka semester! känner mig alldeles trött på att jobba och två helger irad är ingen höjdare..
men ikväll ska det firas att det är sommar och fredag så utgång i kumla är det som vankas tror jag bestämt! härligt att jag inte börjar jobba förrens vid 10 imorgon. jag har dock inte bestämt mig vad det blir för outfit och hanna jobbar nu och slutar när jag börjar så hinner inte brainstorma med henne om det heller! jag får helt enkelt gå på min egen känsla och ta fram nåt härligt och somrigt.

på måndag börjar somsagt min semester och det firas med att åka till västkusten med hanna! ska bli himla skönt att åka bort ett tag, och spännande för jag har aldrig varit där förut. får se hur länge vi är borta, kan bli hela veckan, kan bli bara några dagar. men kul ska vi ha iallafall! 


jag vet inte men ibland känns det som det är bra, men ibland inte. rörigt kanske det kan sammanfattas som.  

RSS 2.0