sladden är hittad - här kommer lite av bröllopet!





detta är bara en liten del av en kanonrolig kväll! mina systrar är för härliga och blev nääästan lika galna som mig, men ni vet det är ju svårt!

HEEELG

äntligen är det helg igen. dagen har spenderats med fysikprov, så nu hoppas jag klumpen i magen minskar igen! hela veckan har bestått av pluggande, givetvis fysik och även historia som ska in på söndag.
ikväll är det nog dans som står på schemat, jag kanknappt tro att jag säger det här men, black jack spelar i parken i pålsboda och vi ska dit! och imorgon kväll jobbar jag 17-23, inte roligaste tiden kanske men pengar blir det!

lunchdejt/inlines

efter besöket på sjukhuset åkte jag till johansrovägen 9 där det bjöds på finfin mat och underbart sällskap. vi begav oss till marieberg, på inlines! årets första färd för min del och jisses det var lite vingligt ett tag men om man tjoar tillräckligt mycket får man balans igen!

nu kikar jag lite på dokumentären om sex and teh city filmen 2, är galet sugen på att gå och se den! snart blir det sängen och skola imorgon, en lektion men ändå!


(bilder från helgen kommer, jag letar fortfarande efter sladden som har gömt sig!?)

måndag all over again

nu sitter jag vid ett enormt frukostbord. det är inte bordet som är enormt utan utbudet. idag var det inga lektioner, tror vi, så vaknade för någon timme sen och nu är det som sagt en ordentlig frukost som gäller. om en stund sticker jag in till stan och blir av med lite blod, inte så farligt som det låter - det är ju under ordnade omständigheter.

bröllopet i lördags var så himla roligt. kanonfint i kyrkan, och johan & jenny var skitsnygga. en av johans bandmedlemar körde kiss låt i was made for loving you baby i kyrkan och det var bara en smygstart på hur festen skulle bli, blandad musik och riktigt roligt. kom hem sent, eller tidigt hur man nu ser det, och igår var jag inte så levande. slänger in lite bilder sen när jag kommer hem, för nu är det dags att äta upp!

AND FINALLY, HELG!

äntligen är det helg efter denna jädra vecka! matteprovet i onsdags gick inte dåligt, men inte heller bra direkt. religionsprovet gick ganska bra, glömde en del saker men kändes ändå rätt okej. engelskan är också färdig och inskickad.
nu har vi ett historia arbete och fysik kursprov till nästa fredagatt oroa sig för. en liten knut släppte i magen efter matteprovet men nu blir den större igen när jag tänker på fysiken. men i nästa mening tänker jag att efter nästa fredag är det bara två veckors glassande kvar i skolan. inte ens det för sista veckan är det inte många timmar mer än skattjakten som spenderas i skolan.

OCH! imorgon ska jag på mitt livs andra bröllop. min kusin ska gifta sig och vi är alla taggade som tusan på det här, hittade klänning igår ooch nu ska jag bara komma på hur håret ska vara. inte bara mitt eget utan jag får fixa mina två systrars hår också, vilken lyx!

OCH2! nu ska jag forsätta stirra rakt ut i tomma luften och tagga inför step upen som jag och elan ska på ikväll, lustigt nog så är det en svensexa och det ryktas om att kille ska ha rosa ballerinadress - det tror jag blir en riktig upplevelse!

mattepluggmattepluggmatteplugg

lång halg har varit skönt som tusan, nu är det pluggande av matte som gäller inför provet på onsdag. torsdag har jag religionsprov och ska lämna in en uppgift på engelska c.

så här har jag inte tid att sitta något mer för idag, tjipp och hej!

time for school



ordförande karin sticker till skolan nu. rollspel på biotekniken och jag blev ordförande, mohaha se upp allihopa!



måndagtiondemajtvåtusentio

fram till den 28 är det full fart som gäller. idag var det nationellt prov i engelska c, essä skrivning som kan ha gått hur som helst. imorgon ska vi till USÖs röntgenavdelning på studiebesök, det låter spännande. på torsdag & fredag har vi ledigt, mycket skönt (som elina och jag sa förut, det blir plugga matte och fysik som tusan då)
närsta vecka har vi kursprov i matte och jag känner mig ganska nervös för det, fysik kursprov om två veckor och det provet är jag ännu nervösare för! men nu är det bara dessa veckor kvar sen är det lugnt, då har vi endast studenten och balen kvar att fundera på.

i fredags var jag hemma hos emmy med en massa roliga galningar och det blev en sen kväll, eller tidig morgon, innan vi kom i säng. kul hade vi med grillning, kortspel och massa lekar. resten av helgen spenderades hemma med la familja.
nu ska jag kila upp och prova två klänningar och bestämma mig för vilken av dem jag ska studsa runt i på studenten. imorgon ska jag även hämta min balklänning, snackade med elin i fredags och hon sköter håret! allt börjar ordna upp sig och nu är det bara sista pluggandet kvar!

39 dagar, 23 dagar

23 skoldagar, 39 allt som allt. detta mina vänner är vad jag har kvar av min gymnasietid.
just nu håller jag på och slipar på mitt muntliga nationella tal till svenskan imorgon. jag ljög. jag försöker komma på ett tal och hur jag ska få det att passa ihop med titeln oss emellan. det går sådär, jag har några olika förslag men inget som känns varken kul eller bra. jag skulle ha tagit tag i det hela tidigare men vi vet ju hur jag är-sista minuten är min grej tyvärr!

nåväl, i fredags var det valborg och den spenderades först i hallsberg med grill och spel hemma hos sebbe och sen begav vi oss in till örebro för valborgsfirande på strömpis. kul som sjutton och jädrans massa folk som man inte träffat på ett tag var det överallt kändes det som! snarkade i kapp med emmy och hennes råttor (som inte tyckte att vi skulle sova) och det blev en riktigt slödag med bastu på kvällen när jag kom hem.
idag har jag stått för de husliga sysslorna. tvättat, diskat, lagat mat och bakat.


så nu är det dags att ta tag i det här, godnatt!

RSS 2.0