snart är det fredagsmys

hemma hos mamma och pappa! gick en snabbis i skolan igår, slutade vid 12 och då grejade jag och karin med lite bra att ha grejer och mötte sen upp in hanna på stan för en lunchdejt! sedan begav jag mitt mot bengan där jag har myst med mamma, pappa, mollie och malin - himlans skönt!
nu letar jag böcker och lägenheter, straxt är det dags att agera mattant också. eventuellt blir det en natt till här, beror på hur det går idag för min lilla man där borta där dom jobbar.

nu ska jag slänga ihop lite efterrätt och givetvis någon smarrig måltid också!
ha det bra så hörs vi mina vänner!

TAGGAR!


taggar med yoghurt hallon banan och kiwi, jädrar va vi ska träna!

lovely tisdag

sedan sist har jag blivit klar med tentan, lämnat in den. badat badkar, varit på finsittning, kollat innebandymatch, tantafestat hos anna, varit på frimis, kollat en till match, tvättat, lämnat plasma och haft en föreläsning.

idag har vi inga lektioner så jag har firat med en härlig springtur i solskenet (som nu har byts ut mot ännu mera snöande.?) och ska snart tvätta några maskiner (vi hade sjuuuukt mycket tvätt så hann inte med allt i söndags!) när magnus slutat jobbet ska vi dra till gymmet och biffa till oss lite för att sedan hitta på nåt annat roligt ikväll!


och du min lilla fis är saknad!

underbara, underbara hemtenta

först och främst ännu lite mera vuxenpoäng: köpte bilen vi kollade på i tisdags! en finfin saab 9-5, mörkblå. den går väldigt bra (snabbt för den delen med!) och så mycket mer kan jag inte om den, som ni vet så är jag inte så haj på bilar, men den är fin. ugo finns fortfarande i mina ägor, dock utan nyckel! väntar på ny..

just nu sitter jag och skriver så att fingrarna brinner! inte bra här utan även på den underbara hemtentan (med tanke på titeln hade ni aldrig kunnat listat ut det va?) min hjärna går verkligen på högvarv, har typ 2 frågor kvar och det kanske inte låter så farligt men det är inte många som har fattat hur man ska göra på den ena av dem, om ens någon har fattat! blädrar i alla böcker jag har och hoppas på att jag ska hitta en guldgruva till slut!


Önska mig lycka till, så kanske jag sliter sitta hela natten och gråta!



new week

lördagen var mycket trevlig, dock kunde melodifestivalen kanske vart lite roligare men det blir ju fler tillfällen! igår blev det pluggande för hela slanten, finslipade på det sista av ett litet arbete.
idag hade jag finfint sällskap på bussen till skolan, frida åkte med på samma buss och vi sällisade ända bort till min lektionssal! hade seminarium där vi skulle återspegla hur vi haft det på fältstudierna, gick nog finfint det också.

nu har jag precis kollat på halv åtta hos mig, och önskar att magnus träning ska gå snabbt. fick en jätte fin rosbukett av min lilla pojk idag, hoppas att det sker flera gånger - i like!
imorgon ska jag greja här hemma, eventuellt baka lite bröd. på eftermiddagen ska vi in till öret och kika på en bil, jisses vuxenpoängen bara rasar in!


ha en kanon måndags kväll, alla hjärtans dag om ni nu känner för det, så hörs vi snart igen!


Löööördag!

oj vad jag varken har haft tid eller ork för att sitta här, men nu tar jag mig i kragen!

tidens sen sist har gått ruskigt fort, det mesta man kan tänka sig har jag hunnit med. denna vecka hade jag fältstudier två dagar på vårdenheten för plastik, hud och öron - kanon kul! skönt att känna på hur det är när jag väl blir färdig, inte bara läsa teorier.
i torsdags begravdes farfar och det var så mycket jobbigare än vad jag trodde. väldigt fint, men usch så jobbigt. fast ändå skönt att få gråta ut ordentligt åt det och försöka gå vidare med minnen.

igår var det 6 månader sen magnus och jag blev tillsammans så vi firade med middag, filmmys och bastu här hemma. 6 månader som har gått sjukt fort och jag kan inte vara lyckligare.


kärlek.

ikväll ska vi på kalas, eller som annica sa, ett riktigt svensson kalas: kräftor, paj, vin och melodifestivalen!
samtidigt håller jag på att skriva en jämförelse över hur det var på sjukhuset och med exempel ur boken, och även komma på vad det blir för outfit för kvällen!


ha en kanon kväll, glöm inte att kolla på mello och ha mysigt!




RSS 2.0