12.25

typisk lördag. karro har nyss gått hem, hon skulle till frida och plugga och sen skulle dom på bio. så nu sitter jag här vid datorn. men tro inte att jag är missnöjd för det, nejnej. jag har passat på och beställt 3 par underbar skor! så under vecka 7 kommer dom hem, kanonbra på det!
egentligen så behöver jag plugga nu, men jag har varken ork eller lust för det. så jag funderar på att tvinga med mamma till marieberg (jag måste ju köra mycket nu inför körkortet liksom..), plus att min garderob behöver ett drastiskt lyft!

kvällen ska kanske spenderas i hallsberg med bowling, hanna och gänget! får se hur det blir med det, nu har ju syster hanna kommit hem så henne vill jag ju hinna spendera lite tid med också.


nåväl, nu kan jag inte sitta här längre. nu ska jag gå och börja min övertalning av mamma!

lägg dags

karro ligger redan bredvid mig och låter (nja, små snarkar..) så ska snart stänga av datorn och lägga mig till rätta själv. det är så skönt när hon är här och ska sova, jag sover på nåt sätt bättre då. jag vet inte om det är det faktum att jag ligger och pratar med någon tills jag inte längre orkar prata (eller tills karro inte orkar svara mer;P) eller om det är så att vi är vakna så länge att jag är så trött att det bara säger smack när jag lägger ner huvudet på kudden!

hur som helst är det bra att jag har henne, hon är helt enkelt kanon!


tjugoettnollfem

nu känner jag mig färdig. inte med pluggandet, nejnej, utan jag känne mig helt färdigt! ryggen värker efter att ha suttit och skrivit hela dagen. så nu när jag har skrivit sammanfattning på allt tänkte jag blanda upp ett varmt, mysigt bad och lägga mig och ta en lugn stund.

imorrn är det fredag, antingen så spenderas den med fest hos nicko eller hemma med myskväll och myskarro!
nu är badet fullt, tjipp och hej!

hasta mañana!

sitter och pluggar på biologin till imorrn. det går riktigt tungt nu, men jag har svarat på nästan alla instuderingsfrågor ordentligt och läst det mesta i boken.  
och det faktum att det imorrn är fredag (alltså helg!!) kommer lite som en överraskning, veckorna går ju så himla fort! dom går tillochmed så fort att jag inte känner att jag hinner med det jag vill, även fast jag har gjort en planering över varje dag. men så kommer det alltid upp någonting som man MÅSTE göra, och man skjuter upp något annat som man egentligen också MÅSTE göra.. men jag hoppas på att det löser sig, jag har ju faktiskt hela livet på mig, så allting måste ju inte ske precis nu (även om det verkligen, verkligen egentligen gör det).

men nu måste jag faktiskt fortsätta med biologin.!

datorproblem

igår fick jag ett virus. fyfan säger jag! det värsta var ju att det skickades vidare till alla mina kontakter, så det var inte jag som skickade den! (iallafall inte med mening).

igår körde jag min första lektion på körskolan också! och det gick ganska bra tror jag, var ju förstås en del saker som jag skulle tänka på och en del små grejer att ändra, men förövrigt var jag mer än godkänd :)
så ett körkort till april är det som lockar just nu!!

nu är det skolan som gäller, hej!

ett varv till

en sån dag. det har inte varit en jobbig dag, den har bara känts jädrigt påfrestande på något sätt. slutade vid 1, lika skönt varje gång. sen så när jag kom hem bakade faktiskt jag och malin, och det var längesen! blev en slags cheescake och enligt mig så vart det välgodkänt på den, VG++ tillochmed.

sen så har jag läst biologin också, men det kommer jag få göra om och om igen innan den fastnar tror jag. för som sagt idag har det varit en sån dag som man egentligen bara skulle kunnat ha stannat hemma från skolan och bara legat i sängen utan att egentligen gjort någonting.

nu vrålar john blund på mig, så god natt!

...

jag hatar när allting är så jävligt!

25 januari..




grattis på 18-årsdagen Hanna, du är verkligen helt fantastisk!


överraskning!

gårdags kvällen spenderades i kumla hemma hos elina och där vankades det överraskningfest för hanna! ett tag var läget allvarligt, hanna var inne i örebro med sin mamma och skulle på bio(!). men hade inte nån av oss "bokat" henne? nej, det gjorde vi i senaste laget (när hon redan var inne i örebro ringde vi). men vi pratade med hennes mamma och fixade så hon skulle skjutsa henne till elina, så straxt innan dom kom fram ringde janna och sa att dom var på väg. så alla skyndade sig, gömde sig i dom olika rummen och sen när elina öppnade dörren och hanna klivit in hoppade vi fram och skrek "surprice!"
och givetvis började vi sen sjunga för henne och kvällen vart riktigt rolig!

så idag har jag hållt mig lugn och sett på chuck-marathon på 6:an. nyss var farmor och farfar här och namnsdagsfikade (erika idag), men sen hittade jag snabbt tillbaka till soffan där mollie och jag myser under en filt. 


kärleksdag

herregud, nu är det ju nästan helg igen! skönt att veckorna går så himla fort nu!

idag har det inte heller varit någon vanlig dag i skolan utan det har varit en så kallad "kärleks och må-bra dag".
började med en föreläsning om sex och relationer, och inte av den gamla vanliga tråkiga typen utan för dagen var den riktigt rolig faktiskt. dock så kan man inte säga att föreläsningen om stress på eftermiddan var lika kul, så jag förstår att det inte direkt var så många som stannat kvar (om jag skulle uppskatta tror jag att ungefär hälfen av alla som var där på första föreläsningen kom på andra..) den var faktiskt riktigt seg och man räknade tillslut sekunder i hopp om att hon snart skulle sluta prata. sen var det tipspromenad som gällde! och den kan jag säga gick snabbt, läste fråga 1 och 8 resten bara kryssade vi i.
sen så var jag en stund hos farmor och farfar och var ett mycket trevligt barnbarn för att sen komma hem och bara göra ingenting! måste säga att inte göra nånting kan ibland vara det bästa som finns!

nu är det sängen som gäller, sista skoldagen innan helgen, så det gäller ju att vara taggad!

dvala

hela dagen har varit som en enda hög med ris; det går inte riktigt att få det som man vill utan att det hela tiden ska rasa lite. morgonen började 5.15 då jag vaknade abrupt och inte kunde somna om, hur mycket jag än försökte! så jag gick upp och gjorde en ordentlig frukost och åkte sen till skolan. väl där så slutade vi vid kvart i 1, "åhh, vad skönt. då hinner vi med 13.05-bussen" hinner jag tänka innan jag kommer på att jag ska jobba 15.30-21.30...
så jag satt kvar i skolan och hann med att göra mikrobiologi och matte! så det kändes ju faktiskt riktigt bra!
sen var det som sagt dags att jobba. det gick bra, jag var trevlig men kände mig ganska så ringrostig (hur länge sen var det inte jag jobbade egentligen?!). efter en mindre kollaps fick jag städa lite och sen åka hem.
så rishögen jag pratade om tidigare var i bland av ett lite klibbigare ris, eftersom allt inte var helt hopplöst!

och nu är det inte så mycket mer att göra än att säga godnatt, för nu kan jag säga att jag är riktigt utkörd!

på´t igen!

nyduschad, nydammsuget rum och nybäddad säng. en kombination jag gillar skarpt!
nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och läsa det sista till idrottsprovet imorrn och bara glömma att imorgon när jag vaknar så är det måndag.



godnatt!

straffpoker

kvällen igår spenderades hemma hos frida. den började lungt med lite kortspel och musik. sen så kom vi på att den som förlorar får utföra ett straff som dom två andra ska komma på. herregud säger jag bara! (eller det är kanske det karro ska säga..?;P) en hel del konstiga och så himla roliga straff hann det bli innan vi tillslut slutade för att vi trodde vi skulle dö av skratt!

så jag kom inte hem och i säng förrens vid kl 3, så idag var det karro som väckte mig med att ringa! lagom när jag kom tillbaka från promenaden var det bara att börja med lunchen. och nu är det dags att dammsuga rummet och sen plugga.. idrottsprov imorgon och så måste man ju hinna med lite trevlig matte också!

peace out!


helg

idag har julsakerna plockats ner och man verkligen känner att det går mot vår! jag älskar julen och vinter, men det ska bli skönt med lite ljusare tider och inte behöva vakna av att månen lyser in rakt i ansiktet.. plus att med våren så kommer ju sommaren och sommar är något man inte har ett dugg att tänka på nu! och så kommer ju sommaren spenderas som 18-åring (från den 12 april!) så livet lekar av bara tanken på det!

igår kväll hade karro och jag mys med let´s dance och mat. ikväll ska vi antagligen till frida och, ja kanske se på tv eller spela spel eller nått sånt. tråkigt brukar vi iallafalla aldrig ha! :)  så nu ska jag byta gardiner, traska till karro för lite käk och sen så drar vi väl vidare!


kämpigt

idag har allting känts kämpigt. det var fruktansvärt tungt att gå upp ur sängen och desto värre att kliva av bussen ut i kylan vid skolan. väl i skolan är det bara att ånga på som vanligt och göra allting så bra man bara kan och helst ännu bättre.
jag säger bara tackochlov att jag slutade tidigt idag. jag behövde verkligen komma ifrån skolan och plugga hemma istället.. (!) så ett X (stort x) antal timmar, av pluggande, senare känner jag mig någorlunda nöjd med vad jag uträttat och känner att en lite tyngd har fallit av axlarna.

tack och lov att mina brudar finns och förgyller min dag, allt från att bjuda på ett skratt till att hjälpa mig när allt känns förjävligt! ni är kanon!


elina 18 år




mumsig middag och kanonkul bio för att fira dunderpuddingen elina 18 år!

lördag

vaknade för ungefär en halvtimme, absolut inget fel med det! får skylla på att det är jobbigt att börja skolan igen.
just nu väntar jag på att karro ska ringa så vi kan ta oss en ordentlig promenad innan frukost. haha ändrade planer karro, som var på krogen igår, skickade just sms och sa att hon inte mådde så bra så hon blir hemma idag!
så nu ska jag bege mig ut på promenaden själv.

och! ikväll ska vi även fira elina ordentligt, bara att spöka ner i trädgården funkar ju inte! ;)


utmattad

sidan är under konstruktion vill jag börja med att säga!
det var inte riktigt lika svårt som jag trodde men, det tar ju sån tid att lära sig hur man gör allting! tack och lov att det finns några smarta människor som har lagt ut "ordböcker" på hur man ska göra.

nu är det dags för en snabb dusch och sen vidare till mormor som fyller!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0