tisdag

har jobbat som bara den och just nu sitter jag hemma hos hanna och vi håller på att försvinna för det är så varmt! ingenting att klaga på, helt underbart med värmen men just nu är det nästan för bra för att vara sant.
nu sitter vi och dricker varsitt glas vin och senare ikväll ska vi vidare in till stan och sätta oss på en uteservering och ha det super mysigt!

livet är tungt nu, men jag är så himla glad att jag har mina underbara vänner.


du gör mig så himla glad, tack för att du finns och hjälper mig<3

-

allt känns som ett totalt jävla mörker just nu

today it is this


nu ska jag snart åka in till örebro för att ge en skvätt blod och kolla hälsan.
när jag ändå är inne i stan tänkte jag fixa med diverse ärenden,
och så hoppas jag på att jag hinner träffa karro en stund!

(o)vanlig jobbar söndag

skapligt trött just nu. började jobba kl 7 och vaknade i panik och var tvärsäker på att jag försovit mig och börjar slita på mig mjukisarna som jag lagt fram igårkväll. börjar inse att nånting inte står helt rätt till så jag kollar på klockan och upptäcker att den bara är 5-jag kan alltså lugnt sova en timme till! kommer till jobbet och är där hela dagen.
tankar bilen på vägen hem och fixar sen iordning kvällsmat till mig och karro som jag fick med över på hemvägen. vi åker sen och hämtar upp ida och helle och åker för att ta oss ett dopp. galningarna badar. jag (denna gång inte inräknad bland galningarna) står på kanten och funderar på hur jag ska packa in mina vänner, som alldeles straxt kommer förvandlas till isbitar, i bilen. det behövdes inte riktigt utan dom klarade sig själva och följde sen med hem på te och glass. så nu har jag kommit hem efter att ha skjutsat hem brudarna i min lilla racer!

imorgon jobbar jag kväll och på tisdag är jag ledig, då ska jag in till sjukhuset och dom ska ta prov och kolla så jag får bli blodgivare! spännande spännande!


nej ni nu får det ta och räcka, god natt och sov så gott!

kvällen är fixad, igen!

mamma, pappa och jag på bio ikväll-helt kanon! blir att kolla på baksmällan, den har fått väldigt bra recentioner av alla jag har pratat med som har sett den och det känns som en passande film för dagen också.! så det blir tidiga bion och sen ska jag hem och lägga mig så jag orkar med hela morgondagen i simhallen. efter jobbet stannar jag till hemma hos karro för lite mys-kanoners på det!


ajaj!
förövrigt så ramlade jag i en stentrapp, och studsade hela vägen ner, på jobbet (så nej jag var inte full) i torsdags  och har fått världens smaskigaste blåmärke på underarmen. syns kanske inte så bra på bilden, men jädrar vad det känns må jag säga!


midsommarfirande!

jobbade i torsdags kväll och åkte sen hem till en mycket trött sebastian. vi gick inte upp förrens sent igår och åt frukost och sen var det dags att åka hem, båda skulle på midsommarluncher. kom hem och fräschade upp mig och åt sedan jordgubbar och glass! familjen åkte sen till mina kusiner och fortsatte firandet. själv så trippade jag över till karro där vi började firandet! blev en hel del kortspel, och jag hade inte nån större tur med det där alls.. så när vi kom fram till brevens var det fullt drag som gällde för mig! träffade en massa folk, dansade helt galet och ringde upp 47 kr! och jag kan inte minnas att jag pratade så mycket i telefonen! (hmm, vad kan det bero på..?) nåväl, kom hem framåt morgonkvisten och frös som en tok! så jag letade rätt på mjukisar och en fleectröja (stavas det så? jaja, ni fattar!) och på med det över sovtröjan. och givetvis ett par raggisar på det!
vaknade för ungefär en timme sen men har leggat och dragit mig och funderar på att gå neråt nu och kanske äta nånting. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, om jag ens ska göra nånting. jobbar imorgon och börjar klockan 7(!). inte för att jag kan se att det kommer så himla många och badar dagen efter midsommar, det finns väl inte så många som kan köra då.. men det är bara att bita ihop och jobba på.


ha en trevlig midsommardag allesammans och gör ingenting som jag inte skulle göra!


en mycket lycklig nybliven bilägare rapporterar ifrån bengtsbocity.

 igår var det jobb som gällde fram till klockan 3. därefter åkte jag till malin i laxå och ringde på en annons om en bil. åkte dit på kvällen och åkte hem i den bilen!
så nu står min alldeles egna golf ute på uppfarten!

jobbat kväll idag och jobbar kväll imorrn, sen är det två dagar ledigt där det ska bli midsommmarfirande! jag hoppas på att vädret är som idag, kanon varmt och solen som skinner som bara den! jag har dock hört lite tråkiga ord om mulet och eventuellt regn-men jag väljer att inte lyssna på det.


sommarlovet börjar med en massa chafförande!

torsdagen blev inte så lyckad som vi hade hoppats på. det började bra men sen dog allting ut och vi kom hem vid 11, tog oss lite att äta och gick sen ner och värmde upp mig under täcket. (det blev ganska så kyligt att gå från centrum och hem till sebbe, så mina fossingar värmde sig gärna mellan sebbes varma lår när vi kröp ner!) vaknade inte allt för sent utan gick upp och tog mig en varm och skön dusch och traskade sen ner i regnet och köpte blommor till mina kära studenter! kollade på när dom sprang ut (jag såg dock inte så mycket eftersom alla hade sina paraplyer uppfällda) och sen åkte jag med hem till karro och var där och fick mat och tårta! gick hem och hämtade bilen och var sen chafför till kumla där det var förfest. körde sen in 4 mycket taggade brudar till örebro och åkte sedan och plockade upp hanna och åkte hem till hennes mamma. väl där fick vi vara lite lekledare och skjutsade sedan hem en hel drös med folk till karlskoga. jag körde full bil och fick hitta tillbaka hem själv-och klarade det mycket bra! jag hann bara parkera innan det var dags att åka in och hämta några studenter och köra hem dom. åkte sen raka spåret till sebbe.
lååååång sovmorgon (kom hem nästan prick 4 på natten) och vi grejade med lite allt möjligt på dan. på kvällen var jag chafför igen. först var det familjen till min kusin på kalas och sen skjutsa in syster hanna till stan. åkte till min andra hanna och kollade på film och åkte sen och hämtade syster och de andra brudarna och körde hem alla. sen åkte jag till hallsberg igen (även denna gång var klockan nästan prick 4).
och idag har det varit en typisk bakisdag. sebbe och hans pappa var på hallsbergsfestivalen igår så dom var ju inte alltför pigga och jag hade ju kört bil till sent på natten så kände mig inte heller helt fräsch i huvudet. jenny kom och vi åkte och hyrde film och köpte lite godis. runt halv 11 åkte jag därifrån, sebbe ska nämligen jobba imorgon. och han har inte riktigt samma härliga tider som mig-stackarn börjar klockan 7..

nu börjar ögonlocken bli riktigt tunga, det känns skönt att jag inte ska gå upp tidigt och jobba. börjar inte förrens vid 4 vilket känns helt okej!
god natt och sov så gott allesammans!

SOMMARLOV

äntligen sommarlov och livet är underbart! dock är vädret inte riktigt på våran sida, men vi bryr oss inte om det utan är glada och ska alldeles straxt dra iväg på fest. för det sista sommarlovet är nånting man måste fira!  

<3 <3 

ha en kanon kväll mina älsklingar!

no time for sleep

nu har jag vridigt och vänt på mig hundra gånger, men det ligger ingen där när jag snurrat färdigt hur många varv det än blir.. usch jag är kall och tycker verkligen inte om att sova ensam.
imorgon är jag ledig hela dagen, så får se vad jag hittar på. det enda jag vet säkert är att jag inte ska sova ensam imorgon. <3



you know it!

just nu har jag egentligen ingen ork för att göra en sammanfattning, jag har knappt ens ork att hålla ögonen öppna men jag gör ett tappert försök!
middagen i torsdags med hannas pappa och hans studenter var kul, och den varade länge! vi skulle inte åka därifrån senare än 11-halv 12 sa han. jag kom in hemma hos sebbe vid halv 2, och såklart kände jag mig inte ett dugg trött! sebbe låg dock och sov så himla djupt att det verkligen inte gick att få liv i honom! hade sovmorgon och slutade tidigare på fredagen, vilket var uppskattat. fixade iordning mig och åkte sen till hallsberg igen där det var dags för klassfest! så jädra roligt var det, kubb- och tårtätarturnering, och väldigt trevligt sällskap! blev hämtad av sebbe runt 12 och åkte hem till honom och myste en stund. lördag var det sovmorgon som gällde igen, var lite seg under dagen konstigt nog..
på kvällen hade vi middag här hemma för en massa folk. sen så tänkte karro och jag att det är lika bra att kolla hur läget är på kanalfesten i askersund, så vi hämtade upp sebbe, nicko och lisa och åkte sen dit. var dock inte där så länge, vädret var inte så lockande och det var inte sånt drag som vi hoppats på. fick med mig sebbe hem och söndagen var det sovmorgon med stort S. vi kollade på tennisen och jag körde sen hem honom (och stannade till i pålsboda och röstade på vägen hem(!)).
idag tog jag hannas bil till örebro där det var klassdag som gällde! diverse tävlingar blandades med tipspromenad, korvätning och tårtätning! körde sen raka vägen till hallsberg eftersom jag skulle jobba vid 15, men tji fick jag-jag började inte förrens 16! så där hade jag 1½ timme att slå ihjäl. lånade en baddräkt och solade och har sen jobbat fram till kvart över nio ungefär. och nu sitter jag och läser på inför biologin som jag ska skriva prov i imorrn. och försöker tagga om till att orka gå upp 6 och sen veta att jag inte kommer hem förrens sent som sjutton eftersom jag ska jobba imorrn också..

men det är inte långt kvar tills det är sommarlov mina vänner, och det taggar vi inför!

söndagskväll

jag har haft det kanonbra sen sist, och jag är bara så himla lycklig!
nu ska jag lägga mig, är riktigt trött (även fast jag och herr sömntuta inte gick upp förrens kvart i två på dan..). imorgon ska vi till wadköping med klassen och så ska jag jobba på kvällen. en såndär härlig sammanfattning på min underbara helg kommer under morgondagen!

godnatt mina vänner!

onsdagen den 3 juni

gick upp vid 9 och begav mig ut och sprang. åt en ordentlig frukost och fick sen skjuts till hallsberg där vi redovisade på matten och lyssnade sen på malin och antons redovisning. och sen slutade jag. åkte faktiskt hem och tog sen hannas bil till hallsberg för tandläkardate och möte på jobbet. åkte hem och kom sen fram till, med mig själv, att jag var tvungen att sticka till marieberg och handla nånting jag kan ha på mig! klassfest på fredag och imorgon ska jag och hanna med på middag som hennes pappa ska ha med sina studenter! det känns ju lite nervöst kan jag säga! så får se ifall det bli den nyinköpta klänningen eller om det blir en fin tröja och byxor/kjol. men som hanna sa, jag har ju en stor och snygg väska nu så jag kan ju ha med mig allt att välja på! ;) 

nu ska jag traska ner och kolla på greys anatomi med mamma och hanna och sen antagligen lägga mig, även fast jag börjar vid 20 i 1 imorgon! härligt med sovmorgon. ännu härligare att jag efter min och hannas romantiska date (vi har valt att se det på det sättet! hihi) ska till sebbe och sova där! hatar att sova ensam och nu har jag gjort det i en hel evighet känns det som! men imorgon ska jag ligga och värma mig och kramas med honom hela natten! åhh jag blir helt glad av bara tanken på det.
imorgon ska jag även in till örebro och kolla på när karro har bal! hon är så himla glad och jag är också så himla glad!

nehepp, tvn väntar!


sista pluggandet inför sommaren - check!

jodå fysiken gick åt helvete..

åkte till marieberg med hanna och fick avreagerade mig efter provförlusten med lite shopping. kom hem med ett par skor, underkläder och den där väskan som jag så länge gått och suktat efter! blev inte den bruna som jag först tänkt, utan den svarta som nog faktiskt är snäppet vassare.
nu sitter jag i sängen och halvfryser, blir att byta om och krypa ner och lägga sig snart. börjar dock 11.20 imorrn och får skjuts hela vägen av syster hanna, så nån brådska att somna känner jag inte direkt. har bara matte imorrn där vi ska redovisa vårat fördjupningsarbete, jag och klara har jobbat på och blev faktiskt klara i tid idag! och sen får jag se hur jag ska fördriva tiden för vid kl 4 ska det vara möte inför sommaren med alla vikarier och sommarjobbare. men nånting finns det väl alltid att göra i hallsberg (ojoj, ni hörde alla ironin va?)


ELINA MARGARETA SUND, du är en klippa! klarade uppskrivningen idag, så nu är det inte långt kvar förrens du kommer in i körkorts-gänget!

dagens för dagen!



fysikprov och sen shopping med hanna!

måndags trött, som vanligt.

ojoj tiden går verkligen kanon fort nu, nästan så fort att jag inte vet hur jag ska hinna med allt!
i torsdags åkte jag som sagt ner till skåne och hade det trevligt. det var väldigt roligt att komma ner igen efter ett år och se hur allt ändrat sig, fast ändå inte! i fredags var det avslutning med middag och sen packade vi in i bilen och sen åkte malin och jag hem.
hann hem och byte om och åkte sen direkt till kumla där förfesten var i full gång! åkte in till klaras och åkte sen med halv 2 bussen hem till hallsberg. eller så var planen iallafall. men vi hoppade av i kumla och skulle på nån fest, där det skulle vara ett jädrans drag, men så var inte fallet. efter många om och men kunde vi iallafall ta oss hem (sebbes pappa fick åka från jobbet och hämta oss..) och på lördagen var det sovmorgon som gällde! vi blev dock väckta av hanna som ringde och sa att det var bad som gällde. så vi stack iväg till stranden och hade det riktigt varmt och skönt. senare åkte vi och grillade vid nån sjö och åkte sen till örebro till yeah-festivalen. det var väl dock ingenting för oss kanske så vi skulle åka ut till en fest i åbytorp, vilket inte heller var så slående. så det blev att åka hem och lägga sig.
igår var det ju morsdag så vi gick upp tidigt för att åka och hämta jenny och sen åka och äta morsdagsfrukost hemma hos sebbes mamma. super trevligt och det hela avrundades med kubb och badminton turnering! sebbe skjutsade hem mig och det var morsdagsmat som stod på schemat. satt ute i solen hela dagen och njöt, kanonväder verkligen! på kvällen åkte jagoch körde ett pass med skivstång, jenny som  fick med mig. och idag kan jag säga att det känns, i hela kroppen!

just nu sitter jag och pluggar på fysiken. prov imorrn och jag är inte taggad ett dugg för det. borde ha pluggat mer inför, och just nu har jag inte riktigt motivationen för att göra det heller egentligen. äsch det får gå åt helvete, ska ju läsa skiten ett helt jävla år till!

RSS 2.0