redan onsdag

håhåjaja, julen är över för detta år och jädrar va kanon det har varit! fick massvis med användbara och roliga saker och de klappar jag gav bort verkar blivit bra de också. nu är det bara två dagar kvar till nyårsafton, hittade nog blåsan för aftonen redan idag. börjar 6 imorgonbitti och jobbar till 16, på kvällen bingolotto (vann en ny lott på uppesittarkvällen!) samt göra paj till nyårsafton då det blir lite knytis. det blir även överraskningsfest för oscar som fyller 20 så det blir nog en kanonkväll!

nu ska jag svida om till morgonrocken och mysa lite iväntan på att magnus ska komma hem från träningen, och relativt snart blir det sängen så jag orkar med morgondagen!


vi hörs mina vänner
!


håret!


här kommer bilden jag lovat, dock kanske lite svårt att se men jag är fixad för att sticka till farmor och städa med malin! mörkt underhår och mörka/blonda slingor i resten - fabulous! magnus frågade vem det var som kom in i hans hem när jag kom in igårkväll, så det är nog lite skillnad.


som en parantes tror inte jag att jag kommer få några julklappar längre. jag tog en tants tvätt-tid igår..... jag hade skrivit skrivit upp mig på fel dag, men tanten hälsade så trevligt och jag fattade inte förrens sent att det var hennes tid jag tagit. så helt klart kört med julklapparna!

nu kom malin, dags att dra vidare!

måndag

ja jädrar va tiden går fort! sedan sist har jag hunnit med:
jobba, varit sjuk, bastat, varit på hjalmar, handlat julklappar, åkt skridskor, pussats, skottat snö, gjort julkort, kollat film, varit med min hanna, bytt blöja och massvis mer.

på tal om att tiden går ruskigt fort så är det bara 4 dagar kvar till julafton (absolut har jag grejer kvar att handla..!) och jag har ännu inte bestämt mig vart jag ska spendera dagen. men som sagt det är flera dagar kvar så jag hinner nog fundera lite till!
nu ska jag ta mig lite frukost och straxt kila iväg och byta i tvätten. blir nog dammsugaren och disken sen också och ikväll ska jag äntligen iväg till elin och fixa mitt hår - gud så skönt det ska bli!! slänger nog ut en bild på det sen:)

saturday fun

jobbat för fullt, har gått som på moln och kan fortfarande knappt fatta att jag blev antagen..
igår innan jobbet träffade jag min emmy snygging för en fika och sedan när jag väl var på jobbet var deet innebandy i hallen så jag träffade mina fantastiska frida och karro också-vilken toppen dag! efter jobebt var magnus och jag bortbjudna på nobelmiddag (tyvärr inte den riktiga min inbjudan måste ha kommit bort, som den konstigt nog brukar göra..). kanon god mat och mycket trevligt sällskap, mindre roligt att kliva upp idag för att åka till jobbet..

nu däremot sitter jag i bengtsbo igen och ska straxt göra mig iordning för födelsedagskalas för ida som fyller 20 - HURRA HURRA HURRA! det firar jag med en härlig bild på kvinnan! (snodd från fejjan)




jippppppppppie!

fick reda på idag att jag kommer in på sjuksköterska till våren och jag är så jäkla lycklig!

matdags!


fina och klara, nu sticker vi!

lördag

sitter i lägenheten och har fått låna ett internet av magnus chef, himlans snällt!
igår var vi till ikea och willys, tusenlapparna bara flög iväg.. men nu börjar det verkligen kännas som att man kan bo här, fick upp lite gardiner igår kväll och det är fullt i hyllorna i köket. men det är ändå en hel del grejer här och var som måste fixas med så helgen är ju uppbokad!
nu är magnus iväg på match så jag ska kila över till hans syster och invänta att han kommer hem så vi kan fixa oss inför kvällen då vi ska bort på middag. och imorgon ska vi en snabbis till bengan igen och hämta lite grejer och på kvällen kommer mina systrar för lite mat och lägenhetstitt. det ska bli mysigt.



på tal om mysigt så är det brar 20 dagar kvar till julafton och jag köpte första julklappen igår, första gången jag är ute i god tid! nej ni nu ska jag kila tvärs över estabovägen och leka lite med milio och vincent!


RSS 2.0