nu blir det bara ett till kort inlägg hade jag tänkt!

igår var det krogen som gällde, förfest med elina hanna emmy elan niklas emil och albin hemma hos elina - väldigt kul! sen var det buss in till frimis där vi dansade och hade det mycket trevligt tills vi gick vidare mot den förskräckligt sena bussen! kom iallafall tillslut hem till elina där det var dags för lite nudlar för att värma oss, och sen en skönt bäddad soffa.
vaknade imorse och vi såg på film och åt en rejäl frukost. elina åkte och hämtade tom och jag åkte till marieberg och hämtade hanna och sen styrde vi hem till henne där vi sitter nu.

ikväll är det maskerad för hela slanten, så vi håller på och försöker komma på vad för häftiga outfits vi ska ha. den ena mer galna idén efter den andra! bilder garanteras!!

hej, hejdå!

kom hem för ungefär en timme sen, har haft en superdag i bilen med min paps!
nu ska jag sticka vidare mot min favorit elina!


tisdag

igår åkte jag hem till hanna på eftermiddan och vi byte stil; hanna fick en kjol och jag blev rockig! väldigt kul, och framförallt skönt att inte behöva tänka på något mer än att få fram en riktigt bra stil!
vi åkte hem till nicko och jag såg för första gången Twillight (nu slipper ni tjata och jag känna mig helt efter!) väldigt bra film, men som sagt det har redan dom flesta jag känner sagt det till mig. åkte hem hit till bengan och hade med mig hanna. vaknade upp imorse och skjutsade karro till jobbet kom hem och la mig en stund igen. sen gjorde hanna och jag oss iordning och åkte till in stan och traskade runt i det kanon fina höstvädret! hittade lite smått och gott, inte allt utan att det smärtade dock!

nu sitter jag alldeles ensam hemma och väntar på att mamma ska komma hem. det blir ugly betty och en tidig läggdags, imorgon ska jag följa med pappa och jobba hela dagen! på kvällen ska jag och ida på spinning så det får man börja tagga till redan nu, hehe.


...


jag vill inte kliva upp ur sängen, jag vill bara ligga kvar under täcket och fortsätta gråta tills jag inte finns mer..
det är så jävla tungt.

högskoleprovs-lördag

just nu sitter vi hemma hos emmy. idag har hon och jag (ja ganska så många mer, ca 40000, däribland elina och elan) skrivit högskoleprovet. tackochlov att det var första gången - gick verkligen inte bra.. men det var ju bara en första "testomgång"!

efter det var det soffan och en stund sömn som gällde och efter det lagade vi en mysig middag, och hanna kom efter jobbet. nu sitter vi i soffan och försöker fixa upp kvällen, och har fått lite sällskap. natten är ung som ni har hört!


den här bjuder vi på från förra helgen!

nu? dags att styra nånting!

miercoles

matteprovet avklarat! gick väl sisådär, men vi får hålla tummarna på att det gick bra. annars så har dagen mest innehållit nervös vänta på att provet ska börja. när jag kom hem sen så har jag inte gjort så mycket.
imorgon är det fysik, hål, biologi, hål, engelska c som gäller.
nu är det kladdkaka och (hör och häpna!;) fysikplugg som gäller! jag kan ju inte direkt säga att det går bra, men jag försöker så gott det går!

halsen gör fortfarande ont, men febern är bättre och jag har inte längre lika svullna körtlar! jag ska helt enkelt inte ligga hemma när jag är sjuk för då blir jag inte frisk så det är bästa att vara uppe och springa runt på full fart som vanligt! jag gör en liten mental påminnelse om det, för säkerhetsskull.

pluggtisdag

vaknade igår med ont i hela kroppen, rinnande näsa och med en huvudvärk som skulle kunna förklaras med orden "det känns som att hjärnan är 17 gånger för stor för huvudets omkrets". gick till skolan iallafall och det gick relativt bra. hade svenska uppsatsskrivning vid 12-14 och åkte sen hem och kände mig helt död. la mig och sov hela eftermiddagen med hög feber, bokstavligt talat. vaknade inte förens vid 8 på kvällen när mamma väckte mig, gick och duschade och rasade sen i sängen.
imorse mådde jag inte ett dugg bättre. men tvingade iväg mig till skolan iallafall, det brukar ju bli bättre när man har varit uppe ett tag. skola fram till 2, åkte hem och har pluggat matte från och till sedan dess. imorgon är det matteprov som gäller och jag undrar hur kommer det gå? ja ni mina vänner, det är bara att hoppas på det bäst!

nu ska jag fortsätta med nötandet och vara lite social med mamsen nu när pappa är borta på nån jobbgrej i norrland!



myslördag

just nu sitter jag i soffan hemma hos hanna, bredvid en sovande emmy. det har varit en myseftermiddag/myskväll här efter en hård och lång fredag;
direkt efter skolan åkte jag, elan och hanna till emmy för fix och förfest innan krogen.
åkte in till frimis och hade ett stort sällskap från tåget när vi traskade dit. blev en riktigt rolig kväll, träffade mycket folk, drack goda drinkar (minns inte hur många jag drack, men jag betalade bara en själv hihi) dansade på alla dansgolv och hade allmänt riktigt roligt! kom i säng och somnade sent och givetvis vaknade vi tidigt (vilket oftast händer dagen efter..) men vi låg kvar i sängen så länge vi kunde.
fick sen skjuts till hallsberg så jag kunde hämta min bil och åkte hem för att äta frukost. i väntan på att det skulle finnas varm vatten så jag kunde duscha satte jag mig och halvsov en stund. dock blev jag utskrattad av pappa som tyckte att jag såg riktigt rolig ut, men det gör ju han med när han sitter i soffa och sover!
duschade, åkte till hanna och vi åkte och hämtade emmy som varit på innebandy match i kumla. det har blivit lite pizza, film och spel. och för tillfället kollar vi på diverse tvprogram och hoppas på att något roligare ska ske!



(bulgarien -09)

så medeltida!

pluggar historia och hjälper emmy med matten. jisses vilket teflonminne jag har! det jag läser sätter sig inte riktigt och matten höll jag på med för bara ett år sen men det är nästan helt borta ur huvudet.. jaja, jag får hoppas att jag har fyllt hjärnan med lite andra vettiga tankar istället!

dags att fortsätta läsa, tur att jag har michael jackson som ständig plugghjälp!

ONSDAG


denna kvinna är inte fullt normal, håll er borta! 


<3


en sån där bajstisdag!

tisdag är som fortfarande en sådan dag som jag alltid tjatat om. en dag som banemej borde bannlysas.

dagen började med att jag fick, efter att ha glömt bort att klockan faktiskt går även fast man bara står och stirrar i tomma intet, rivstarta bilen och panikåka ner till pålsboda. (och jag fick sitta med hakan över ratten eftersom hela rutan var täckt med frost som inte gick att skrapa bort utan man var tvungen att blåsa bort det inifrån med fläktarna..) kör om bussen ner till busshållplatsen och komemr iallafall på bussen och halvsover hela vägen till hallsberg. väl i skolan var det religion som gällde, ett intressant ämne men det är ganska så svårt att hänga med (alla som träffat läraren gunnar förstår vad jag pratar om) efter det idrott; kul, jobbigt helt okej alltså.
sen kom Provet. bioteknik. jag har läst och läst men det fastnar verkligen inte. satt över en timme och bara stirrade på pappret. funderade på att skita i allt och gå hem, inte ta bussen, utan gå hem. jag kan säga att jag var arg. arg på mig själv och arg på robert för att han är värdelös på att förklara. pratade med honom direkt och han fattade, så det löser sig väl men argheten var kvar.. sen hade vi svenska och diskuterade mest och sen åkte vi hem.

la mig i soffan och höll på att somna när niklas ringde, så jag pallrade mig upp och åkte till pålsboda där han väntade på bussen och vi tog en fika. kom hem igen och denna gång somnade jag när jag la mig i soffan - mycket skönt! helt klart det bästa för dagen.
nu har jag bäddat rent sängen (älskar att sova då, det blir så himla skönt som på ett hotell!) och plockat undan alla kläder som låg utsprida över hela rummet. riktigt skönt känns det att komma in här igen!

nu är det dags att krypa ner i min underbara säng och läsa färdigt engelskan tills imorgon. god natt och sov så gott mina vänner!
(förresten, i söndags var det tatueringsdags. både för min hanna och syster malin! slänger in bild när jag fått)

söndag

igår vaknade jag upp hemma hos hanna, inte allt för tidigt men vi kände oss båda perfekt utsövda  - inte sovit förlänge, eller för kort. slappade större delen av dagen och försökte komma på vad vi skulle göra på kvällen. tillslut så bestämde vi oss iallafall för att åka till niklas och kolla på fotboll med dom galningarna. och jag kan säga att det verkligen var galningar; jisses vilka protester det blev när danmark gjorde mål och vid dom flesta straffarna var det inte många av grabbarna som satt ner utan dom stod upp och skrek och kastade saker mot tvn (tackochlov mest kuddar och kepsar och dylikt) när matchen var över och förlusten började gå in begav vi oss ut på en "raggartur" med bilarna (eftersom emil hade köpt en bil igår, och jag nämde kanske att vi var med 7 killar?). hanna och jag avveck efter en liten stund och jag skjutsade hem till marieberg och sen åkte jag hem och somnade på en gång när jag la huvudet på kudden! 

nu hör jag att malin kommer så nu ska vi åka iväg och fixa och dona. jag kan säga att vi kommer träffa hanna också och att dom brudarna är lite spända och nervösa! lovar att berätta vad som har hänt när jag kommer hem sen.

friday night baby!

nu sitter vi fina och klara hemma hos hanna och ska snart gå iväg till bussen in mot staden!
blir att träffa lite folk ikväll som man varken har pratat eller sett på väldigt länge, förskräckligt länge för att vara ärlig! jag har personligen inte träffat flera av dom och verkligen umgåtts med sen vi slutade nian så nu var det banemej dags för en liten återträff! så vi hade tänkt dansa och vara vilda ikväll, och natten igenom! eller det är så det brukar sluta iallafall - and we like it!

dags att dricka upp det vi har och straxt bege oss mot bussen. redogörelse på vad som händer under kvällen kommer, ni behöver inte vara oroliga mina vänner!



have fun and don´t wait up!

fredag

dags att åka till skolan, hejdå!


pluggar fysik utan dess like!

ja som rubriken indikerar på pluggar jag fysik, och för tillfället är jag inne i ett flyt och jag känner mig lite nöjd med mig själv! det har jag inte gjort hela eftermiddan jag har pluggat, vissa stunder har jag velat riva sönder papprena..! tur då att jag har vänner som rycker in och förklarar så bra som dom bara kan, på telefon, sms och över msn. - tur för mig (och kanske framförallt, tur för papprena) att vi lever i ett så kommunikativt samhälle!!

ingen tid för datorn mer, tillbaka till fysiken och sen engelska C efter det!

mondayay

som varje måndag har det varit en lång skoldag, dock med en extra lång håltimma mitt i dagen. fick åka med hem med yngve cå kom hem runt fyra och har sedan dess suttit med fysiken och försökt förstå vad det är jag håller på med. det släpper lite grann ibland, men vissa saker är lika abstrakta som när jag började räkna. nåväl år fortsätta med nötandet efter spinningen och sen hoppas jag att det sätter sig imorgon eftersom provet är på onsdag... hualigen, jag har nämt att jag inte gillar fysik va? om inte; jag gillar verkligen inte fysik.

som sagt så kommer ida alldeles straxt och hämtar upp mig och vi ska på spinning. och jag hoppas att det är riktigt jobbigt och att jag blir helt genom varm, för nu sitter jag och fryser som sjutton vilket jag gjort hela dagen! att pappa sen frågar om han ska sätta igång bastun tills jag kommer hem sen blir inte bättre (får inte basta förens tatueringen är helt läkt och det är den inte riktigt än, fasiken) nåväl får ta mig en varm varm dusch istället och sen på med raggisarna, som visserligen redan har åkt på fötterna!
dags att rusa och byta om, för nu kommer snart bruttan!


kanelbullensdag!

har precs kommit hem från matlagningskurs som jag ska gå på vid några tillfällen. inte för att jag är dålig på att laga mat, utan för att det är kul att lära sig lite nya saker och få smarta tips! så idag har vi bakat 4 olika sorters bröd, kanon tyckte mamma eftersom frysboxen nu är påfylld för ett tag framöver!

och eftersom det är kanelbullensdag har karro och jag som tradition att baka kanelbullar, så nu sitter jag och väntar på att hon ska komma över så vi kan sätta igång med bullbaket. ljumna kanelbullar med kall mjölk är benemej bland det bästa som finns - i alla kategorier!

ja, gårdagskvällen! ida kom och hämtade mig och vi åkte hem till henne där det bjöds på tacos och där flaskorna öppnades och tömdes i snabb takt! åkte vidare mot edvard och där drog vi igång festen ordentligt. det blev tillochmed efterfest för min del och jag kom hem och låg tryggt nerbäddad i min säng vid 4 ungefär.
vaknade dock alldeles för tidigt och har varit igång sen klockan 9, och tröttheten börjar komma lite smygande. men jag hade tänkt att under väntan på min bakkompanjon ska jag slå upp böckerna och plugga en stund, detta gör att jag blir på så bra humör för resten av kvällen! (verkligen inte, men karro har lärt sig hur det är den stackaren!)

tonight, I look like this


så här blev det, inte så roligt kanske men det får duga! en kofta på också och sen är det bara att fara iväg!

ha en toppen kväll mina vänner, det satsar jag på att ha :)

kvällen!


(bulgarien -09)
kanske blir det nånting åt det här hållet under kvällen, kanske lugnare, kanske värre! det är sånt man inte vet förrens efteråt. nu ska jag iallafall göra mig iordning!  


lördags party

när jag kom hem från ida rasade jag i sängen, somnade på en gång och ville verkligen verkligen inte gå upp när kolckan ringde igår morse. usch jag var så trött och det var så himlans kallt utanför täcket. men upp kom jag och fick på mig kläder och åkte vidare mot skolan där hela dagen spenderades, dock vissa stunder under hat! usch har inte varit så arg i skolan på mycket länge, jag var t.o.m tvungen att gå ifrån salen en stund för jag var så arg. men det struntar vi i, det är bara att bita ihop och förhoppningsvis visa det riktigt jävla långa fingret när det är dags för prov!

efter skolan åkte jag med ida hem. hon var i hallsberg och skulle hämta orre-borre (hennes kille oskar) och sen åkte vi ner till ica och handlade. jag kan säga att jag plockade fram dom hemskaste och busigaste sidorna av oskar, vi retades som sjutton med ida - men jag vet att hon älskar oss lika mycket ändå! sen åkte jag hem till karro och vi bakade äpplepaj och snackade hela eftermiddagen och kvällen, jag kom inte hem förrens vid 1 inatt.
nu ska jag hoppa genom duschen hade jag tänkt och sen ville mamma att jag skulle följa med och handla. framåt kvällen ska jag till ida på förfest och senare blir det hem till edvards nya lägenhet som ska inflyttnings-festas så det står härliga till!

så ungefär så ser min dag ut, vilken klädsel jag slänger på mig sen återstår att se - men ni får nog antagligen ta del av en bild!

tjipp och hej!

torsdag, alltså snart helg!

skola hela dagen idag också, riktigt långdags körare-slutade inte förrens vid tre och hade hål i två timmar.. alltid lika roligt att försöka fördriva tiden (inte!). nåväl, jag har iallafall helt underbart sällskap och det finns så jädra mycket roligt folk att kolla på i skolan så jag känner inget större hat till det.
efter skolan åkte jag och hanna in till örebro för att uträtta lite ärenden. åkte därifrån med underkläder och ett rosa band! väldigt trevligt att traska runt, dock var det ett måste att snabbt komma in i affärerna så man kunde värma sig en stund för jisses vad kallt det börjar bli! kanske dags att leta rätt på vinterkläder?! känns lite tidigt, men det är ju trots allt oktober idag så det kanske är dags ändå.

just nu sitter jag hemma hos idaplutt och har fått fika av henne och helle som dom har bakat på hela eftermiddagen! så vi har kollat på idol (det första programet för den här säsongen som jag sett hela av..) och nu sitter vi och kollar på inlåst, ett program om ungdomar som ska få prova på en stund i fängelse för att sluta upp med sina kriminela grejer. helt sjukt program det är läskigt att se!



eftersom dom inte vet vad det är jag skriver passar jag på att slänga in en underbar bild på mina godingar! ni är fantastiska och tack för fika och mycket trevligt sällskap!


RSS 2.0