annandag jul

julafton var kanon, med massa mat (givetvis), gott sällskap och trevliga klappar! stämningen på julafton är så himlans mysig så det känns som man vill att dagen ska vara för evigt. juldagen är som vanligt en dag fylld med att kolla på film och gå ut på promenad i snön för att på kvällen bege sig (säkert hela 10 meter) till mormor och få mer julmat och en liten klapp! efter det åkte jag till hanna i pboda och hade trevligt med henne en stund och sen begav vi oss ut på en tripp till örebro, eftersom edvard var hungrig (det måste garanterat vara mågot fel på honom om han är hungrig på max på juldagen, eller hur?!). kom hem och stupade i säng, gick upp tidigt och åkte till jobbet där jag har spenderat hela dagen.

just nu håller jag på att göra mig ordning och ska åka till hanna, får se vart kvällen slutar. som det ser ut nu blir det nog utgång :)


dan före doppare dan!

sådärja. dags att krypa ner i sängen, efter en lååång dag!
dagen började med att jag fick hjälpa mormor fixa granen (sätta dit ljus, glitter och kulorna) sen hem och slå in lite klappar och göra mig iordning för att sticka iväg till jobbet. var där i några timmar och styrde sedan hemåt och har pyntat granen här hemma och så har systrarna kommit hem så det har varit fullt hus, vilket det inte brukar vara!
imorgon är det, tror inte nån har missat det, julafton och den ska spenderas hemma och över lunchen hos mina kusiner.

jaja dags att sussa, så man orkar med hela morgondagen!

(och ja, jag är fortfarande sådär nyfiken och uppspelt som man var när man ar liten över att det om bara några timmar är dags att slå upp ögonen och att det då är julafton och dagen man har haft nedräkning till så länge äntligen har kommit!)

trevliga människor och innebandy

klassfest i torsdags, skolavslutning fredag med klass mys och lek, hem sova hela eftermiddan och krogen på kvällen! jisses vilken kväll det blev säger jag bara, kul som sjutton (trots vissa missöden..) och en massa folk!
hem lördag och gjorde inte så mycket under dagen, kilade till karro på kvällen och träffade henne och även frida en stund. sov över och idag har vi varit till askersund och kollat innebandy herrar som sprungit runt som galningar. imorgon ska pappa och jag ut i skogen och leta rätt på en julgran, och jag hade tänkt hinna med lite städning och sånt där annat tråkigt och nödvändigt också!

nu blir det några avsnitt "mysteriet på Greveholm" som jag fått låna av karro, innan jag faller in i en djup dvala igen! så godnatt mina vänner, sleep tight!

klassfestis!

ojoj, här har det varit tyst era stackare! jobbat söndag, måndag, tisdag och onsdag - pust! men nu är jag ledig och det är fest resten av veckan som gäller! just nu sitter jag hemma hos hanna och vi håller på och gör oss iordning för att åka på klassfest, tema: jul/snö/vinter i största allmänhet!


eftersom ni inte ser våran ypperliga klädsel så kan jag ju säga att vi är snöflingor! vitt vitt och givetvis massvis med glitter!

nu börjar det pirra imagen!

kollade på idol med ida igår och var fyllechafför på natten till en full joacim.

nu sitter jag med vågat hår och håller på och lagat mat. om några timmar åker jag till svennevad och övar en sista gång inför luciatåget! ikväll kl 18.00 smäller det, ni är hjärtligt välkomna!


friday

sista dagen för den här veckan, och vi har sovmorgon. det är såna saker som verkligen uppskattas! dessutom så är lektionerna efteråt frivilliga, katching!
så hanna och jag åker till marieberg och ska leta rätt på julklappar och hitta ett luciasmycke till mig. för imorgon, lördag kl 18.00, är det dags för årets luciatåg och äntligen har det kommit till att bli min tur. spännande spännande, börjar bli lite pirrig i magen!

igår lagade jag mat och överraskade mamma när hon kom hem från jobbet, hade även bakat lite godismuffins. efter det vilade vi en stund och sen åkte vi vidare mot sköllersta där det var dags för julkonsert med magnus carlsson! gisses amalia va bra den var! det var väldigt mysigt och nu är det julstämning ända in i benmärgen!

nu ska jag kila ner och äta frulle och sen bär det av mot hbg, hejdå så länge!

by the way..


årets julklapp till mormor och farmor&farfar!


julshopping

efter det absolut helt värdelös provet åkte hanna och jag mot marieberg för lite julklappsshopping. när vi har parkerat och ska kliva ur bilen kommer jag på "men vänta mitt bankkort och körkort ligger i andra väskan, som står hemma!" så det blev en snabb trip hem till bengan innan vi kunde shoppa loss!
hittade julklapp till malin och julkort som jag ska göra så snart som möjligt, en liten tradition som jag haft i några år :) nu är det tv-tittning som gäller, dock är jag inte så med på vad som händer - känner mig ganska så trött så min hjärna är inte på hugget!

och när vi var på väg mot marieberg, första gången, ringde hannas mamma och sa att nicko och en annan kille varit med i en bilolycka och ligger på sjukhus! han hade precis skickat sms till mig så vi ringde upp för att höra hur det var med honom, det var bra med båda inga allvarliga skador. tackochlov! han ringde oss lite senare och då skulle han snart få åka hem, vilket känns skönt att veta.
att dom överlevde är verkligen vad man kan kalla för att dom hade änglavakt.

(mitt i fysikplugget!)

tur att jag har såna sjukt fantastiska vänner som gör mig underbart glad när jag sitter och håller på med den helvetes fysiken som gör mig på så sjukt jävla dåligt humör att jag kan döda nån!

2009-12-07

här är jag, jag lever fortfarande!

det är fullfart som gäller, sen sist har jag hunnit med ha 2 prov, jobbat 7.00-16.30, varit på krogen och druckit mig så full att jag inte tror jag har nyktrat till än, städat hos mormor med mamma och moster, varit barnvakt, projektarbetat på folkasbo, pluggat och en massa annat!

imorgon är det fysikprov och jag känner mig inte ett dugg glad inför det, har pluggat (pluggar för tillfället) som en tok men det är som vanligt - det vill liksom inte sätta sig! men det är bara att fortsätta med det och hoppas på det bästa..
imorgon är det julklapps shopping som gäller efter provet, får pappas bil då han ska åka bort och jobba och inte behöver den på ett par dagar! jädrar vad det ska köras caddy mina vänner!


nu ska vi äta och sen fortsätter pluggandet, lång kväll tror jag bestämt att det kommer bli..

andra-decembers-mys

nu är min favorit karolina här och vi har käkat en liten måltid och nu ska vi fylla på med massa glögg och lussebullar! myspys framför tvn och givetvis ska vi kolla på julkalendern, måste ju se så att den håller måttet. dock håller den nog inte samma kvalitet som den gjorde när vi var små men måste ju ändå kolla. 
har jag förresten sagt att jag åkte förbi greveholms slott i lördags? eller att jag fickparkerade i malmö? eller att jag körde hela vägen hem från skåne i dimman och inte såg mer än 5 meter framför bilen? varit model för en kväll? nåväl det är några av dom saker jag hunnit med i helgen iallafall :)

nu ska vi gå och sätta på tvn, där jag nästan kan garantera att vi är hela kvällen!

RSS 2.0