dom kallar mig för discotjej

igår var jag en riktig discotjej. dock utan all form av alkohol, och helt utan festkläder. det var disco på jobbet, för årskurs 3-9. discolamporna strålade över hela simhallen och musiken dunkade (bokstavligttalet, vi körde på som sjutton!) ur högtalarna. det var roligt faktiskt, var trött på det efter 10 minuter men dansade mig igenom kvällen som en riktig discopingla!
kom hem straxt efter tio. vad mer kan man göra en fredag som denna? det enda jag visste var att hanna skulle in till krogen och dom ville att jag skulle komma efter. landade i soffan när jag kom hem och hade svårt att resa mig därifrån, kom endast upp till sängen.

vad dagen har för äventyr får jag väl fundera ut, nu ska jag traska ner och ta mig en frulle och lösa melodikrysset med familjen!

´

kan man vara en och samma människa, precis på samma gång?
jag menar som två människor.

I.B.


lovtisdag

utgång i fredags, riktigt kul. mindre kul på bussen hem, den valde att stanna två gånger längs vägen för att sen slutligen stanna helt. värmen funkade inte heller i bussen så där fick vi sitta en halvtimme tills fridas mamma kom och hämtade oss (tack och lov för henne!) dagarna från bussfärden till nu har inte varit så händelsefulla. det har snöat. fast vi har lekt i snön, och åkt pulka vilket jag inte har gjort på flera år!
nu ska jag kila ner och äta frulle med syster hanna och pappsen och sen ska vi åka in mot stan och greja med massa vuxen-grejer (typ köpa fågelmat och annat sånt vuxet.) har även planer på att ta några varv i spåret om det inte är så nedrans kallt när vi kommer hem. men det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder. detta har jag hört i en sång när jag var liten, alltså måste den stämma!


nu frullan!

GRATTIS TILL KÖRKORTET UNDERBARING!


ikväll firar vi att även du kommer köra runt som en galning på vägarna!

snowy-glowy football

sovmorgon idag som firades med att fortsätta med engelska arbetet från sängen några timmar. åkte till skolan och första lektionen var idrott, där vi dagen till ära skulle vara ute. ute i detta väder?!? kanske ni tänker, men här har ni en hård klass kan jag säga er! joel höll i lektionen och det var fotboll i hög snö som gällde. inga-regler regeln gällde också. så jag skulle vilja påstå att det blev ca 700% fler snöpulningar än mål i matchen. sen snabbt in i en varm dusch och avslutade dagen med religion och engelska c.
väl hemma har syster hanna och jag bakat vit-kladdchokladkaka med varma hallon till. riktigt smaskigt. riktigt sött. så inatt kommer jag nog inte riktigt kunna somna, så socker-hög som jag är! men jag skriver lite mer engelska så löser det sig nog när som helst.


hasta tarde!

surpriceing friday

ja som ni kanske förstår så blev det inte en hemma-mys-kväll med hanna i fredags. den började så, jag kom hem till henne där vi fixade mat och satte på en film. allt detta för att hon inte skulle bli misstänksam. helt plötsligt kommer de andra brudarna in och börjar sjunga (i detta tillfälle håller hanna på att kissa ner sig. bokstavligttalat). så vi springer upp och gör oss iordning för en vad vi säger spännande kväll. efter fixet kommer vi ner till ett bord fyllt med bål och andra godheter. vi spelar spel några timmar och skrattar och flamsar som tusan - tills klockan tio.
på med ytterkläderna vi ska kanske åka nånstans. vi får dock sitta och vänta ett bra tag men leder sedan ut hanna, och håller för hennes ögon till vår skjuts. en stor vit limousin. när hon fick se den trodde jag hon skulle dö. eftersom han var sen fick vi även en champange att dricka upp när vi cruisade genom stan. vi åkte även några extra varv bara för att. när vi kommer till strömpis är det bara att gå in, förre resten av kön och glida in till vårat vip-bord som var placerat där scenen i vanliga fall brukar vara.

detta var en upplevelse utöver det vanliga, och det är så himla toppen att vi har lurat hanna så himla bra eftersom hon inte visste någonting om det förren det precis hände. tack för en toppen kväll, den blev bättre än vad jag hade tänkt mig och hanna har inte pratat om något annat nu dagarna efter.

nu kör vi brudar!


crazily happy

och så vill jag bara passa på att säga att alla mina vänner är fantastiskt underbara och att det är endast för er jag orkar gå upp varje morgon. så jag slänger in en tokglad bild på mig, för det är precis så jag känner mig när jag tänker på alla er. Tokglad.


thursday

usch för träningsvärk, har så fruktansvärt ont i armarna att jag bokstvaligttalat gråter om jag sträcker ut dom helt raka. även fast jag har tränat (enda sättet att få bort träningsvärk är genom att träna mera) så hjälper det inte.

tappade bort min nyckel idag i skolan och sprang runt överallt där jag kunde tänka mig att jag tappat den, men utan resultat. efter låååång tid av letande kom jag in till en lärare som sa att hon hade lämnat in en nyckel i bibloteket så kilar till göril och vips så har jag min nyckel åter! detta är kanske varken en rolig eller dramatisk händelse, jag ville bara berätta om den eftersom den är så himla typisk mig. både klantig och helt tankspridd: för tillfället karin i ett nötskal!

menmen imorgon är det fredag och som det ser ut nu blir det mys hemma hos hanna med matlagning och mys. jag har röstat för barnfilmskväll, hanna är dock inte helt enig i min åsikt.. får jobba på min övertalningsförmåga i skolan ;)



nu ska jag fortsätta vara social med min rara mamma. visserligen sitter hon bredvid mig och snarkar, men man kan prata med henne iallafall - bara att hitta på vettiga svar.

time for school

straxt dags att bege sig mot bussen. har väl sisådär 3 lektioner idag och jag hoppas på en bra dag!
igår hade jag en lektion, skulle haft två men clas var sjuk så det blev ingen matte - kul när man kunde ha sovit några timmar längre! efter skolan (som jag slutar 12.00 på måndagar) gick jag och tränade med robban, och jag kan säga att det känns som tusan idag. kom knappt ur sängen med mina stackars armar/rygg. jaja då vet man att det tar ordentligt iallafall.


nu ska jag kila och äta frulle och sen sticker jag, hej så länge!

sick day


sjuk igår och även idag. försöker mig på lite skolarbeten men huvudet är inte riktigt med på noterna, jag får nog slänga på en film och försöka sova istället.

whopsan!

första gången jag har försovit mig!
jisses är fortfarande helt slut, jaja ska åka till skolan för dagens första och sista lektion..

RSS 2.0