redan onsdag!

herregud vad dagarna går fort nu!! känns som det var igår jag satt här hemma och väntade på att åka till sebbe. men det var redan 5 dagar sen, och 2 av dem har jag jobbat på och de andra 3 har det varit skolan som gällt.
ifredagskväll åkte jag alltså till sebbe och hade det mysigt för att i lördags gå upp samtidigt som hela familjen som skulle iväg och kolla handbollsturneringen. själv så jobbade jag. började 10 och slutade 21.30. duschade av mig lite och åkte sen till natti som hade fest. kom dit och det var fullt med trevligt folk! var inte kvar så jätte länge utan jag körde hem sebbe och killarna till hallsberg och ida in till örebro och åkte sen hem och stupade i säng.
upp pigg som en lärka och började kl 9 i söndags. jobbade till 17 och åkte hem på en gång och kände att det hade varit en jädrigt lång helg, visst det var lång ledigt men att jobba så mycket kändes!
upp för skola i måndags, tryckte ihop när vi hade hål så vi slutade vid ett så jag kom hem tidigt och solade och pluggade med karro en stund och åkte till sebbe på kvällen. tisdagen började med sovmorgon som var mer än välkommen! 12-15 hade vi friluftsdag, brännboll som gällde! laget var stark och kämpade på men vi hade inte oddsen på vår sida riktigt.
idag började jag skoldan med mikrobiologiprov. ingen bra början på dagen... sen hade vi hål så vi kilade upp till fiket och där satt carin och gänget så då hade vi tillfälle att gratta snyggingen som fyller 18 idag!! gick tillbaka och hade matte och sen utvärdering på kemin. slutade tidigare så jag träffade sebbe en stund och åkte sen hem. nu på kvällen stack vi iväg och tränade en sväng, det känns att jag kommer ha en ordentlig träningsvärk imorrn i större delen av kroppen, men det gillar jag!

imorrn åker jag och restan av familjen ner till skåne och ska hälsa på min syster och kolla på när hon examineras. mamma och malin åker tåg och papsen och jag tar bilen ner. skönt att ha lite sovmorgon, behöver inte gå upp förrens vid 8 imorrn och skjutsar dom till tåget och har sen tandläkartid och sen drar vi neråt!
jag och malin åker bilen upp på fredag igen och så fort jag kommer hem är det bara att svida om och dra till krogen, måse ju firas att carin har fyllt 18 och att klara har fått körkort! :D

igår anmälde jag mig till att bli blodgivare och idag ringde dom och bokade tid till när jag ska få komma och kolla så jag har bra vener och lämna en hälsodeklaration. känns spännande, det är ett tag kvar men jag lovar att meddela hur det går!
nu vankas det lite kladdkaka där nere med mamma och pappa och sen måste jag packa inför resan, mamma har tjatat ett antal gånger redan så det är väl bäst så hon kan sova gott.
 
ha det kanon mina vänner!

friday i´m in love, ashell!

fredagskväll och jag har precis fått ett samtal om att jag absolut måste hänga med ut på krogen ikväll. tror dock inte att det kommer sluta där för min del. vet faktiskt inte riktigt vad som väntar mig för kvällen..

i onsdags kväll kom hanna och frida och hämtade upp mig och vi åkte på en cruising-runda, som slutade vid speedway stadion i sannahed. vi kollade de två sista heaten och sen åkte vi in till hallsberg och möte upp grabbarna och försökte komma på vad vi skulle göra. det gick inge vidare, så sebbe och jag åkte hem och kollade på tv en stund och gick sen och la oss. igår gjorde vi inte så mycket på dan. sebbe åkte på träning på eftermiddan och jag passade på att åka hem och byta om och fixa mig inför kvällen. jag hade bilen så jag hämtade upp hanna och sen åkte vi hem till nicko och chillade en stund med grabbarna. sen bestämde vi oss för att åka in till stan och kolla in "karro-festen". det var dock inträdde och det var ingen av oss som ville betala bara för en timme, så vi åkte och letade rätt på nånstans vi kunde hitta mat. det blev max, efter att ha bett mycket mycket snällt (klockan var 1 och dom stängde 1). sen skjutsade jag hem hanna till marieberg och grabbarna till hallsberg. jag och sebbe åkte hem till hans mors hus och sov länge imorse.
nu sitter jag hemma och undrar vad som ska ske ikväll, just nu är jag mest bara uttråkad.
imorgon och på söndag ska jag jobba. och jag har en känsla av att det kommer bli ett jädrans liv, järnvägen cup och alla som är med får bada hur mycket dom vill.. vad som driver mig att klara av såna här helger? pengar mina vänner, pengar! 

nu ska jag gå ner och vara lite social med mamsen och försöka fixa till kvällen!


p.s. måste säga grattis till frida och jocke som fyller 19 idag också! :)

weedend allredy-and we love it!

idag började dagen med att vi hade redovisning på mikrobiologin, gick faktiskt bättre än vad jag trott och vi pratade på ganska länge! så det kändes skönt att ha det gjort. sen hade vi hål, så givetvis traskade vi upp och tog oss en fika, jag tog tillochmed kaffe i ett tappert försök att verka vuxen. det slutade dock med att hanna fick dricka upp det och jag drack upp mitt vatten istället.
sen hade vi matte och sen biologi prov. och jag hoppas (och det kändes faktiskt som det) att det gick bra! sen så slutade jag för dagen och klockan var ca kvart över 1. skönt, om det inte varit för att jag hade utvecklingssamtal vid 4.. så jag gick hem till sebbe och var med honom tills mamma kom och hämtade mig. och det gick bra på utvecklingssamtalet, viveka var nöjd och glad. 
efter det handlade vi present till kusin anna som fyller på måndag och jag köpte även färska jordgubbar-som verkligen smakade jordgubbar!! helt underbart måste jag säga.

nu ska jag gå ner och äta och snart kommer hanna och vi sticker ut på äventyr. vi vet inte vad vi ska göra men det kommer iallafall inte bli tråkigt!! och sen ikväll så stannar jag nog till hemma hos sebbe, har som sagt saknat att sova med honom sjukt mycket! 

bäst att göra sig iordning, tjipp och hej och trevlig långhelg! 

hemma igen!

mönstringen gick kanon-det var ju ingenting att oroa sig för alls! så om jag bestämmer mig för att göra lumpen och ifall jag blir intagen så kommer det vara som signalmatros i göteborg. låter spännande och kul, jag meddelar er hur jag gör med detta!

nu ska jag lägga mig, är skapligt trött. är dock inte så glad för att jag måste lägga mig ensam igen, men imorrn ska jag få ligga och kramas med sebastian igen och det ser jag fram emot så himla mycket kan jag säga!
dags för john blund att göra sitt, jag känner att han redan är här och knackar på

söndag: helg sammanfattningen!

jag har verkligen haft en toppen helg!
i fredags var jag med sebbe hela kvällen och vi gjorde inte så mycket, var hos hans syster och kollade på film och åkte sen hem relativt tidigt och la oss. igår kom jag hem vid typ 1 och hade då en halvtimme på mig att äta, duscha och fräscha till mig inför kidnappningen! det bar av till gustavsviks relaxen, hur skönt som helst! efter det åkte vi hem till hanna och åt och gjorde oss iordning för då var det dags för krogen-vi var ju tvungna att prova blå bar på klaras! det avr dock ingen hit alls.. det var vi och max 20 personer till där, så vi gick och kollade när buss gick (klockan var då ca halv 12) nästa gick halv 2. tur att jag har sebbe, ringde honom och han skjutsade hem elina och sen åkte vi hem till honom och myste istället.
idag vaknade vi sent, även jag var riktigt slut i både kropp och huvud. fick skjuts så jag var hemma vid fyra, då var det dags att tvätta bilen (malins) och sen åkte jag till henne, tankade först full tank, och väl där hjälpte david mig leta bil. så nu jädrarns ska ni snart få se! mamma kom och vi åt kina mat och sen åkte vi hem.
nu sitter jag och ska packa det sista. imorrnbitti åker jag till göteborg för mönstringen, och jag är inte alls så taggad som jag borde vara. nedrans att jag ska ha gått och dragit på mig en förkylning lagom till det här! men jag får göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker.. nervös börjar jag bli också, usch tänk om jag tappar bort mig helt och hållet i göteborg!

nej nu ska jag sova, tåget går 6.40 från hallsberg så det blir tidig uppstigning!

men tjejer, tack för en superduper dag igår! även om det inte blev som vi planerat på kvällen tyckte jag verkligen att det var toppen! ni är guld värda!!

torsdagskväll och snart helg

idag hade jag det där förbannade jävla helvetes kursprovet i matte D. jag behöver väl inte direkt kommentera något mer angående det..

igår slutade jag tidigt och kom hem och läste igenom lite i matteboken. sen kom sebbe och det blev inte så mycket mer gjort på den fronten, inte på nån front alls faktiskt. vi var sjukt trötta båda två och ville verkligen inte försova oss till idag! sov ganska så oroligt, tror bestämt att jag var rätt så nervös. tur att jag hade nån liggandes bredvid som kunde hålla om mig, hårt och precis så som jag vill -så så att man känner sig som världens tryggaste och kan andas lugnt igen.
gick upp och åt en ordentlig frukost, och när vi kom till skolan var det bara att gå till aulan och ta sig en plats. satt från 8 till straxt innan 12. hade lunch och sen tog hanna och jag tåget till laxå, hälsade på hos malin en stund och fick gosa med svante (hundvalpen) och sen tog vi bilen och åkte till marieberg. handlade och sen så har vi bakat, vi är ju verkligen kungar på det! så imorrn ska vi bjussa klassen på våra kreationer bara för att vi skrev kursprov idag (det är lite utav en tradition i våran klass nämligen).

imorrn ska jag även köra boxersize på kvällen med sebbe och hans syster och några till. härligt, hoppas bara jag orkar med det haha!
och på lördag ska jag bli kidnappad! fick ett kort idag där det stod att jag skulle vara redo på lördag vid kl 14, och sen inget mer!!! och jag som är en så himla nyfiken person kan ju knappast hålla mig så länge!


godnatt och sov så gott, det kommer jag garanterat göra så trött som jag känner mig just nu!

you spin my head right round, right round!

håller på och fyller upp ett bad som jag tänkte lägga mig i en stund. har varit väldigt duktig idag och först varit ute och sprungitoch sen gått en promenad med stavar och karro, så nu känner mina ben sig trötta kan jag säga.

igår vaknade jag upp hemma hos sebbe, 25 minuter innan vi började. panik! och jag som hade prov på första lektionen! men vi hann i tid och dagen spenderades i skolan ända till halv 4 bussen hem, gick till farmor och farfar och var trevlig och åkte sen hem. karro kom på eftermiddan och frida lite senare på kvällen och jag fick agera matte-stödlärare eftersom dom hade nationella i matte b idag (och jag tror att det hade gått ganska så bra för dom båda! :))
i lördags var jag som sagt med hanna hela dagen, först i pålsboda hemma hos hennes pappa och sen vidare hem till marieberg för att fixa oss inför kvällen. var hemma hos nicko och hade det roligt, blev dock hem ganska så tidigt. i söndags gjorde vi inte så mycket vettigt, körde lena och patrik till östansjö för att köpa blommor och hämtade sebbes syster på kvällen. och givetvis kollade vi på lite hockey också!

nu är badkaret fullt och jag ska lägga mig och bara ta det lugnt, för sen ska jag nog räkna matte en stund till. inte långt kvar tills jag har kursprov ju...


sleep time

trött som skrutt, nu är det dags för sängen.

lördag, dagen efter-men på´t igen!

idag är det dagen efter som gäller.. det var inte så mycket folk på klaras som vi trodde men vi fick i oss att dricka och hade det trevligt iallafall! missade busssen vid halv 2 så vi fick vänta på taxin som gick vid halv 3 istället, så kom hem tvättade bort sminket och in i dvala på en gång.
idag har det som sagt inte hänt så mycket. ska kliva genom duschen för snart kommer hanna och då ska vi åka till hennes pappa och sen sak vi åka och äta nånstans, mycket trevligt förslag måste jag säga.

kvällen ska spenderas i hallsberg där nicko ska ha fest, så det taggar vi om till på en gång!

ha en trevlig helg, så hörs vi.

sådärja!


taggar!

sitter hemma hos hanna och edvard och elan har också kommit hit. korkat upp och om ca 30 min går vi till bussen och sticker in till stan!
nu vankas det ölspelet eller liknanade, men jag slänger in några bilder vi tog förut när vi gjorde iordning oss! :)

 

vilket jävla väder!

igår var jag i hallsberg på kvällen och kollade på hockey (sverige mot canada ikväll i semifinal!) och sov sen hos sebbe.
skola hela dagen idag, hade kemiprov som sista.. gick väl som det gick.
men nu taggar vi om, krogen ikväll! jag har precis kommit ur duschen och tänkte springa ut till bilen och sen åka till marieberg för fix och trix innan vi drar vidare till örebro och klaras!

ha en super kväll, det hade jag tänkt!
puss!

shopping at marieberg

imorse vaknade vi något sent, sebbes alarm ville inte ringa (mitt gjorde det, men stängde av somnade om och vaknade inte förrens en bra stund senare) vi var dock i tid till skolan. effektiv morgon så att säga!
fick tillbaka mikrobiologi provet, blev iallafall godkänd. sen hade vi hål och sen två lektioner innan det var dags för nationella i spanska. det var läs- och hörförståelse. herregud säger jag bara, det märks verkligen nu att man inte lärt sig nån spanska under det här året!

efter skolan livade hanna upp mig och fick med mig till marieberg för lite shopping! vi hittade varsin klänning, som ska bäras på fredag är det planerat, och jag hittade även ett par gladiatiorandaler som var så sköna att jag nästan inte ville ta av mig dom nu när jag skulle krypa ner i sängen! när vi hade gått klart på marieberg traskade vi hem till hanna och hon skjutsade hem mig till min sjuka mor. stackarn har varit hemma från jobbet idag och ska vara det imorrn också. det enda positiva med det är att jag kan ta bilen till skolan och det är mer än välkommet eftersom jag har sovmorgon och börjar inte förrens halv 10! härligt härligt, det firar vi med att släcka lampan redan nu och sova som en stock i 9 timmar innan alarmet ringer, vilket jag inte ska somna ifrån igen!

femte maj!

vilket väder det har varit idag! dagen började med mulet och regndropp, på eftermiddan regnskurar och nu skiner solen som om den varit uppe hela dagen. jaja, så länge det är solen som stannar så är jag glad :)
förövrigt så var det en kort skoldag, blev hämtad av pappa i pålsboda och var hemma 20 i 2 ungefär. bakade lite muffins, kanon bra blev dom! och sen så har jag pluggat kemi. fick en påminnelse förra veckan att nu på fredag är det prov, så det är bäst att försöka få in det. har faktiskt gjort hela pappret som jag hade som mål när jag började förut, så lite halvnöjd kan jag känna mig iallafall!
påtal om skolan så är det nationella i spanska imorrn. steg 4. jag är nog mer på steg 1 känns det som, är verkligen inte taggad på det här alls. måste få de sista uppgifterna innan jag kan skicka in det sista uppdraget också. bläääääääää.

nu sitter jag och gör mig redo att åka till hallsberg alldeles straxt, ska hem till sebastian och sova där. sånt tycker jag är riktigt riktigt härligt!


4/5-09 22.16

fysiklabrapporten är färdig och skickad. jag är helt färdig. nu ska jag springa genom duschen innan jag kryper ner i sängen för den efterlängtade sömnen. förövrigt kändes det väldigt konstigt att lägga sig ensam och sova, man vänjer sig snabbt med att ha nån liggandes bredvid som andas tungt och puttas lite då och då..  
idag har det varit skolan för hela slanten och direkt efter gick jag till gymmet. halleluja, det var ju evigheter sen! körde ett ordentligt pass med robert och körde sen en timme motion. så nu känner jag mig som sagt verkligen helt färdig.
skönt att det inte är en allt för lång dag imorrn, sånt gillar vi!

godnatt och sov så gott, för även om jag sover ensam kommer jag somna som en stock på en gång känner jag!

sammanfattningar tror jag är den nya inne-grejen!

iallafall så är det det som det blir nu;

i onsdags blev det som sagt hockey och natten spenderades sedan under samma tak.
i torsdags hann jag bara komma hem efter skolan (blev inget stan för våran del), duscha byta om och packa väskan innan jag åkte igen. denna gång till kumla där jag möte upp hanna och vi drog sedan vidare till dennis i hallsberg där det bjöds på fest. hanna, den ängeln, var chafför för kvällen så vi tryckte in oss i bilen och styrde mot åsbro. väl där kan man ju snacka om fest! det var folk både högt och lågt när vi kom fram. där var vi en stund och minglade runt och sedan åkte vi vidare till macedonkan i brändåsen (som numera även är hannas arbetsplats, grattis!!) och tog oss en liten mumsbit. så klockan hade inte blivit så sent när vi rumlade in hemma hos sebbe igen.
hemma hos bröderna bard i åsbro :)
vaknade inte heller allt för sent på fredagen så vi passade på att sitta ute och pressa i solen med sebbes mamma lena och syster jenny (jadå, var inte orolig jag har fått en mycket fin karin-röd färg!).  vi hann även med en omgång kubb, jag och sebbe förlorade dock med en pinne-men vi var starkast på slutet! vi åkte och spelade fotboll, eller ja hanna kom och räddade mig så hon och jag var hejaklack istället. kvällen spenderades ute hos henne i marieberg med sebbe, nicko och grillat! den här dagen kom vi hem lite senare, så på lördagen tog vi oss en sovmorgon (jag lät alltså sebastian sova en bra stund innan jag började väcka honom och retades).
vi gjorde inte så mycket på dan, åkte upp till marken och kollade lite snabbt på utbudet och hälsade på elina som stod och sålde för granngården. och jag skulle nog kunna säga att det var det vettigaste ståndet på hela marken, annars så var det mest krims-krams.
blev fotbollsspelande även denna dag för grabbarna, och jag var hejarklack igen. kom hem till sebbe igen och tog det lugnt en stund innan det var dags för middagen. vi satt dock inte kvar så länge som de andra gästerna utan vi skjutsade in jenny och hennes kompis till örebro och sen åkte vi tillbaks igen. satte på hockeyn, och det tog inte lång stund innan jag var så uttråkad att jag halvsov-och kort därefter sov! vaknade av att det inte bara var jag som hade somnat där vi låg i sängen, och då var kl redan halv tolv så jag stannade även denna natt.
gick upp vid halv 7 och gjorde mig iordning och fick sen skjuts bort till alléhallen där hela dagen har spenderats. och det har varit en ganska så seg dag, men pengarna som kommer får mig att orka med!

nu sitter jag i sängen och håller på med fysiklabrapporten och väntar på att det ska bli lite mat, grillat även idag. jag älskar grillat och nu när säsongen har kommit igång går jag som i extas!
härlig sammanfattning, på en mycket härlig helg. jag mår bara bättre och bättre och just nu känns det som att ingenting kan stoppa mig!


RSS 2.0