sista dagen i sverige för ett tag!

ligger i min säng och funderar. herregud det är inte lång tid kvar tills jag ska gå och lägga mig och sova någon timme innan det är dags att packa in sig i bilen och åka och hämta upp brudarna och sen åka till arlanda. där ska vi vänta på att checka in och sen kliva på planet och fara vidare mot bulgarien där vi ska spendera en hel vecka, som jag tror kommer bli helt fantastisk!

idag har klass Nv3a och Nv3b spenderat en riktig kvalitetsdag i tiveden. vi har traskat runt i skogen och en del i vattnet.. nåväl kan ju inte säga att det var det rooligaste man kan göra en torsdag men det var nog faktiskt bättre än en vanlig skoldag så jag klagar inte! efter det åkte hanna och jag till marieberg, äckliga och svettiga som vi var! hanna hittade solglasögon som det har varit prat om och jag en tröja, som det även varit prat om ett tag. åkte hem och lagade mat och en blåbärspaj. sen packade jag färdigt och ska bara lägga ner det sista och sen stänga igen locket och känna mig färdig. har jag sen glömt nåt, då får det vara!
nu ska jag kila ner, ta en dusch och sen vara lite gosig med mamma och pappa.

hoppas alla ni mina gullegrisar har det super bra här hemma under veckan nu när jag är borta!


monday

skolan idag gick bra, började med en sovmorgon och det är ju alltid välkommet! tänkte åka ner till 8.25-bussen men när jag stod på mitt rum och höll på för fullt med diverse saker och hörde halv 9 nyheterna på radion förstod jag att det fick bli bil hela vägen istället!
fick sällskap hem av hanna till pålsboda då hon skulle till sin pappa och jag åkte hem och gosade med mollie, läste historian, plockade fram grejer inför bulgarien och byte om. hoppade in i min kära lilla bil och åkte till hallsberg ännu en gång, men denna gång för att träna! lyckades även mosa mina solglasögon ännu mer. när jag tankade tog jag av mig dom och la dom på sätet och hoppade bara in när jag betalat.. jaja hade ändå tänkt köpa nya, antagligen i ett något varmare land!

nu ska jag sova, för imorgon är det ingen sovmorgon! dessutom så är det en lång dag, med långa hål så hoppas vi hittar nånting att slå ihjäl tiden med.


god natt mina kära vänner.

emmy babe!




nu ska jag sticka iväg till emmy och hon har kommit på lite bra planer för dagen! jag säger inget mer än så men det ska bli spännande och jag ska göra mitt bästa! blir film eller bio ikväll med bruden också, vi taggar på inför bulgarien själva nu när hanna är i london på weekend med sin mamma.

.

måste det forfarande vara så jobbigt. jag vill vara lycklig och om bara några få dagar ska jag åka utomlands för första gången på 11 år. jag är så sjukt glad  och lycklig att vi har bokat resan och att vi verkligen ska åka.
men det är endå en stor del av mig som inte kan känna nån glädje utan att känna en tung känsla samtidigt. jag vill vara lycklig hela jag, men det går inte.

jag vet att jag måste släppa det, och jag vet att ni vet att det är svårt. men jag hatar det här, jag vill inte må så här, jag vill känna den där lyckan igen. just den lyckan.

fredagskväll

haft en riktigt kul myskväll med brudarna, nu är jag helt sjukt trött (och mätt..)
imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men det lär jag väl komma på allt eftersom tiden går. ska antagligen vara med emmy på kvällen och mysa eller nåt sånt!

nu rullar ögonen så jag tror bestämt att det är dags att släcka ner och sova ett tag, har ju faktiskt gått i skolan och fredagar är lite utav mina trötthetsdagar under terminerna, men dock mest på kvällen..

skola!

skola mellan 8.25 och 10.35 efter det sticker jag till marieberg med karro och ska fixa inför myskvällen vi ska ha här hemma ikväll med ida och helle!


slänger även på antingen jeansjackan eller svea-tröjan, den som lever får se.

första dagen i skolan-check!

skolan gick bra, riktigt skönt att träffa alla igen!
jobbade ikväll, medans ordinarie personal var på tävling.
stannade hos karro när jag slutat, mycket mysigt!
nu är jag så in i bomben trött så nu stänger jag ner allt och sover
- och imorgon är det faktiskt sovmorgon som gäller, väldigt skön start!


god damn...

imorgon börjar skolan igen..

visst firades det i lördags att det var sista dan på jobbet för sommaren i går. det firades nog lite för mycket.. säger inget mer än det.. 

men jag överlevde gårdaggen och lekte med hanna efter att jag jobbat och vi åkte på bio, och såg väldigt många kända ansikten inne i stan eftersom det var stor fest på strömpis och även 18 åringar kom in dagen till ära. vi gick dock inte in utan vi åkte hem och planerade att gå upp tidigt idag så vi fick in vanan. dock stannade det vid planeringen.
när vi vaknat började vi plocka bland hannas kläder och bestämma vad som ska följa med till bulgarien respektive london (eftersom fuskisen åker dit nu i helgen med sin mamma). sen fick jag skjuts hem och har förberede mig mentalt för att göra den sista spanskan innan betygets sätts, och det gick bra. P-G var kanon snäll! (min lärare, eftersom jag läser på distans pratade vi över internet)

nu funderar jag på vad jag ska hitta på några timmar till innan jag kryper ner till sängs. blir nog antagligen lite av både det ena och det andra. och klockan är stalld på 6 imorgon, så det är bara att hoppa upp då!

feeest!

skulle inte dricka idag, men heeey! jag måste ju fira att jag bara har en dag kvar på jobbet för det här sommarlovet! (att jag sen börjar klockan 7 imorgon också behöver vi verkligen inte tänka på!)

så snart kommer min skjuts och då åker vi mot niklas i hallsberg och träffar massvis med härligt folk!
ha en toppen lördags kväll mina vänner, och som ni vet, det kommer jag ha!

a el ciudad con mi madre



nu åker jag och mamma in till stan och ska kolla runt lite samt växla pengar till bulgarien! (herregud bara 14 dagar kvar idag!!!) vi ska även äta på nån mysig restaurang och ha en liten mammaochdotter-dag innan jag börjar jobba vid 15.

kvällen kommer antagligen spenderas här hemma med mamma i soffan, imorgon börjar jag klockan 7...


OCH!!



GRATTIS ELAN TILL KÖRKORTET!  :D:D:D <3

jobbelijobbjobb!

nu sitter jag och tänker på min underbart sköna säng som finns en trappa upp och jag nästintill hör hur den ropar på mig! ska nog samla ihop mina sista krafter och gå uppför trappan tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen krypa ner under täcket - det låter helt underbart!

igår efter jobbet åkte jag till hanna som var hemma hos sin pappa i pålsboda och vi spenderade natten där. när vi (läs hanna, haha) väl hade vaknat till blev det frukost och sen så fördrev vi bara tiden fram till lunch och sen tiden efter det fram tills dess att jag åkte till jobbet. började jobba klockan 15 och slutade vid 21 och åkte då direkt hem och placerade mig här i soffan och växlar att titta på datorn och tvn.
såg på 3an förut, "500-kilos kliniken" tror jag programet hette. jag säger bara herregud det är ju så man blir rädd nästan. jag kan inte riktigt sätta mig in i hur man tänker när man bara fortsätter att äta när man blir andfådd av att gå 6 meter eller att man måste ligga i sängen för kroppen inte klarar av att resa sig längre. och alla infektioner och sjukdomar dom drar på sig är skrämmande. det är när jag ser sånt som jag verkligen känner att jag vill plugga vidare, jag vill hjälpa folk innan det ska bli så illa!
dock mår jag lite dåligt över att jag själv alldeles nyss satt här i soffan och åt en bit choklad, när jag egentligen inte alls behöver det.. men dom tankarna slänger jag bort, ibland måste man unna sig något!
fast för säkerhetsskull blir det gymmet innan jag börjar jobba imorgon!


skulle ha träffat den här sötisen idag, men hon har blivit sjuk:(
krya på dig hjärtat, måste ju vara galna snart!

dags att fixa frippan!

nu ska jag alldeles straxt åka till hallsberg och gå till min underbara frisör emma och fixa håret! klippa lite och slänga i några slingor. får se hur det blir, brukar låte henne sköta hur det ska bli - hon vet bättre än mig vad som blir bäst!
sen så traskar jag väl vidare mot jobbet och hinner antagligen med att simma en stund innan jag börjar jobba för kvällen. eventuellt så blir det en solning också, skulle verkligen behövas!

och nu när det regnar ute förs mina tankar 17 dagar bort i tiden. då är vi i bulgarien och solar utan dess like!

måndag

jag har världens bästa vänner och om 2 ½ vecka åker jag med två av dom till bulgarien och ska ha en helt fantastisk vecka. min familj är fantastisk och jag saknar mamma och pappa nu när dom varit borta i 4 dagar, det ska bli väldigt skönt när dom kommer hem ikväll. jag har vänner jag kan prata om allt med och som alltid ställer upp.
ändå känns mitt liv helt jävla hopplöst. det blir ju inte alltid som man vill, det vet jag, men det är fortfarande bara så himla tungt.
så himla jävla hopplöst tungt.


nu ska jag åka till hallsberg och träna och jobbar sen till kl 21.


galet!

så skulle man lätt kunna sammanfatta denna helg. galet mysig, galet rolig, galet mycket god mat, galet gott vin, galet goda drinkar och framförallt galet underbart sällskap hela tiden!

fredags kvällen spenderades hemma hos elina och vi gjorde och käkade mat och drack flera goda viner. sen stack vi vidare in till örebro där det blev frimis, med massvis av galet folk! vi fick skjuts hem och fixade då givetvis iordning lite obligatoriskt fyllekäk! sen var det att hoppa upp straxt efter 9 eftersom elina den stackaren skulle jobba hela dagen.. så jag åkte till marieberg och när vi vaknat till och städat färdigt vi åkte in till stan och åt frukost/lunch på la baguette (vilket var riktigt länge sen!) och sen åkte vi hem hit till bengtsbo och gjorde oss iordning som ni kanske ser på bilden i tidigare inlägg. sen cyklade vi mot förfesten i mörkasbo och sen vidare in till pålsboda där vi mötte upp emmy och en massa annat folk. så gick vi in i öltältet och hade riktigt trevligt!
cyklade till en början hem men det var en mycket vinglig färd och vi var alldeles för många för två cyklar så vi gick (vilket också gick vingligt, konstigt nog). kom hem och det blev lite mackor och tv innan vi gick och la oss.
imorse blev det uppstigning vid ungefär halv 8 eftersom vissa är fruktansvärt morgon pigga och sen har det varit några riktigt sega människor här. hanna började jobba kl 12 så när hon åkte mot jobbet åkte emmy och nicko med och lämnade mig ensam. har plockat undan all disk och slängt igång en tvättmaskin. nu sitter jag i soffan med en film påslagen och känner mig inte alltför pigg. funderar på att åka ner till pålsboda snart och handla lite eftersom kylen är nästintill tom och det är bara jag hemma.. malin kommer ikväll efter hon har jobbat så måste ha nån mat att fixa tills dess.

bilder från helgen kommer så fort jag fått dom, och antagligen efter en redigering haha!

björn rosenström i parken i pålsboda!



taggar till inför kvällen här hemma i bengan! snart hoppar vi upp på cyklarna och sticker vidare mot nya äventyr!
det kommer bli allatiders ska ni se mina vänner!

nu drar jag till min favorit elina!



ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

kanon, vädret visar mig allt!

vädret visar att det banemej är sommar! halv 10 imorse var det redan 24 grader ute och det bara stiger, kanon härligt!

idag har jag en gud-vilken-snäll-lillasyster-jag-är dag. började dagen med att gå upp straxt efter 8 och försökte vakna till innan jag körde in min äldsta syster hanna till örebro så hon hämtade sin nyinköpta bil. en saab 9,5 turbo. (jag fick köra en bit, det var verkligen turbo då..) och när vi kom hem packade vi in de sista av hennes grejer i bilen och så åkte hon ner mot skåne där hon ska bo igen. mamma och pappa åkte dit redan i imorse för att fixa nyckeln och sånt.
så när hon åkte började jag med maten till min andra syster malin. så den står i ugnen nu och malin borde komma när som helst nu. efter det tror jag att jag är fri från att vara duktig lilla syster, haha! då blir det nog att slappa en stund i solen och bara ha det skönt!

framåt kvällen styr jag mot kumlaby där jag ska mysa med min alldeles egen maggan! mat, vin och supermycket snack om allt & inget och eventuellt slänger vi på en utgång på det! visst låter det som en underbar kväll?!


fall : augusti?!

ni vet bio reklamen när det står när filmen kommer upp på bio: "this fall" översätter dom med "i augusti" ? detta har jag suttit och funderat på och tycker det är alldeles tokigt, augusti är för mig en sommar månad! men efter dagen får jag kanske tänka om?
jag har nämligen jobbat idag framtill kl 21. efter det åkte jag till en tjej i hallsberg och vaxade benen (så nu är dom alldeles insmorda och lena, och vad det verkar som helt hårfria!) så när jag väl var på väg hem var klockan framåt 20 i tio. och sorgligt nog så måste jag säga att jag var tvungen att använda helljuset.. jag försökte verkligen trotsa men när jag slog på bara för att pröva så blev det ju mycket bättre.. 6:e augusti och jag var tvungen att använda helljus, det känns tungt!

men under dagen idag var det ingen tvekan om att det var sommar! 28 grader och jag höll på att smälta bort när jag och hanna gick runt i stan och kollade en snabbis innan jobbet. jisses va solen sken och man kände att nu jädrar är det sommar!

så jag fortsätter trotsa och säger att augusti är sommar, jag tycker vi drar ut på det goda så mycket som möjligt!
(på tal om det goda så, om tre veckor så här dags håller vi på och packar in i bilen och åker mot arlanda! är riktigt riktigt taggad och det ska bli så sjukt kul!)

första måndagen för den här veckan

efter en del krångel är nu äntligen resan betald även för min del! det känns fortfarande helt overkligt, men det är ett steg närmare en vecka full av vad jag tror kommer bli en av världens bästa upplevelser!

jag är sjukt trött, jag ska aldrig börja på ett jobb där man måste börja klockan 6 en måndag morgon. det är banemej inte mänskligt! just nu är jag riktigt trött och har nästan kommit fram till att sängen är det mest attraktiva alternativet. tror dock inte att det är förrens om en bra stund jag kommer landa där, men imorgon börjar jag vid 10 så en liten sovmorgon blir det iallafall!  
blablabla jag är helt mos i huvudet så det här var ju verkligen ett skit bra inlägg.. 


lycka!

helgen har varit kanon! i fredags morse lämnade hanna och jag in ibizan på lagning och vi åkte sen hem till hanna i min pärla och slöade i soffan, tills vi var så kalla att inga filtar och kuddar kunde rädda oss längre. så vi gjorde iordning ett varmt bad i deras bubbelbadkar. sen åkte jag hem för mamsen fyllde 50 så det var kalas hela dagen! hanna kom lite senare och fick hjälpa till som kökspersonal, haha.
på kvällen åkte vi hem till henne och gjorde oss iordning och for sen vidare till stan där det var frimis med elina och gänget som gällde! kanon kul kväll som garanterat måste göras om!

på lördagen kom emmy och väckte oss vid elva och efter att ha ätit den ultimata bakis frullen (runt kl 1) var det dags att börja bestämma sig för vart det skulle bära av. så nu är allt bokat och klart-28 augusti sticker vi till BULGARIEN!! är så fruktansvärt taggad och jag är helt övertygad om att det kommer bli en helt sjukt bra upplevelse med två av mina partybrudar!

vårat hotell
hotellet vi bor på!

och när nicko ringde på kvällen och frågade om vi ville med ut på krogen var det klart att vi följde med, vi hade ju nånting att fira - BIG TIMES!

  
    

och som ni ser blev det en mycket trevlig kväll även denna gång!

idag drev vi vidare till marieberg och shoppade loss ordentligt, för mig blev det en klänning, en kjol och tackochlov ett par solglasögon! så nu är jag redo att åka vidare mot varmare breddgrader!

nu ska jag hoppa genom duschen och sen krypa ner i sängen, imorgon börjar jag jobba kl 6 vilket jag inte riktigt är helt glad över.. men som vanligt, när pengarna väl rullar in är man ganska nöjd att man orkade ta sig upp!


RSS 2.0