Midsommarhelg

ja ni man kan ju säga att det blev ganska så roligt på midsommar, 5-kamp bränboll och massa roligt folk! i lördags var jag så att säga ganska seg och var en sväng och hälsade på alla festglada i mörkasbo innan dom drog vidare till brevens för ännu mer midsommarfirande medans jag åkte hem och jobbade hela dagen igår.
efter jobbet passade jag även på att ta en glassdate med emmy, var ju faktiskt tvugna att uppdatera oss sedan sist!

nu funderar jag på om jag ska göra något vettigt innan jag drar till jobbet, antagligen duscha då det behövs. nåväl det var min helg i korthet, nu är det en ny vecka som gäller!

midsommarafton

midsommarafton och vi sitter hemma hos emmy och har det trevligt och ska snart bege oss mot midsommarfesten!
emmypruttisen fyller år idag så vi gör vårat bästa för att fylla upp även henne!


grattis våran sötis!

bam, vilken lugg!


h-m fixade luggen, nu fixar vi mera!

Bröllop


kollat på bröllopet hela eftermiddagen, åh så fint det är!
vaknade upp i marieberg med min hanna och efter en stunds töntande begav vi oss mot destination pålsboda och hon är på klassfest med gaaamla klassen så jag är hemma och är ganska så rastlös efter en hel eftermiddag här i soffan. men får fortsätta bröllopa helt enkelt, tjipphej!

ÄNTLIGEN HELG!

fy bubblan, har jobbat hela veckan och bara massa låånga morgonpass.. så idag när jag slutade tidigt vid 1 kändes det fantastiskt, nu är det en veckas semester som gäller!

igår var jag med min fantastiska elina på bio, sex and the city 2. det har varit snack om den länge men nu tog vi oss tid för det! och gud så bra den var, en helt fantastisk mysig kväll med elina, picknick och bio. något jag starkt kan rekomendera, alltså både bio och elinamys.
nu sitter jag hemma och väntar på att hanna ska sluta jobba så vi kan bege oss ut på äventyr, som sagt jag har ju min semester nu!

STUDENTEN!


på väg mot framtiden. (na.se)

vaken över dydnet igår, idag har det varit segt med en hel del powernaps!
fyfan vilken dag det var igår, lyckligaste dagen jag upplevt och samtidigt en så jobbig känlsa när man vet att man inte kommer träffa alla underbara så mycket mer. det blev ett par tårar igår men samtidigt en jädra massa skratt, kramar och pussar! jag lovar att det kommer bilder och en ordentlig redogörelse för dagen men just nu känner jag bara för att slänga på en film och somna.

FÖR VI HAR BARA..

FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR!!

Balen

idag är det dags för Balen med stort B, inne i örebro. själva banketten är på stora hotellet och efterfesten på strömpis.
ska straxt kliva upp ur sängen, äta frulle och vid 12 ska jag vara hemma hos elin och den raringen ska fixa mitt hår! sedan beger jag mig hem igen och mallanbrallan hjälper till med smink och skjuts in till örebro, för att sedan där ha en helt fantastisk kväll!


slänger nog in en bild innan jag åker, tjing!

NV3A! :


kärran och traktorn är tvättade! nu är det bara FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR!

plingplångimincyklestång

min kusin anna tar studenten idag, grattis! så syster hanna och jag har cyklat först till farmor & farfars hus och gått med deras hund och sedan till annas hus och även gått med deras hund. på vägen hem fick vi sällskap av karro och nu sitter jag i soffan och har försökt ringa polisen ett antal gånger men icke kommit fram, får försöka igen på måndag!

imorgon, efter en jobbardag, ska jag på studentskiva hos anna. eftersom hon har gått på skola utanför karlstad så passade det bättre imorgon. efter det så sticker jag på klassfest, och gud vilket drag jag tror det kommer bli där! sista klassfesten innan studenten, iallafall sista planerade, så alla är taggade och vädret verkar vara på vår sida!
nu ska jag nog kila ut i det fantastiska vädret igen, man blir ju så glad av det!

BADNING OCH KLASS NV3A

idag har klassen haft den årliga klasskampen. vi var i askersund och har haft 5-kamp som avslutades med en paddeltur i vätterns "varma" vatten. i finalen var det inte många som var torra, de flesta simmade alternativt öste på för fullt med båten! och nu har min kropp antagit en röd/brun färg efter en hel dag i solen som avslutades med glass hos frida på snäckan :)

nu hade jag tänkt, om jag orkar, bege mig ut på en springtur. hanna och jag ligger i hårdträning inför en rejäl utmaning, vad det är avslöjar jag inte än dock!

RSS 2.0